Mi a véleményed a koronavírusról?

Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Mi a véleményed a koronavírusról?

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

https://index.hu/belfold/2022/05/20/kor ... aldi-anna/ Hát...Merészelek olyat mondani vagy inkább írni továbbra is, hogy NEKEM SZEMÉLY SZERINT NINCS SZÜKSÉGEM NEMHOGY A NEGYEDIK ADAG VAKCINÁNAK NEVEZETT LÓSZ.RRA, DE MÉG AZ ELSŐRE SEM! Hát...Van ilyen, ahogy mondani szokás...Van ilyen...Amire szükségem volna az ugyanis inkább az lenne, hogy hagyjon már nekem békén továbbra is minden kib.szott politikus és minden ugyancsak kib.szott un."szakértő virulógus" meg ugye az egyébb, ezekhez hasonló és méltó ganaj, rohadék dög! Továbbra is!!l A nagy "szakértelmükkel" is, meg a "vakcinának" kinevezett lósz.rjaikkal is! Az elsővel is, meg a negyedikkel is! Hogy döglene meg holnapra az ÖSSZES rohadt-ganaj politikus és az egyébb koronavírushazudozó, aljas tróger moslék! A förtelmes és amúgyis semmit sem érő trágyaleveikkel (Azaz "ótásaikkal"...) egyetemben...

