Írjátok le, ami először eszetekbe jut! Mindegy, mi!

Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Írjátok le, ami először eszetekbe jut! Mindegy, mi!

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Nem hangzik rosszul a dolog, viszont a fügét én pont nem kedvelem...Nekem a datolya a nagy kedvencem...Azok milyen árban vannak felétek?

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://index.hu/belfold/2022/12/13/kar ... isszaeles/ Hű...A címet olvasva egy pillanatra komolyan megijedtem, hogy ezek a bitang csalók Karácsony Gergely nevében elektronikusan megrajzolt b.zizászlókat küldözgetnek véletlenszerűen kiválasztott áldozatoknak,(Mivel ugye közeleg lassan a karácsony, úgyhogy annak "tiszteletére"...) de ha csak a személyes adatokra kíváncsiak, akkor úgy már megnyugodtam egy kissé...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://alfahir.hu/2022/12/12/lazar_jan ... hirek_n1tv Nemán...Ilyen a világon nincs!! Lázár János szerint a "magyarokat" az UTAK ÁLLAPOTA ÉRDEKLI LEGINKÁBB? Mégcsak nemis trianon, nemis a holokauszt, nemis az "LMBTQ "közösség" és a "romaság", meg a világ minden égtájárol idepofátlankodott un. "menekültek" sanyarú és könnyfakasztó sorsa? Itt akkor csak két dolog lehetséges feleim: Vagy ez a Lázár János NEM ISMERI EGYÁLTALÁN A "MAGYAROKAT", vagy másik lehetőség szerint " KEZDENEK FELNŐNI A "MAGYAROK" !!!!!! KEZDENEK FELNŐNI!!!! És ebböl következően KEZD MEGJÖNNI VÉGRE-VALAHÁRA AZ ESZÜK!!!! Vajon melyik variáció lehet az igaz?
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://femina.hu/terasz/angol-nyelvtan ... filmekkel/ Nem akarok megtanulni angolul, mivel nem vagyok angol...De ettöl függetlenül szeretem a feliratos filmeket...Ennek oka pusztán gazdasági jellegű...A feliratos film OLCSÓ, EGYSZERŰEN ELŐÁLLÍTHATÓ, az ilyesmit meg én mindig, minden téma kapcsán értékelni szoktam...Az angol nyelv meg le van izélve!!!! Előbb tanulnék meg kínaiul, mint azoknak a mocskos-ganaj angoloknak az ocsmány, förtelmes nyelvén!!!! (Már amennyire persze nyelvnek lehet nevezni azt a sertésröfögést...)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Titusz írta: 2022. december 13. 17:42 https://alfahir.hu/2022/12/12/lazar_jan ... hirek_n1tv Nemán...Ilyen a világon nincs!! Lázár János szerint a "magyarokat" az UTAK ÁLLAPOTA ÉRDEKLI LEGINKÁBB? Mégcsak nemis trianon, nemis a holokauszt, nemis az "LMBTQ "közösség" és a "romaság", meg a világ minden égtájárol idepofátlankodott un. "menekültek" sanyarú és könnyfakasztó sorsa? Itt akkor csak két dolog lehetséges feleim: Vagy ez a Lázár János NEM ISMERI EGYÁLTALÁN A "MAGYAROKAT", vagy másik lehetőség szerint " KEZDENEK FELNŐNI A "MAGYAROK" !!!!!! KEZDENEK FELNŐNI!!!! És ebböl következően KEZD MEGJÖNNI VÉGRE-VALAHÁRA AZ ESZÜK!!!! Vajon melyik variáció lehet az igaz?
Az általad felsoroltakból engem is az utak állapota érdekel leginkább.

A többi - "trianon, a holokauszt, az "LMBTQ "közösség" és a "romaság", meg a világ minden égtájárol idepofátlankodott un. "menekültek" sanyarú és könnyfakasztó sorsa" - egy árva pillanatig sem...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Ó, ez akkor remek...Mivel ezek szerint LEGALÁBB HÁROM ÉPESZŰ,NORMÁLIS ember már van ebben az országban!!!! Te, én, meg a Lázár János...Manapság már ez is valami...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.bien.hu/tetovalas-szemelyis ... 2212171210 A tetoválás csak EGY dolgot mond MINDIG a személyiségedröl: Azt,hogy elmebeteg vagy!!! (Így valszeg jobb lett volna a cikk címe...)
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: NyűgösFred »

Már az épeszűek sorából is kihagytok? :)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Oh dehogy!
Hisz úgy írta Titusz, hogy LEGALÁBB HÁROM...bár én Lázárban nem vagyok biztos, hogy az.

Amúgy szia Fred!
Te is előkerültél?
Mostanában nagyon hanyagolsz minket... :(
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Gondolom Frednek kamionosként szintén az utak állapota a legfontosabb, nem pedig a megszokottan balos meg jobbos ganédumák, amikkel már vagy 35 éve hülyítik folyamatosan ezt a népet az aljas-mocskos-hazug, lincselésre méltó, fantasztikus rohadtságú "jobbos-balos" ganépolitikusok...Úgyhogy akkor ő is Lázár Jancsi híve valszeg, de majd megírja a dolgot pontosabban is,ha akarja...Amúgy miért nem vagy biztos teljesen abban,hogy Lázár János is NORMÁLISNAK tekinthető? Egy olyan döntéshozó pozícióban lévő ember, aki szerint ebben az országban pl. az utak állapota SOKKAL LÉNYEGESEBB DOLOG, mint mondjuk a trianonozás, a holokausztozás, a b.zizászlók kitűzése, a "romaság" vagy az un." menekültek" meg Ukrajna hátsójának nyelvvel való bősz és féktelen cirógatása!!! Mi ez a Lázár Jancsi szerinted, ha nem egy normális, épelméjű, értelmes ember?
Válasz küldése