Mi a véleményed a koronavírusról?
Re: Mi a véleményed a koronavírusról?
Bízunk benne hogy minéll hamarabb túl leszünk ezen az időszakon és mindenki vigyázon magára ami nagyon fontos..
És akkor ha senki más sem meri leírni a véleményét, én az enyémet leírom. 
Járvány meghatározása:
A járvány (epidémia) valamely fertőző betegség viszonylag rövid időn belüli nagyobb számosságú, tömeges előfordulása.
A járványos betegség egy meghatározott, korlátozott területen történő rendszeres és tömeges előfordulását endémiának, míg a több országot, a világ nagy részét érintő megjelenését pandémiának nevezik.
(forrás: Egészségügyi fogalomtár)
Na most a ti történeteteknek annyi a szépséghibája, hogy hiányzik a képletből a betegség, és akkor még szóba sem került annak terjedése vagy tömeges előfordulása. Az általatok járványhelyzetnek nevezett fasság kapcsán emlegetett és koronavírusnak nevezett kórokozó jelenlegi előfordulása világszerte is megközelítőleg a fehér hollóéval vetekszik. Országok szintjére lebontva pedig, a legtöbb országban nem is megtalálható ez a kórokozó. Ennek ellenére ti járványhelyzetről beszéltek.
Itt amit ti járványnak meg koronavírusnak neveztek semmi másról nem szól, csak a monetáris rendszer bedöntéséről. Létezik maga a kapitalizmus, ami ugye eleve nem egy működőképes rendszer, mivel az alapja a növekedés. Na most ha valaki nem teljesen szellemi fogyatékos és öt eleminél többet sikerült önerőből elvégeznie az már ennyi információ alapján is tisztában lesz vele, hogy a növekedés nem mehet a világ végezetéig. A növekedést minden esetben egy kipukkadás fogja követni. Nem véletlenül van szükség minden kapitalista rendszerben időszakosan és visszatérően egy háborúra vagy gazdasági válságra. Építkezni csak egy bizonyos határig lehet, utána az egészet romba kell dönteni, hogy újra alulról kezdhess építkezni.
Semmi új dolog nem történt és semmi olyan sem történt amit ne tudtunk volna előre mindannyian, hogy történni fog. Attól meg hogy különböző neveket adtok a történetnek: koronavírus, járvány, pandémia a helyzet még nem fog változni és attól hogy ezeket napi többször ismételgetitek még nem lesz sem járvány, sem egyedi megbetegedések, ezzel csak hülyítitek magatokat meg a környezetetek.

Járvány meghatározása:
A járvány (epidémia) valamely fertőző betegség viszonylag rövid időn belüli nagyobb számosságú, tömeges előfordulása.
A járványos betegség egy meghatározott, korlátozott területen történő rendszeres és tömeges előfordulását endémiának, míg a több országot, a világ nagy részét érintő megjelenését pandémiának nevezik.
(forrás: Egészségügyi fogalomtár)
Na most a ti történeteteknek annyi a szépséghibája, hogy hiányzik a képletből a betegség, és akkor még szóba sem került annak terjedése vagy tömeges előfordulása. Az általatok járványhelyzetnek nevezett fasság kapcsán emlegetett és koronavírusnak nevezett kórokozó jelenlegi előfordulása világszerte is megközelítőleg a fehér hollóéval vetekszik. Országok szintjére lebontva pedig, a legtöbb országban nem is megtalálható ez a kórokozó. Ennek ellenére ti járványhelyzetről beszéltek.
Itt amit ti járványnak meg koronavírusnak neveztek semmi másról nem szól, csak a monetáris rendszer bedöntéséről. Létezik maga a kapitalizmus, ami ugye eleve nem egy működőképes rendszer, mivel az alapja a növekedés. Na most ha valaki nem teljesen szellemi fogyatékos és öt eleminél többet sikerült önerőből elvégeznie az már ennyi információ alapján is tisztában lesz vele, hogy a növekedés nem mehet a világ végezetéig. A növekedést minden esetben egy kipukkadás fogja követni. Nem véletlenül van szükség minden kapitalista rendszerben időszakosan és visszatérően egy háborúra vagy gazdasági válságra. Építkezni csak egy bizonyos határig lehet, utána az egészet romba kell dönteni, hogy újra alulról kezdhess építkezni.
Semmi új dolog nem történt és semmi olyan sem történt amit ne tudtunk volna előre mindannyian, hogy történni fog. Attól meg hogy különböző neveket adtok a történetnek: koronavírus, járvány, pandémia a helyzet még nem fog változni és attól hogy ezeket napi többször ismételgetitek még nem lesz sem járvány, sem egyedi megbetegedések, ezzel csak hülyítitek magatokat meg a környezetetek.
Az én szerény meglátásom erröl a koronavírus dologrol az az, hogy egy felháborító, nevetséges,és tragikomikus hiszti az egész,és egy nagy népkábítás...És a legborzalmasabb az az ebben az egészben,hogy az emberek milliói meg mennek ugye gondolkodás nélkül a hazugságok és manipulációk után világszerte...Szinte hihetetlen dolog az mindig a számomra, hogy ENNYIRE tudja a hatalom manipulálni és megvezetni szinte a világ minden részén az emberek tömegeit ezzel a nevetséges és átlátszó,primitív szélhámossággal...Egy rettenet belegondolni ebbe az egészbe...És egy szégyen...Az egész emberiség szégyene...
Hát persze...Hogyne...Ahogy elnézem mostanában a dolgot, kezdenek megint jobban rákapcsolni a néphülyítők...Úgy látszik még nem sikerült eddig a kellő mértékben szétverni a világgazdaságot a vírushisztire hivatkozva,hát akkor "bizonyos körök" már szervezik is nagy buzgón az elmebaj MÁSODIK FELVONÁSÁT...Hát csak szervezzék...Akit még mindig meg tudnak vezetni ezzel az egész szánalmas marhasággal, hát akkor azt csak vezessék...További kellemes rettegést akkor az ilyen illetőknek...
-
- Nem: Férfi
- x 69
- x 18
- Kapcsolat:
Én bármerre jártam, Olaszországot vagy Ausztriát is beleértve nem találkoztam olyan emberrel aki ezt megkapta volna és olyan emberrel sem sikerült még beszélnem, aki azt mondta volna, hogy ismer olyat aki megkapta. Fórumokon persze igen, de személyesen még soha.
Mivel túl sok oldalról lehet hallani túl sok fura dolgot. Így magam sem tudok, akarok állást foglalni ebben a témában.
Van véleményem,de nem helytálló. Mivel nem tudom pontos tényekkel alátámasztani. Így meg csak légüres térbe vesző gondolat.
Van véleményem,de nem helytálló. Mivel nem tudom pontos tényekkel alátámasztani. Így meg csak légüres térbe vesző gondolat.
Én a magam részéröl módfelett büszke vagyok arra mindig,hogy amióta megyen ez a vírusbohóckodás, még soha-sehol sem volt rajtam maszk eddig...Se boltban,se hivatalban,se az utcán...Éshát ugye azóta is megvagyok...Nem kaptam el seholse a "vírust"... Vagy ha elkaptam,akkor gond nélkül át is vészeltem...Régen rossz az már szerintem,hogy ha az emberek a saját IMMUNENDSZERÜK helyett holmi nevetséges, és amúgy semmit sem érő maszkokba akarják helyezni a bizodalmukat, SAJÁT MAGUK helyett...