Mi a véleményed a koronavírusról?
Re: Mi a véleményed a koronavírusról?
https://liner.hu/koronavirus-covid-adatok-oltas/ És akkor lássuk (Azaz olvassuk...) a "Koronavíruskabaré" című műsor legújabb,mai adását is!!!! HA-HA-HA!!! HI-HI-HI!!! HU-HU-HU!!! (Tényleg nem lehet ép elmével kibírni ezt a pokolbéli aljasságú, velejéig hazug, ocsmány TÉBOLYT továbbra sem!!!! Főleg úgy nem, hogy ugye én pl. "április óta már nemis élek" Orbán, meg a hozzá hasonlóan sátáni aljasságú, hazug-gané néphülyítők szerint!!!! Mivel ugye nemhogy áprilisig, de még a MAI NAPIG SEM "vettem fel" (Vagy ejtettem le...) egyetlen kib.szott lóf.szoltást(Trágyaléinjekciót...) se!!!! És a tetves majommaszkjuk sem volt rajtam azóta se soha...Aztán mégis itt állok ugye, és RÖHÖGÖK a mocsok aljadékokon továbbra is, meg az álltaluk megvezetett ostoba birkák végtelen tömegén is!!!!!)
https://player.hu/eletmod/pandemia-sarki-jeg-olvadas
Függetlenül a tartalomtól egy észrevétellel fordulnék a cikk írójához. (bár nem hinném, hogy meghallja.)
Idézet a cikkből: "Nem egy vuhani denevér vagy valamilyen más madár.... okozhatják majd a következő világjárványt a tudomány szerint."
Nem vagyok biológus, de nekem ez úgy hangzik, mintha a denevér valamilyen madár lenne...tudtommal nem az...sajnálatos módon elég nagy hiba ez egy ilyen tudományos cikkben.
Függetlenül a tartalomtól egy észrevétellel fordulnék a cikk írójához. (bár nem hinném, hogy meghallja.)
Idézet a cikkből: "Nem egy vuhani denevér vagy valamilyen más madár.... okozhatják majd a következő világjárványt a tudomány szerint."
Nem vagyok biológus, de nekem ez úgy hangzik, mintha a denevér valamilyen madár lenne...tudtommal nem az...sajnálatos módon elég nagy hiba ez egy ilyen tudományos cikkben.
Hát...Ebben a mai világban már az a legkevesebb, ha némely degenerált, MADÁRNAK gondolja a denevért...Az jóval bosszantóbb, amikor sok, magát "embernek" gondoló valaminek tollas a háta...(Pl.oltás, és maszkb.zik, koronavírusrettegők...)
https://index.hu/belfold/2022/11/01/rus ... ezkedesre/ Inkább arra lenne szükség te utolsó,nagy rakás trágya, hogy elhúzzál már az anyád retkes popsijába a baromságaiddal meg az ökörködéseiddel egyetemben!!!!! (Ja...És vihetné magával ugye azt a sok tulkot meg eszement hülyét is, akik MÉG MINDIG lelkesen isszák ezen nyomorult f.szfej rühes pofájábol továbbra is vastagon ömlő fekáliát!! )
https://liner.hu/koronavirus-oltatlanok-jarvany/ Hát...Pedig én teljesen nyugodt vagyok...Teljesen nyugodt!!! Ráadásul "oltatlanul"... Hazudozásra, néphülyítésre, ganékodásra,rohadtkodásra, aljasságra viszont TOVÁBBRA SEM VAGYOK VEVŐ!!! Szomorú dolog ez ugye? Egy ilyen MAI VILÁGBAN? (Nem vagyok én a "dicső, csodálatos, és rendkívüli magyar nép", én csak kényszerböl élek közöttük, mivel mást nem tudok tenni , ha már egyszer ideb.sztak nagy boldogságomra azok a degenerált anyámék!!l Ide, ezen csodás "emberek", és azon belül is a "magyarok" közzé!!!)
