Elmélkedések a világ dolgairol...
Re: Elmélkedések a világ dolgairol...
https://rtl.hu/belfold/2023/02/09/a-ren ... lf%C3%B6ld Ez a cikk viszont megörvendeztetett módfelett...Csak aztán LEGYEN IS MAJD VALAMI EBBÖL A NAGY FOGADKOZÁSBOL ÁM!!!! (Hú...Ezekhez az okádék-ganaj neonáci Hitlerrajongó moslék, HAZAÁRULÓ elmebeteg barmokhoz (A Toroczkai féle rühes sz.rbandával ugye az élen!!!!!) egyedül csak a BUZIPRÁJDOLÓ GANÉCSÜRHE hasonlítható ugye ELMEBETEGSÉG ÉS FÉREGSÉG TERÉN másik igencsak kártékony társaságként , de azok kapcsán viszont NEM HISZEM,HOGY ILYEN HARCIASAK LESZNEK MAJD nyáron a "rend (h)éber őrei", pedig AZOK IS IGENCSAK MEGÉRDEMELNÉK MINDEN ÉVBEN a "kádárkolbásszal" való intenzív ismerkedést A NORMALITÁS(!!!!) JEGYÉBEN, NEVÉBEN, ÉS ÉRDEKÉBEN!!!!!! Nade mindegy...Kis dolgoknak is tudni kell örülni ugye!!!! Ha prájdoló buzit MÉG nemis vernek egyelőre (Sajnos!!!!!!!) a sünök, legalább a HAZAÁRULÓ HITLERKUTYA, FÉREG-GANAJ, NEONÁCI MOSLÉKBANDÁNAK azért csak beígértek egyet s mást az idei rohadt "náciszezonukra"!!!! Ez is valami akkor!!!)
https://rtl.hu/eletmod/2023/02/11/klubo ... etm%C3%B3d Na...Hát csak nem kezd lassan megjönni az eszük az amerikai tiniknek? Nem hittem a szememnek amikor olvastam ezt a cikket!! A magyar tiniknek mikor fog vajon megjönni a maguk esze? Reméljük, előbb-utóbb azoknak is megjön majd valamikor!l! Nagyon ideje volna már ugyanis...(Persze azért a végletek elkerülésére is vigyázni kell mindig...Az "elektronikus internetvilág" nem egy ördögtöl valóan káros dolog egészen addig, ameddig KIEGYENSÚLYOZOTTAN HASZNÁLJA AZ EMBER!!! Én pl.tökéletesen össze tudom egyeztetni az elektronikus világot a könyvek-könyvtárak világával...Sőt...Mindezen dolgok mellett valahogyan jut időm még a bringázásokra, sétákra, hangyázásokra(Azaz a szobahangyáim életének a tanulmányozására...) is...És ez ugye még csak a téli szezon...)
https://www.atv.hu/kulfold/20230311/csu ... zba-kerult Hát...Ez is egy nagyon örvendetes hír így, a mai napra...POLITIKUST( Azaz más szavakkal egy utolsó gané, rohadt mocskot...) vertek Görögországban? Gratula a "tetteseknek"!!! Nagy-nagy gratula!! Csak nem kezdik felismerni a népek a nagyvilágban, hogy az ún. "politikusok" azok SEHOLSEM(!!!) a népüket képviselik manapság a "NYUGATI VILÁGBAN", mivel valójában a saját népük ÁDÁZ ÉS KÍMÉLETLEN, KÉRLELHETETLEN ELLENSÉGEI, ÉS ELKÉPESZTŐEN ALJAS NYOMORBADÖNTŐI, HÓHÉRAI?! Ez érvényes mind az USÁRA, MIND PEDIG AZ E.U. ORSZÁGAIRA!! KIVÉTEL NÉLKÜL!!! És így akkor bizony ránk is!!! Úgyhogy ezen velejéig rohadt "politikusbandatagoknak" még az a LEGKEVESEBB JUTALOM a ténykedésükért, ha felismerik az utcán valamelyik ilyen tróger ganaj moslékot az emberek , (Avagy szándékosan megkeresik merész és bátor, már veszítenivalónélküli(!!) emberek...) és jól összeverik!!!!!!
