Samantha elmélkedései...

és gondolatok...
Samantha
Hozzászólások: 1551
Csatlakozott: 2020. július 7. 13:47
Nem:
x 14
x 28
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Mondjuk akkor vegyünk egy olyan szituációt, hogy...nem is tudom. Mi lenne ha elkezdenéd Te?


Titusz
Hozzászólások: 1384
Csatlakozott: 2020. július 7. 16:38
Nem: Férfi
x 24
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Jó...Akkor röviden felvázolom a kezdeti helyzetet...1992 december 20-a volt, este 19 óra előtt 10 perccel...Kissé fázósan toporogtam a Keleti aluljárójában, szemben a metrólejárattal, és a metrólejárat fölötti forgalomirányító gombát nézegettem kedvtelve,ügyet sem vetve a körülöttem hömpölygő tömegre...Bár eredetileg a barátnőmet vártam, akit még a nyáron ismertem meg az Örs vezér terén, mégis jelen pillanatban nem a metrólejárót figyeltem, hanem a gombát...Ennek egyrészt az volt az oka,hogy a randi kezdetéig még volt vagy 10 perc, másrészt pedig imádtam mindig a gombát nézni az esti kivilágításában...Olyan volt ugyanis ilyenkor, mint valami futurisztikus világítótorony...Éshát ez a látvány engem valahogy mindig lenyűgözött...Ilyen téren akkor a mai nap sem volt kivetel,de azért időnként rápillantottam a biztonság kedvéért az órámra is, hogy lássam azt,hogy mennyi idő van még 19 óráig...Egy idő után összehúztam magamon a sötétkék farmerdzsekimet amennyire csak tudtam, mivel a nyirkos,hideg időben egyre jobban fáztam, majd miután láttam azt,hogy már csak vagy 3-4 perc van 19 óráig, gyorsan egy utolsó pillantást vetettem a gombára, aztán ráérős nyugalommal odasétáltam a metrólejárat elé közvetlenül, és várakozóan nézni kezdtem a velem szembejövő népek folyamatos áradatát...Mostmár lassan jönnie kell Szaminak, futott át az agyamon a gondolat,és elmosolyodtam...Remélem csinosan ki lesz öltözve...Elvégre sétálni megyünk majd a belvárosba...Ennyi elég kezdtetnek?
GreenTiger51
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2021. február 2. 15:57
Nem: Férfi
x 2
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: GreenTiger51 »

Elég bizarr. Most ti a meg nem élt szerelmi viszonytokat akarjátok regénybe leírni?
Talonba tartásról hallottatok már?
Nem lezárt érzelmi viszony káros következményeiről?
Arról hogy az exünkkel nem egészséges egy plátói viszonyt folytani, ha már mindkét fél kapcsolatban él?
Lezárni a múltat?

Szerintem ez egyikőtöknek se tesz jót mentálisan, főleg Samantha-nak nem. Titusz ezen nem egy percig nem gondolkozol el?
Samantha
Hozzászólások: 1551
Csatlakozott: 2020. július 7. 13:47
Nem:
x 14
x 28
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Samantha »

