Rólunk

Demonic Fórum

Bevezető
A történet
Fórum mottó
Fórum szabályok
Bemutatkozó video
DemonPress

Bevezető

Korunkban az online csevegés, a chat igen elterjedtnek mondható. Ugyanez igaz a fórum használatra is. Ennek legfőbb előnye, hogy ki sem kell mozdulnia otthonából, elég csak bekapcsolnia telefonját vagy számítógépét és felcsatlakozni az Internetre. Másokkal máris kicserélheti gondolatait, megoszthatja érzéseit, elég csak ismerni hozzá egy arra alkalmas weboldalt. Sokan erre a célra a Facebookot használják, ám vannak akik nem szeretnék kiadni személyes adataik, számukra lehet ideális a hagyományos típusú chat vagy fórum. Itt a demonicon egyetlen e-mail cím megadásával, felhasználónevet és jelszót tud regisztrálni. Egyéb személyes adatok megadására nincsen szükség és senkitől sem kérünk személyi igazolványt. 🙂

Fórum

Fórum

A Demonic Fórum 2020 január 13-án indult. Az oldalra bárki ingyenesen regisztrálhat, nyithat új témát, vagy hozzászólhat a már meglévőkhöz. A fórum gyakran olyan témákat is feszeget, melyeket máshol nem szívesen tűrnek meg. Különböző témákban olvashatja mások véleményét és oszthatja meg a sajátját másokkal. Legyen szó kultúráról, utazásról, műszaki problémákról vagy épp egészségről, itt mindenre választ kap.

A történet

2019 -ben egy régóta üzemeltetett. jól befutott és népes, sok látogatóval rendelkező interaktív weboldalt adtak el, ahol egy összeszokott kis csapat chatelt. Sokuknak elege lett az új tulajból és annak önhatalmú cenzúrájából. Az új adminisztrátor rendszeresen törölte a regisztrációkat és tiltotta a felhasználókat saját kénye-kedve szerint. Közösen arra az elhatározásra jutottak, hogy egy új honlapot kell keresniük, hogy továbbra is kapcsolatban maradhassanak egymással. Egyiküknek aztán támadt egy ötlete, miszerint sokkal jobban járnak, ha egy saját chatet és fórumot hoznak létre maguknak. Itt aztán senki sem korlátozhatja, moderálhatja, cenzúrázhatja őket és hozzászólásaikat.

Fórum mottó

Mindenkinek joga van a véleményéhez.

Az oldal a szólásszabadság nevében működik, ezért csak a törvénybe ütköző, idegen nyelvű. spam jellegű, vagy másolt tartalmak kerülnek törlésre. Ettől függetlenül azért kérjük egymás tiszteletben tartását és a  hozzászólások kulturált hangvételben történő megírását!

Fórum szabályok

A fórumon kéretik ügyelni a helyesírás szabályaira! Tilos  tartalmat egy az egyben más honlapokról bemásolni, elegendő annak linkjét beilleszteni a hozzászólásba! A törvénybe ütköző hozzászólásokat az üzemeltető köteles az oldalról eltávolítani. Az ilyen jellegű tartalom a felhasználó kitiltásával járhat!

Bemutatkozó Video

2020 augusztusában a bemutatkozó videónk is elkészült, mely a youtube -on megtekinthető.

 

DemonPress

2020 szeptember 26 -án a DemonPress is útjára indult. Ez egy blog, ahová bárki küldhet be saját maga által írott cikkeket és amennyiben azok arra érdemesek, az oldalon meg is fognak jelenni. Írni bármilyen témában lehet, ami csak önnek eszébe jut. Cikk beküldés: cikk@demonic.hu

A blog sok szeretettel és új cikkekkel várja kedves látogatót.

Demonic