https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/var ... 68820.html Nade ahogy mondani szokás, néha az ördögnek (Azaz a politikusoknak...) is vannak jó napjai ugye, ha nemis túl gyakran, úgyhogy nagy örömmel olvastam akkor ezt a cikket is...Ugyanis mint ahogy azt sokszor és sok helyen leírtam már ugye, a "Várturizmus" az egy nagyon jó gazdasági tevékenység, főleg egy ilyen, romantikus, látványos, és híres várakban-várromokban igencsak bővelkedő országnak, mint amilyen a mienk!!! Hű, ha a sok rohadt,semmirevaló stadion, autó, meg focipálya helyett az azokra értelmetlenül elherdált írtóztató csilliárdok is VÁRÉPÍTÉSEKRE MENTEK VOLNA anno, mennyivel előrébb tartana már mostanra ez az ország!!! Dőlne a sok turista a világ minden tájárol megnézni a hazánk büszkeségei várakat!!! (És ami a legfontosabb: Költeni ugye nálunk a pénzüket...)Igaz, így is jönnek mert azért van már jó sok szépen helyreállított várunk, de ha több lenne, akkor még mennyien jönnének! Pl.micsoda egy "kincsesbánya" lenne ilyen téren mondjuk a TOKAJHEGYALJAI VIDÉK, ha a már szépen rendbetett Regéci és Boldogkőváraljai vár mellé oda tudnánk tenni AZ ÚJRA FELÉPÍTETT híres és hajdanában nem mindennapian festői látványt nyújtó Gönci és Tállyai várat is!!! Micsoda NÉGY ÉKKÖVE lenne ez esetben ez a négy vár a Tokajhegyaljának!!! A hegyaljai borturizmussal karöltve elképesztő turistaforgalmat generálna!!! Főleg ha még mindez ki is lenne egészítve egy jó kis ABA AMADÉ MEG KÁROLY RÓBERT REKLÁMMAL ÉS KULTUSSZAL!!! Ami kultuszt és reklámot lehetne nyomatni világszerte, országunk nagy dicsőségére!!! Ésszel kell élni mindig, és nem lóf.sz trianonozással meg mohácsozással csinálni magunkbol örökösen hülyét, balekot, lúzert, meg balf.szt...
https://24.hu/kulfold/2023/03/22/felhab ... alizalasa/ És csak rázza a sok debil "turbómagyar" barom a kib.szott trianonozással már megint a pofonládát most éppen a románoknál, csak rázza továbbra is, csak rázza, kitartóan, és jól megszokottan, eszetlenül...Én meg ugyancsak kitartóan marom már megint a fejemet és sírok a tehetetlenségtöl, hogy megintcsak rá kellett jönnöm akkor arra, hogy micsoda ELMEBETEGEKKEL kell valahogy együtt élnem örökösen ebben az országban!!! (Régi bölcsesség ugye az,hogy az ilyesmi dedós szintű trianonozás, meg a valójában sosem volt "dicső magyar múltba" révedés az EGY TŐRÖL FAKAD szinte mindig pl. a focidrukker léttel és "életérzéssel"!!! És ez bizony nem véletlen!!! Nagyon nem az!! Ugyanis mindkettő viselkedés a NYOMORULT, ELB.SZOTT ÉLETŰ, LEGGYAKRABBAN "SEKUTYÁJASEMACSKÁJA," ZÜLLÖTT, VAGY CSAK SIMÁN ALKOHOLISTA, BALF.SZ LÚZEREKRE JELLEMZŐ!!! Ezt én már régesrégen megfigyeltem!!! Ahány "turbómagyar" bősz trianonozót meg lelkes focidrukkert láttam én eddig az ország bármely táján, azok valahogy EGYTÖL-EGYIG(!!!) ezen kategóriás fazonok voltak MINDIG!!!!! MINDIG!!! Hát én meg nem akartam ugye sose ezen színvonalu figurák közzé vegyülni, és ma sem akarok, mivel EZEKTÖL(!!!) én mindigis KÜLÖNBNEK ÉREZTEM MAGAMAT, ráadásul nem akartam sose ezekkel karöltve a hazám sírásója,tönkretevője lenni!!! És nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett életű illetőként NEKEM nem volt sohasem szükségem arra, hogy EZEKKEL AZ ALAKOKKAL bárki is összemosson!!!! Vagy,hogy EZEKKEL menjek énis örökké fejjel a falnak!!!! Szóval én személy szerint a trianonozó barmokkal MOST SEM VÁLLALOK SEMMIFÉLE KÖZÖSSÉGET!!!! Hazaáruló elmebeteg, csak "sz.rmagyarnak" jó bitangok, A MAGYAR NEVET(!!!!) feleslegesen lejárató, trianonozó lúzerek NEKEM még csak "embertársnak" se számítanak most se!!! Úgyhogy ez van akkor ugye megintcsak!!!!! Nincs mit tenni...)