1992.12.20-a vasárnap volt. Bár szerettem suliba járni, örültem, hogy most a téli szünet miatt nem csak egy hétvégi pihenőm van, s így másnap nem kellett arra készülnöm, hogy suliba kell mennem.
Általában Titusszal úgy beszéltünk meg randevút, hogy elém jött vagy a sulihoz, vagy otthonra. De ma a barátnőmmel is találkoztam, nála voltunk egész nap, s mivel nekem egyszerűbb volt, hogy a két találkozó között ne kelljen hazamennem, ezért a Keletibe beszéltük meg a randevút a metrólejáróhoz. Most gondolkoztam el azon, hogy viszont azt meg sem beszéltük pontosabban, hogy merre megyünk majd.
Leszálltam a buszról, s bár 2 perce néztem az órámra, automatikusan felpillantottam a pályaudvar épületének órájára. 3 perc volt még 19:00 óráig, pont odaérek időben, ha meggyorsítom a lépteim, még egy perccel előbb is. Sosem kések, bár azt tanították nekem, hogy egy nőnek illik késnie egy-két percet. Szerintem meg fontos a pontosság. Elmosolyodtam. Én itt perceken filózok, pedig Titusz biztosan már legalább 20 perce ott toporog, mindig ezt teszi. Gondolom, most is vagy a kivilágított "Gombát", vagy a pályaudvar épületét nézegeti.
Vagy valami csinos nő lábait...
Reflexből végigpillantottam magamon.Bár egy szürke, combközép fölött érő, szűkebb fazonú szövetszoknya és grafitszürke harisnya volt rajtam, mindez nem látszódott, mert fekete csizmáim a térdemig, a hosszú szövetkabátom viszont felette majdnem a vádlimig ért. Így csak akkor látszódtak a lábaim, ha egy-egy lépésnél kibukkant a kabát elejénél. "Hát, Titusz ezt annyira nem fogja díjazni" - gondoltam - "de hát tél van, mégis mit vegyek fel? A múltkor úgyis azt mondta, tetszik neki ez a kabátom. Hát akkor most nézegetheti..."
Míg ezen töprengtem, leértem az aluljáróba, itt még hidegebb volt, mint fenn, ezért felhajtottam a kabátom gallérját.
Bekanyarodtam, s szemem elé tárult a metró előtti tér, a kőülőkékkel. Szerettem ezeket, nyáron sokan ülnek ezeken, én is szoktam, de ilyen hidegben ez senkinek nem jut eszébe.
Mivel nem túl sok ember nyüzsgött, s az átlagnál kissé magasabb, ezért egyből megláttam Tituszt, ahogy nekem háttal ott toporog a metró lejáró előtt, fázósan összehúzva magán a farmerdzsekijét. Nem is értem, hogy nem fagy meg benne, nem olyan meleg az. S az sem biztos, hogy pulcsi van rajta alatta, lehet hogy most is csak pólóban van. Sapkát még az életben nem láttam rajta, de kesztyűt sem hord...persze, majd megint rajtam akarja megmelengetni a kezét, jó szokása szerint, s olyankor meg csodálkozik, hogy húzódozom, meg visítozom, hogy ne tegye. Mondjuk sapkát én sem hordok soha, a kesztyűmet most kezdtem el levenni, hogy mire odaérek, a kezem már szabadon legyen.
Említettem ugyan neked, hogy most nem a metró felől fogok jönni, de nem biztos, hogy ezt megjegyezted, mert akkor nem a másik irányból várnál. Ebben a pillanatban félig hátrafordulsz és pont felém nézel. Nem tudom, hogy most jutott-e eszedbe, hogy a másik irányból fogok jönni, vagy csak véletlenül néztél végül felém, de most teljesen megfordultál, mert észrevettél. Szemem sarkából látom, hogy egy másik pár szintén ide beszélhetett meg találkozót. Látok ugyanis egy fazont tőled pár lépésre jobbra, aki veszettül, fülig érő szájjal integet, kissé mögém nézve. Elmosolyodom, mert nem tudnálak téged így elképzelni. Te csak állsz, toporogsz, várod, hogy odaérjek kedves mosolyommal, a kezed épp összedörzsölöd, majd ismét összébb húzod magadon a kabátod, miközben végigmérsz tetőtől talpig, fejed kissé félrebillentve.
"Rendben, hogy csinos ez a kabát - gondolod - na de ettől nem igazán látok semmi mást. Remélem, hogy legalább rövid szoknya van alatta..."
A fazon melletted még mindig ugrál, engem kicsit idegesít, de te is észrevetted, mert megvetőn kinéztél rá egy pillanatra.
Odaérek eléd, s megszólítalak:
- Szia Szívem, régóta vársz? Nem fagytál még meg? - s egy gyors puszit nyomok a szádra.
-Szia! - feleled. - Már kezdek átfagyni. Rég láttalak...
Arcodat két oldalról átfogom a kezemmel, nagyon hideg. Egy pillanatra behunyod a szemed, érzem, hogy vacogsz. Mindkét szemedre adok egy-egy puszit, majd elengedem az arcod, s kezeidet fogom kezeim közé. Lágyan, mégis kissé követelődzőn megcsókolsz, miközben óvatosan próbálod mozgatni elgémberedett ujjaidat a kezemben.
-Nagyon csinos vagy. Jó így feltűzve a hajad...de...ennél hosszabb kabátod nem volt? - kérdezed, szádat elhúzva, próbálva belesni valahogy mögé.
Elnyomok magamban egy mosolyt, majd komolyságot tettetve válaszolom: -Nem, ez a leghosszabb...
Döbbent, s kissé mérges pillantásodat elkapva hangosan felnevetek, egyik kezemmel elengedlek, s térdem magasságában elhúzom oldalra a kabátom egyik felét, amit könnyen megtettem, mert lefelé bővülő fazonú, s legalsó gombja a hasam magasságában volt.
-De látod, azért nem takar mindent teljesen?
-Na így már azért jobb a helyzet! - feleled, s igyekszel minél többet látni belőlem.
Megpróbálod a derekamnál a kabátom alá csúsztatni a kezed, miközben megjegyzed, hogy milyen jó meleg lehet alatta, én pedig hátrálnék, nevetve, az esélytelen biztos tudatával tiltakozom: -Eszedbe ne jusson! Hozzám ne érj! Még mindig jéghideg a kezed!!!
Ekkor valaki szélsebesen elviharzott mögöttem, s meglökött, megbillenek.
- Talán arrébb kellene mennünk innen... - mondom, elengedem a kabátom, s arrébb lépek fél lépést.
- Hát túl sokat nem élvezhettem a látványból, ezzel tisztában vagy ugye? - s teszel pár lépést oldalra, engem is húzva magaddal. -Tényleg útban vagyunk, gyere errébb...
-Tudod, Dórinál voltam ma egész nap, mielőtt eljöttem tőle, főztem teát, hoztam neked is, még forró, kérsz? Egyébként merre megyünk?
- Na, még akkor Dóri is többet látott belőled, mint én...gondolom egész nap ebben voltál, s náluk nem volt rajtad kabát sem...
-Ne morogj már...majd látsz te is többet... egyébként nem ez volt rajtam egész nap...vittem reggel Dórihoz, és átöltöztem, mielőtt indultam ide hozzád. Nem ebben sütöttünk-főztünk karácsonyra egész nap...na, merre megyünk akkor végül? Mit terveztél?
Titusz
Hozzászólások: 1384
Csatlakozott: 2020. július 7. 16:38
Nem: Férfi
x 24
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Nagyon hangulatos lett a leírás...Gratula...Aztán hogy merre menjünk? Hát...Szerintem sétáljunk ki a Nagykörútig, onnan pedig induljunk el a Nyugati irányába, és menjünk keresztül a Margit hídon, majd Budára átérve a Dunaparton sétáljunk le a Batthyány térig, ott szálljunk metróra, és menjünk vissza a Keletibe...A Keletiben pedig elbúcsúzunk egymástol...Útközben nézegetjük a kirakatokat, az érdekességeket,a szembejövőket,meg beszélgetünk erröl-arrol...Írjál le mindent úgy, ahogy eddigis írtál...Így jó lesz? Vagy menjünk másfele?
Samantha
Hozzászólások: 1551
Csatlakozott: 2020. július 7. 13:47
Nem:
x 14
x 28
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Hm...valamit kifelejtettél a számításból.
Az egy dolog, hogy este 7-re odamentem egyedül a Keletibe, de mire ezt a sétát megtesszük, s visszaérünk a Keletibe, addigra lesz vagy akár 22:00 óra is. Elvárnád tőlem, hogy a Keletiből egyedül menjek akkor haza? Lesz még valami programod, ami miatt nem tudsz szokás szerint hazakísérni? Akkor rövidebbre kell venni a sétát, hogy még az is beleférjen.

