Valóságos, vagy virtuális világban élünk?

Társalgás kötetlenül
Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Valóságos, vagy virtuális világban élünk?

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Nem tudom,hogy te hogy csinálod a dolgot,de nekem rengeteg olyan egykori osztálytársam és egyébb egykori ismerősöm van,akiröl évtizedek óta nem tudtam eddig semmit sem...De most pl. a face segítségével rájuk tudok keresni név szerint is...És igen...Sokakkal kapcsolatban annyi infó is pont elég nekem,hogy egyáltalán él-e még az illető? Mivel más nem érdekel vele kapcsolatosan...Osztálytalálkozókra meg sohasem szoktam eljárni...Mivel ANNYIRA azért már nem vagyok kíváncsi senkire sem...De egy face adatlap még belefér azért a dologba...

Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Hát úgy, hogy van két volt osztálytársnőm, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot...és ők fenn vanank facen...
:smile-big: :smile-big: :smile-big:

Egyébként két volt olyan osztálytársnőnk van, akikről nem tudunk semmit. (Hiába is a face, mert nincsenek fenn...)

Nem is tudom, ki győzködött engem annyira tavaly, hogy menjek el arra az osztálytalálkozóra... :gondolkodo: :)
Greentiger51

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Greentiger51 »

Valóságban , mert a face is egy valós idejű dolog. Egy információs oldal. Az hogy ki mennyit, mire használja , azt már teljesen egyén függő.

Szerintem is pont elég, hogy az ember tudja ki él, ki nem. Kivel mi van, látszik a fotóin. Úgy hogy nem is kell vele szót váltani. Én ennek kifejezetten örülök.
2-3 évente ha fellépek a Facebookra. Múltkor már a jelszavam is alig tudtam ,hogy mit adtam meg :D
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Mi van azzal, aki túlzásba viszi?
Aki túltolja?
Akinek abból áll a "valós" élete, hogy naponta több tucat, esetleg száz képet kiposztol?
Ott nem borult meg kicsit valahol a normál gondolkodás?
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Dehogynem borul a normális gondolkodás...De NEM KÖTELEZŐ FOGLALKOZNI AZ ILYENEKKEL...Szerinted kötelező? Azért van az ember, hogy VÁLOGASSON,nem? Ha van valakinek egy f.szbuk oldala, AZT VESZ FEL MINDENKI ISMERŐSNEK, AKIT AKAR...Vagy nem így van szerinted? Hol van az előírva,hogy mindenféle hülyét vagy antiszimpatikus illetőt kötelező neked felvenni ismerősnek? Engem is bejelölnek időnként már csakúgy képröl megítélhetően is viszataszító, ellenszenves figurák...De az ilyenek jelölését nem igazolom vissza,aztán ennyi...Nem értem,hogy minek görcsölsz állandóan azon,hogy "tele a f.szbuk olyan alakokkal,akik kirakják oda az egész életüket"...Nem kötelező velük foglalkoznod...Ennyi...
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Nem görcsölök.
Még mindig nem vagyok fenn, nem is saját ismerősről beszélek.
Csak hallom másoktól, hogy van ilyen is. Kiváncsi voltam az ezzel kapcsolatos véleményetekre.

Nem veszek fel senkit. Különben sem látom értelmét, hogy pláne idegeneket miért vennék fel ismerősnek...jelölgethetne akár valami kigyúrt Adonisz is...nem ismerem, nem ismerősöm, nem jelölném vissza.
(Na jó, Bruce Willis-sel meg Dolphival azért kivételt tennék...) :D
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Persze...Mert a nők máshogyan gondolkoznak...De egy férfinek NEM KELL AHHOZ ISMERNIE egy adott illetőt, hogy kedvtelve elnézegesse mondjuk reggeli vagy ebéd közben egy-egy hölgyike bikinis,vagy anélküli képeit...Vagy videóit...Régebben újságot olvastam reggeli vagy ebéd közben, vagy tévét néztem...De az ugye még egy másik,a mainál sokkal kevésbé hazug és manipulatív világ volt...De manapság már ÉLETVESZÉLY újságot olvasni,tévét nézni,rádiót hallgatni...Mivel erősen árt az agynak...Úgyhogy nemis csinálok akkor ilyesmit SOHA...Viszont a f.szbukra kiposztolt hölgyek képeit azért el lehet nézegetni eszegetés közben...Az nem árt az agynak...Úgyhogy erre is jó a f.szbuk...Csak mondom:NEM SZABAD KOMOLYAN VENNI...Mert aki komolyan veszi a f.szbukozást,az hamar függővé tud válni tőle...Aztán már tényleg nemis lesz valódi élete az ilyen illetőnek...
Válasz küldése