https://telex.hu/gazdasag/2023/03/25/ny ... k-korhatar. Hát...Én személy szerint el nem tudom képzelni soha,hogy MILYEN LELKIVILÁGA lehet az olyan embereknek, akik kezéhez HITEL vagy TÁMOGATÁS tapad...Ugyanis én a lassan már 60 éves létem alatt eddig EGYETLEN FT HITELT sem vettem fel sem banktol, sem magánszemélytöl, de még csak TÁMOGATÁST se vettem fel semmire, leszámítva a gyerekek után járó családi pótlékot...De azt is csak azért vettem fel, mert ALAPBOL JÁRT! De semmilyen "adható-kapható-b.szható-nyalható" jellegű támogatásra nem pályáztam SOHA, mert az ilyesmit valahogy NEM BÍRTA EL A POFÁM!! Akárcsak a kölcsönökért való kunycsorgást!!! Bankba én csak olyankor mentem világ életemben, amikor BETENNI MENTEM PÉNZT, VAGY KIVENNI A SAJÁT PÉNZEM...A mai napig sincs még csak fogalmam se arrol,hogy miként is működik egy hiteligénylés, vagy támogatási kérelem...Aztán meg megvagyok a mai napig is vígan...Szóval ezt a fenti cikket is csak azért olvastam el, hogy egyszer az életben lássak ilyen dolgokat is, mint amikröl a cikkben szó volt...De olyan volt nekem az egész mondanivaló, mint ami egy teljesen más bolygón történik, nem azon amelyiken én élek...
Jaj...Én már úgy belegabalyodtam mostanra már ebbe a kib.szott, elmebeteg, degenerált órahuzigálásba, hogy már nemis tudom eldönteni, hogy most előre, vagy hátra kellett-e húzni a mutatót...Húzni húztam valamerre amikor reggel felébredtem, de mostanra már nem tudom megmondani,hogy merre húztam...Hét órárol nyolcra, vagy nyolcrol hétre? A k.rva anyját az ÖSZES ROHADT, PÖCEGÖDÖRBE VALÓ GANÉ-TRÁGYA POLITIKUSNAK!!!! Hát mostanra már sikerült nekik TELJESEN MEGZAVARÍTANIUK!!! A sok évtizede tartó elmebeteg órahuzigálásba mostanra már szerintem sikerült belegolyóznom! De gondolom az is a politika célja már évtizedek óta ezzel a rohadt és elképesztő aljasságú meg mocskosságú hazug sz.rsággal, (Is...)hogy minden épeszű embert megzavarítsanak minnél előbb, lehetőleg az egész világon!!! Minnél előbb!! Más célja ugyan mi más is lehetne ennek az egésznek? Meg egy POLITIKUSNAK pl. ebben a csodás ês dicső országban manapság? Létezhet más célja? (Na ugye!!!!!) Nem tudom hogy más hogy élte túl (Esetleg...) ép elmével MÉG EZT A MOSTANI ÓRAHUZIGÁLÁST IS, de nekem a jelek szerint már nem sikerült a mai alkalom után megmaradnom épeszűnek...A sok évtizedes kíméletlen sunyi rohadtság aljas-mocskos vetése végre-valahára beérett az esetemben,(Is...) úgyhogy örvendezhetnek a ganaj-moslék POLITIKUSOK, örvendezhetnek!!! De sose legyen nagyobb örömük a tetveknek! (Még most sem tudok rájönni, hiába töröm a fejemet, hogy melyik irányba is kellett ma ráncigálnom az órát, mivel teljesen össze vagyok zavarodva még mindig! Abba meg már belegondolni sem merek, hogy majd ősszel melyik irányba kellesz majd rángatni a mutatót, ha már a mostanit se tudom ugye ..Egyedül csak az vígasztal valamennyire, hogy az ősz még messze van, addig meg minek fájjon a fejem rajta? Majd valamerre elhúzigálom a mutatót, ha eljön majd az elmebaj akkor aktuális, őszi fázisa...Akkoris vagy előre,vagy hátra...Előbb-utóbb majd csak eltalálom valahogy a helyes irányt...)