De ha nincs más programod, nálam is maradhatsz éjszakára, mert másnap nem kell suliba mennem, nem kell korán kelnem.
Titusz
Hozzászólások: 1384
Csatlakozott: 2020. július 7. 16:38
Nem: Férfi
x 24
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Jó...Akkor legyen úgy a dolog...A Keletiben nem veszünk akkor búcsút egymástol,hanem hazakísérlek,és felmegyek hozzátok éjszakára...
GreenTiger51
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2021. február 2. 15:57
Nem: Férfi
x 2
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: GreenTiger51 »

Milyen cuki. A csaj felhívja a pasit magához. Várható volt a kapcsolatotokból ítélve. Valahol meg elég gáz így is.
Samantha
Hozzászólások: 1551
Csatlakozott: 2020. július 7. 13:47
Nem:
x 14
x 28
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Rendben Titusz, de inkább csak a hét vége felé számíts a folytatásra.
Samantha
Hozzászólások: 1551
Csatlakozott: 2020. július 7. 13:47
Nem:
x 14
x 28
Kapcsolat:

Re: Samantha elmélkedései...

 • Idézés
 • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Bár nem kérdeztem a véleményedet Tiger, de szerintem egy fél éve tartó kapcsolatba ez már simán belefér oda-vissza.

Ha belefogsz egy regény olvasásába, ajánlom, hogy figyelj a részletekre is.
Válasz küldése