A nap kérdése
Re: A nap kérdése
Nem lehetne háború, örökös harc nélkül élni? Miért kell az embereknek öldökölniük egymást?

Válasz egyszerű, kabzsiság, önös érdek.
Élni lehetne, de ahhoz hatalmas fejlődés kellene az emberiségnek. Ami sose jön el , elöbb elbukik a civilizáció. (szerencsére,vagy nem)
Élni lehetne, de ahhoz hatalmas fejlődés kellene az emberiségnek. Ami sose jön el , elöbb elbukik a civilizáció. (szerencsére,vagy nem)
Titusz! A múltkori dühöngésedet már a jó múltkor olvastam, meg is értettem a méltatlankodásod, meg hogy átverik a népeket, de még csak most néztem meg azt a szúnyogcsapdás videót.
Miből is gondoltad, hogy a szúnyogok majd helyetted, a te véred helyett inkább a cukros-élesztős vizet választják?
Miből is gondoltad, hogy a szúnyogok majd helyetted, a te véred helyett inkább a cukros-élesztős vizet választják?

Nem gondoltam semmit sem, de úgy voltam a dologgal, hogy hátha valami értelmes szúnyogcsapdát ajánl a videó...De ez a cukroslötty csapda AZ ÉGVILÁGON SEMMIT SEM ÉR...Pedig már az udvarra is kitettem, hátha legalább ott belerepül valami szúnyog, de eddig a percig egyetlen darab se repült bele...És más rovar sem...Szóval nem tudom,hogy az ilyen aljas-hazug emberek mit élveznek az ilyen kamuvideók készítésén...Vagy úgy vannak vele,hogy "jól jön az a kis pénzecske a Y.T. csatornátol"? Amit a kattintásszám után kapnak? Hát...Amennyiben így áll a dolog,csak legyenek akkor boldogok a kapott pénzükkel...Kijárt nekik a videóért... Ez akkor a mai világ...Meg ezek a mai emberek...Tisztelet persze a csekély számu kivételnek...
Én ugyanilyen darázscsapdát készítettem.
Csak abba piros cukros löttyöt tettem, meg némi erjedő gyümölcsöt. Úgy olvastam valahol. Működött. Legyeket is "fogott".
Csak abba piros cukros löttyöt tettem, meg némi erjedő gyümölcsöt. Úgy olvastam valahol. Működött. Legyeket is "fogott".
Egyébként aki hülye megveheti majd 2000 Ft-ért is
Ez sem tud többet pedig...
https://www.obi.hu/tartozekok-rovarok-e ... ZbEALw_wcB
Ez sem tud többet pedig...
https://www.obi.hu/tartozekok-rovarok-e ... ZbEALw_wcB
Na igen...Csakhogy én nem darazsakat akartam fogni,hanem szúnyogokat...De az érdekesség kedvéért próbáld már ki te is az aljadékok álltal propagált "szúnyogcsapdát"... Nem egy nagy dolog elkészíteni,és gyakorlatilag nemis kerül semmibe sem...Aztán majd néhány nap múlva írd már meg majd a saját tapasztalatodat is ezzel a " csapdával" kapcsolatosan...Hogy hány szúnyog mászott bele...Kíváncsi leszek majd rá...
Rendben. Kiváncsi leszek. Bár szerintem üres marad.
Most már minden rendben van itt? Órákig nem lehetett belépni...