Például úgy, hogy kisebb gondom is nagyobb ennél...
A telefonom átállította magát, aztán megy tovább az élet ugyanúgy, mint eddig.
De engem meg módfelett zavar az, hogy valahogy nincs szinkronban ilyen órahuzigálások után vagy egy hétig az időérzékem meg az óramutató...
https://24.hu/belfold/2023/03/27/mi-haz ... nt-korona/ Már csak vártam a Toroczkai sz.rbanda legújabb nagy dobását, ami majd ÚJRACSAK NAGYOT FOG LENDÍTENI az ország és a lakosság állapotán, jó közérzetén!!! Már csak vártam...(Nem véletlenül emlegetem állandóan azt,hogy az ilyen "Toroczkai tanyája" szavazók-szimpatizálók meg a lelkesen trianonozó focidrukkerek SZELLEMI SZÍNVONALA EGY ÉS UGYANAZ A KATEGÓRIA MINDIG!!!! Az ilyen lényeknek NEM HIÁNYOZNAK normális életkörülmények, közéleti tisztaság, a saját és a rokonságuk EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETE, az ország GAZDASÁGI ELŐREHALADÁSA meg a hasonló dolgok, mivel nekik CSAKIS "ÉRZELMEIK" VANNAK!!! Agyuk viszont semmi!!!! És PÁTOSZOKON, LÓZUNGOKON,NAGY SZAVAKON,JELKÉPEKEN KÍVÜL AZ ILYENEKNEK NINCS IS SEMMI MÁSRA IGÉNYE!!!! No meg legfőképpen tehettségük,tudásuk nincs semmihez, egyedül csak az agyatlan hőbörgés,handabandázás szokott menni nekik...Én meg ugye ennek a mentalitásnak tökéletesen az ellentétjét vallottam mindigis...Számomra ezek a szavak, mint: Himnusz, szentkorona, tekintélyelvűség, szakralitás, militarizmus, pirosfehérzöld, trianonozás, hazafias eskü, nemzeti ünnep,nemzeti válogatott meg hasonlók, AZ ÉGVILÁGON SOHASEM JELENTETTEK SEMMIT...Viszont AZOK A SZAVAK-KIFEJEZÉSEK,HOGY: Emberhez méltó élet és viselkedés,normalitás, kultúrált környezet és társaság, létbiztonság, családom boldogulása, környezetvédelem, az ember testi és szellemi, jellembeli fejlődése, jócselekedetekre, szerény életvitelre, igazságosságra, boldogságra való törekvés, tudásban, erényekben való bővülés meg stb,stb dolgok viszont már annál inkább vonzóak voltak a számomra már gyerekkoromban is...Így aztán nemis csoda akkor az, hogy amikor megláttam nemrég ezt a legújabb Toroczkaiganébanda agymenést a Hírkeresőn, már megint a fejemet martam...És szilárdan állítom továbbra is,hogy ez a moslék, ÁLHAZAFIAS(!!) debil, neonáci trágyabanda A PUSZTULÁSBA FOGJA HAJSZOLNI EZT AZ ORSZÁGOT előbb-utóbb, akárcsak a nagy példaképeik és szellemi elődeik, Horthy meg Szálasi, amennyiben az ÉPESZŰ, NORMÁLIS EMBEREK(!!!) nem állítják le ezeket az eszelős tébolyodottakat minnél előbb!!!! Meg a szintén kórosan debil, síkhülye követőiket is!!!! Hazaáruló, országpusztító "JOBBOS" szemetekböl pont elég nekünk az Orbán banda is, nem hiányzik szerintem ezeknek még ráadásnak a konkurenciája is!!!)