Írjátok le, ami először eszetekbe jut! Mindegy, mi!

Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Írjátok le, ami először eszetekbe jut! Mindegy, mi!

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

https://egy.hu/pszicho/hogyan-manipulal ... rol-111931 Hát...Én meg azt mondom,hogy akit képes befolyásolni BÁRMIFÉLE reklám is, az egy elmebeteg,idióta hülye!!!! Ja? Hogy azt nemis szokta tagadni soha senki se, hogy az emberi faj egyedeinek nagyjábol a 99,9%-a ez a kategória amióta világ a világ, szóval mit is okoskodok én itt? Mondjuk ez is igaz...Nyilvánvaló dolgokrol mi a fenét elmélkedek én itt,ugye...Ilyen erővel akár csendben is lehetnék...

Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Nagyon sok ember manipulálható.
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

MOMENTS 2021...Jó...Tudom,hogy nem illik örülni más bajának, de mégsem bírtam sehogyse megállni a fergeteges kacagást amikor megláttam ezt a videót...Annyira komikusnak hatott számomra a videón látható sok repülőgépmodell baleset...Olyan érzésem volt egész végig, mintha valami gegparádét látnék! Különösen a TU-144 vagy Concorde modell esete tetszett nekem módfelett...Mivel már az elején is látszott ugye, hogy nem lesz jó vége a leszállásnak, mivel gyanúsan nagy sebességgel ereszkedett...Aztánmeg hosszú kifutás után nyílegyenesen belerohant ugye a szemközti bozótos árokba, ahol aztán el is tünt a szem elöl...(Jaj...Még most is szakadok a kacagástol, ahogy felidézem magamban azt a látványt!!!
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Nade mi jutott az eszedbe a cikkröl? Azért azt is írd le, ha már egyszer az a topik címe...
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Csak az jutott eszembe, hogy felteszem ide azt a cikket, hátha más is elolvassa. :D
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://index.hu/kultur/2022/11/02/blok ... okonyviro/ Hát...Ez is egy "vélemény" ugye...Amivel én személy szerint nagyon nem értek egyet, mivel szerény meglátásom szerint RITKA EGY GANAJ, SEMMIREVALÓ, ÁLLAMFŐNEK TÖKÉLETESEN ALKALMATLAN, HAZAÁRULÓ POJÁCA VOLT EZ AZ "EMBERNEK" MÉG JÓINDULATTAL SE NEVEZHETŐ FÉREG ANTALL...Volt "szerencsém" annó 1-2 nyilvános megjelenésén a helyszínt biztosítani, és ezenközben váltottam is vele néhány röpke mondatot, de már ennyiböl is meg tudtam állapítani azt, hogy egy semmirevaló, aljas kretén az az Antall...És Magyarország ádáz ellensége!!! (Nem tudom,hogy ez a cikkben szereplő forgatókönyvíró most MAGÁTOL ILYEN OSTOBA, VAGY CSAK JÓPÉNZÉRT TESZI MAGÁT ANNAK, dehát végülis mindegy a dolog...A "végeredmény" a lényeg!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://hvg.hu/tudomany/20221105_fukush ... mfilm?s=hk Na...Ez aztán igen...Úgyhogy akkor ENNYIT MEGINTCSAK a "darwini" elvekröl, meg arrol a debil szélhámosrol is...VÉLETLEN(!!) VAK(!!) mutációk, igaz? Véletlen,vak mutációk most is? Hát persze...Mint ahogy az a cikkböl is jól kiolvasható ugye...(Gondolom az elmebeteg darwinisták azok megintcsak a "próba-szerencse" darwinizmust látják ki ebböl a történetböl is...Effelöl kétségem sincs...Szóval még véletlenül se a CÉLIRÁNYOS ISTENI TERVEZÉS nyilvánvalóan látható folyamatát!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://mfor.hu/cikkek/egeszsegugy/keme ... anlja.html Hát...Engem valahogy teljesen hidegen hagy most is az, hogy mit ajánl ez a köpni való, nyomorult trágyakupac...Azért őrület az,hogy nem lehet az ilyen semmirevaló sz.rokat sehogyse kitakarítani a közéletböl meg a médiábol...Bár ha így nézzük a dolgokat, van ugye a bölcs mondás,hogy: Amíg LÓTRÁGYA van, addig lesz veréb is...(Azaz,hogy egész pontosak legyünk, inkább úgy kellett volna írnom a mondást,hogy: Amíg van ez a csodálatos,dicső, sokrahívatott, nagyon-nagyon életrevaló és intelligens MAGYAR NÉP, addig segít majd minket mindig a tanácsaival a sok nagytudású, okos, hozzáértő, szakértő úr és hölgy!!)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Titusz, a Sp...r-ban a fügekoszorú (aszalt) akciósan 530 Ft körüli...azt hiszem 200 g-os.
Válasz küldése