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Én a magam részéröl pont úgy köpök a mazsomhimlőre, a WHO-ra, a politikusokra, meg a "szak(r...)értő virológusokra most is, ahogy eddigis köptem mindezekre a ganaj tróger, semmirevaló rohadékokra a koronavírusganékodás idején is! De gondolom ezzel nem mindenki lesz majd így most sem...Lelki szemeimmel már látom is az újabb degeneráltak elmebeteg csordáját, halálfélelemtöl reszketve várakozni a mazsomhimlő elleni szintén sz.rt sem érő de annál mérgezőbb oltásokra, sőt,már azt is látom lelki szemeimmel,hogy újracsak az lesz a dolog vége, hogy kiderül majd megint az ami a koranavíruscirkusz idején is kiderült ugye, hogy az "oltatlanok veszélyeztetik az oltottak egészségét", meg aki nem akar majd röhelyes bohócmaszkokban magábol mindenütt hülyét csinálni, akkor az újracsak a nép ellensége lesz!!!! (Az elmebeteg az éppen azért elmebeteg ugye,mivel soha nem tanul semmiböl sem! A "magyar" meg az ugye mindigis az ELMEBETEGEK ELMEBETEGE volt világ életében, aki/ami bármilyen maszlagot bevett állandóan, akármilyen baromsággal is etették ugye a saját vezetői...Szóval tartok attol egy kicsit, hogy KEZDHETIK A MÉG NORMÁLISNAK MEGMARADT IGEN-IGEN CSEKÉLY SZÁMÚ(!!) LAKOSOK BEKÖTNI ISMÉT AZ ÖVEKET! Kezdődik ugyanis a megveszekedett őrület és téboly következő felvonása:Itt a szörnyű és borzalmas, rendkívül halálos mazsomhimlő! És újra "mindmeghalunk", ha nem követjük a bölcs vezéreink, "vírusszakértőink", hatalmas tudástol ihletett utasításait-rendelkezéseit !!!!!!!! Szóval az ökrök, a barmok, a tulkok már kezdhetnek is hangolni akkor az újabb, "életeket mentő" oltakozásokra! Hát akkor, hajrá barmok! Sok sikert az újabb vég nélküli oltakozásokhoz, ti marhák! De aztán a normális embereknek ezúttal békén hagyni ám az elmebetegségeitekkel, nemúgy mint a koronavíruscirkusz és baromkodás idején!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... aggregator Hadd ne írjam le azt ezredszer is, hogy mit teszek a Pfizer vezér figyelmeztetésére is...De azért inkább mégiscsak leírom: Igen...Köpök egy nagyot erre a sátáni vigyorú, rohadék, ocsmány ganéra is, meg a figyelmeztetéseire is! (Amúgy én holmi háborúk helyett inkább arra "gyúrok" már jó ideje, hogy mikor kezdődik el már a rohadék politikusok, ilyen "Pfizer vezérek", Szlávikok-Merkelyek, meg a hozzájuk hasonlóan pokolbéli aljasságú és mocskosságú tömeggyilkos hazug férgek élve való nyilvános feltrancsírozása,meg nyúzása...Remélem, előbb-utóbb lesz szerencsém egy ilyesmi produkciót végignézni élőben is...)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://index.hu/belfold/2022/06/22/kor ... vics-imre/ Takarodjatok már a rohadt k.rva anyátokba a "koronavírusjárványaitokkal" egyetemben, ti pokolbéli mocskosságú, hazug ganaj tetvek! Hogy a gazdátok az Ördög húzna a micsodájára benneteket ti kib.szott, hazug-aljas moslékok! (De azokat is, akik MÉG MINDIG,MÉG MINDIG ELHISZIK EGY SZAVUKAT IS EZEKNEK A HAZUG GANAJ, SÁTÁNI ALJASSÁGÚ(!!!) TETVEKNEK!!!! !!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://infostart.hu/belfold/2022/06/29 ... tt-a-maszk# NORMÁLIS EMBER(!!) továbbra is köpik erre a rakás sz.rra, a koronavírusára, meg a maszkjaira, kib.szott oltásaira is szerintem...Az persze már más kérdés, hogy mennyi normális ember él szép hazánkban...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... aggregator Na ökrök-hülyék-barmok-tulkok! Itt van akkor nektek a másik nagy "szak(r)ember virológus" is, hallgassátok hát akkor áhítattal ezt a másik rohadék-ganaj sz.rt is a Rusnyai mellett! (Csak egyet ne tegyetek továbbra se: Hogy gondolkodásra adjátok bármikoris azt a nyomorult,hülye fejeteket! Végülis azért van ugye az Orbán, a Rusnyai, a Merkely, meg a többi rohadék-aljas mocsok-gané is,nem, hogy "gondolkodjanak"(??) helyettetek! És "megmondják" azt nektek ti agyhalott barmok,hogy mikor mit is kell tennetek!! ! Nektek meg ugye csak annyi a dolgotok, hogy menjetek a rázott birkakolomp után továbbra is azzal,hogy:Beeeeee!!! Beeeee! Beeee! Másra amúgy is képtelenek vagytok ti kib.szott sz.rok! Ti nyomorult birkák!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.origo.hu/sport/egyeni/20220 ... ggregatorm Mint annyi de annyi más esetben is, úgy most is módfelett kíváncsi lennék arra, hogy ezek közzül a kidűlt bringások közzül HÁNY VOLT SZ.RRÁ OLTVA un."koronavírus elleni vakcinával", azaz valamilyen szélhámos, mérgező lóhúggyal/trágyalével, ganéval...Erröl a dologrol valahogy nagy a hallgatás most is!!!! Mint MINDIG!!!!! Amúgy a környezetemben is szaporodnak mostanában módfelett a koronavírusos figurák, de mint ahogy az várható is volt, KIZÁRÓLAG CSAK AZ OLYANOK, akik úgymond "oltottak"... Én, meg az "oltatlan" családtagjaim-ismerőseim meg azóta is elvagyunk valahogy mind vígan...Koronavírus nélkül...Fura dolog ez, ugye? Hát...Az...
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://twn.hu/2022/08/03/koronavirus-o ... -jarvany-x És akkor a már jól megszokott szokásos: Elmegy ez az un. "operatív törzs" a KIB.SZOTT RÜHES K.RVA ANYJÁBA(!!!!!) továbbra is a "koronavírusával", az "ótásnak" hazudott mérgeivel, a maszkjaival,a mutáns variánsaival, meg ezzel az egész hazug, manipulált, degenerált, idióta elmebajjal!!! Sose gondoltam volna azt gyerekkoromban, amikor még hittel, bizalommal, bizakodással néztem a világra, hogy 56 éves koromra az életem LEGFŐBB FELADATA az lesz majd, hogy MEGMARADJAK TOVÁBBRA IS VALAHOGYAN NORMÁLISNAK, ÉPELMÉJŰNEK egy tébolyodott, degenerált,elmeháborodott, őrült világban!!!!!!!! Klinikai szintű ELMEBETEGEK MILLIÓI KÖZZÉ ZÁRVA KÉNYSZERBÖL, mivel ugye egykoron sajnos valami úton-módon erre, PONT ERRE a bolygóra lettem idehajintva, ezek közzé az "embernek" nevezett (Vagy inkább hazudott!!!) valamik közzé!!! (Nade van nekem már évtizedek óta egy saját elvem ugye, ami úgy szól, hogy:"VAGY ezek a "valamik" emberek, de akkor én nem vagyok az, VAGY én vagyok ember, de ezek a "valamik" viszont nem azok"!!!! Hát... Ha valamikor véget ér majd végre-valahára a Földi létem, akkor zárszóként idővel majd talán megkapom a választ arra a kérdésre valami "felsőbb erőtöl/hatalomtol", hogy melyik variáció is volt az igaz! Addig meg már valahogy csak kihúzom ezt a bizonytalan és kissé bosszantó, tanácstalan állapotot...Valahogy csak kihúzom...)
Válasz küldése