Covid vakcina

A COVID vakcina oltással állítólag ezreket ölnek meg, és még több embert juttatnak kórházakba – állítja a Nemzeti Orvostudományi Könyvtár vezető doktora, Dr. Peter McCullough.

Angolból fordítva. Az eredeti cikk.

McCullough figyelmeztette a lakosságot

A Liberty Sentinel közölte, hogy McCullough, a világ egyik legfontosabb COVID-19 szakértője. Ő már a The New American magazinnak adott interjúban figyelmeztette a lakosságot az oltás halálos következményeire. McCullough kijelentette, hogy már több ezer halálesetet jelentettek az oltások beadása miatt. Ennek ellenére az amerikai kormány folytatja tömeges oltási programját. Az új-amerikai műsorvezető, Alex Newman kifejtette, hogy az interjú célja az volt, hogy a nyilvánosság meghallgasson különböző nézeteket és véleményeket. Ezen nézeteket a mainstream média nem közli. Newman elmondta, hogy McCullough-al interjút készítettek, miután sorozatot folytattak különféle orvosokkal. McCullough valóban kidolgozott egy COVID-19 kezelési protokollt, amely nagyon sikeresnek és világszerte elismertnek bizonyult. Newman megkérdezte McCullough-t az interjúban, hogy lett volna-e lehetőség arra, hogy a halálokat megakadályozzák. Dr. McCullough megerősítette, hogy életeket lehetett volna megmenteni különböző gyógyszerek beadásával.

Egyetlen gyógyszer sem működik

Ez halálos vírusfertőzés. Egyetlen gyógyszer sem működik. Több gyógyszerre van szükség kombinációban – kezdte McCullough.

November 19-én tettem vallomást az Egyesült Államok szenátusában, mert – ne feledje, hogy van információfelvétel, és a dolgok még márciusban nem voltak széles körben ismertek – tette hozzá. Becsléseim szerint az elvesztett élet felét megmenthettük volna. Jelenleg a jelenlegi becslések szerint valószínűleg az összes elvesztett élet mintegy 85% -a menthető meg azzal, amit szekvenciális orális több gyógyszeres terápiának hívunk.

A Liberty Sentinel szerint McCullough az interjúban elárulta, hogy „sok felesleges haláleset történt a kormány különböző szintjein meghozott politikai döntések következtében”. A lap rámutatott, hogy a Betegségkezelési és Megelőzési Központok általában kiveszik a piacról minden olyan gyógyszert, amelyről a VAERS felügyeleti rendszerük alapján 50 halálesettel számoltak be. Mégsem tettek semmit a COVID-19 oltásokkal kapcsolatban. McCullough interjúja során precedenseket idézett az amerikai történelemben az olyan vakcinák alkalmazásával kapcsolatban, mint az influenza, amelyek 25 ember halálának feljegyzésekor próbákat végeztek.

A CDC nyilatkozott a covid vakcina ügyekben:

Az oltások szabadon választhatóak. Senki sem köteles ezeket az oltásokat beadatni, egyszerűen csak ha valaki ezt akarja” – pontosította McCullough. „Úgy gondolom, hogy az a nagy aggodalom, hogy a vakcinák hatékonyságát és biztonságosságát illetően nem volt megfelelő egyensúlyunk. A kormányt valóban úgy lehet tekinteni, mint amely nem igazságos közvetítő a betegek számára az információk tekintetében” – hangsúlyozta. „A vakcina hatékonysága 70% vagy 50%. Ez nem rossz … de nem akarom, hogy az emberek oltást kapjanak, azt gondolva, hogy védettek a COVID-19-től.”

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kedden közölte, hogy a vakcina nemkívánatos események jelentési rendszere „nem talált olyan halálozási okokat, amelyek biztonsági problémát jeleznének a COVID-19 vakcinákkal”. A CDC közölte, hogy a COVID-19 vakcinázottak között 3848 halálesetről számoltak be a VAER-ek, ami a 2020 december 14-től 2021. április 26-ig tartó 230 millió amerikai aministerizált COVID-19 vakcinadózis 0,0017% -át tette ki. Azt is CDC közölte, hogy áttekintették a jelentett halálesetekkel kapcsolatos klinikai információkat, és ez „nem bizonyítja, hogy az oltás járult volna hozzá a betegek halálához”. Hangsúlyozta, hogy a VAER-ek az oltás utáni halálesetekről számoltak be, „nem feltétlenül jelenti azt, hogy a vakcina okozta a halált”. A CDC kiemelte, hogy a COVID-19 vakcinák továbbra is biztonságosak és hatékonyak, és arra késztették a lakosságot, hogy oltsanak be, amint erre jogosult.

Fordította: Nyűgös Fred

Fórum