Sosem mondták még neked, hogy nagyon negatív vagy, s nem kellene mindig/sokszor a negatív dolgokra fókuszálnod? Főleg nem erősítgetni, ismételni a negatívumokat? Mert pl. attól úgysem lesz jobb sem neked, sem a körülötted élőknek? S hogy a körülötted lévőket is frusztrálod ezzel?
Vagy a való életben nem csinálod ezt örökké, csak itt boldogítasz vele engem?
(Úgysincs itt más, pláne nem többszáz, többezer ember, aki olvasná...s aki olvasná, az is olvasta már százszor, nem nagyon lehet ebből újat tanulni.)
Igen, tudom, nem kell elolvasnom...csak sajnos mindig akkor jövök rá, hogy nincs új a nap alatt, s már megint a gittet rágod, amikor már elolvastam...
Vagy a való életben nem csinálod ezt örökké, csak itt boldogítasz vele engem?
(Úgysincs itt más, pláne nem többszáz, többezer ember, aki olvasná...s aki olvasná, az is olvasta már százszor, nem nagyon lehet ebből újat tanulni.)
Igen, tudom, nem kell elolvasnom...csak sajnos mindig akkor jövök rá, hogy nincs új a nap alatt, s már megint a gittet rágod, amikor már elolvastam...
Hát igen...Megvan annak mindig az átka, ha valaki ISMERETLENÜL KÖZELI ISMERŐSE valakinek...Ilyenkor törvényszerű ugye az időnkénti félreismerés...De akkor megpróbálok a 245678. alkalommal is segíteni ezen probléma meglétén: Szami...Én alapjában egy kedves, figyelmes, jóindulatú, értelmesnek mondott, a világ dolgai iránt érdeklődő, nyugodt természetű emberke vagyok , viszont van néhány szó, fogalom, név, ami olyan számomra mindig, mint BIKÁNAK A VÖRÖS POSZTÓ!!!!!!!! Ilyen szó, fogalom, és név pl. a "KORONAVÍRUS, az OLTÁS, ORVOS, TRIANON, HOLOKAUSZT, ROMA/ROMASÁG, MAGYAR CSODÁLATOSSÁG ÉS RENDKÍVÜLISÉG, HORTHY, KOSSUTH, KUN BÉLA, MENEKÜLT/MENEDÉKKÉRŐ, EMBERTÁRS, JOBBOLDALI,BALOLDALI, ORBÁN,GYURCSÁNY, AFROAMERIKAI, stb-stb" szavak és fogalmak!!!!!!! Lehet,hogy ez nálam valami sajátos elmebaj, de ha BÁRHOL MEGLÁTOM-MEGHALLOM EZEKET AZ ELŐBB FELSOROLT SZAVAKAT, FOGALMAKAT,NEVEKET, akkor sajnos azonnal olyan fékevesztett őrjöngés és ideg jön rám, hogy ilyenkor csak a fejemet marom ugye...Dehát egy elmebeteg,tébolyodott világban élve ugyan minek lennék PONT ÉN normális? Ebbe próbálj már azért néha belegondolni egy kicsit, és VALÓBAN CSAK AZOKAT A HSZEIMET OLVASNI, amikben a fent említett szavak NEM FORDULNAK ELŐ!!! Jobb módszert nem tudok továbbra sem kitalálni!!!
Értem én...
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy amikor OTTHON ülsz a gép előtt, s ilyen dolgokról olvasol, akkor arra hogy reagálsz?
Az otthoniak azt látják, hogy káromkodsz, vered a fejed az asztalba? 246826-odszorra (is), amikor olvasol valami trágyaságot erről-arról?
(Mert mi itt ezt látjuk...)
Vagy amikor valamelyik családtagod említi, hogy valami hülye ismerőse mondjuk beoltatta magát, vagy ezt vagy azt mondott a vírusról, vagy az orvos nem engedi dolgozni a Covid miatt, mert hátha elkapta, vagy valami hasonló baromság, vagy ha valamelyik családtagod mondja, hogy rászóltak, hogy vegye fel a maszkot a buszon (ez mind csak példa természetesen) vagy ha pl. azt mesélik neked, hogy a Gizike a hatodik szomszéd "nagymagyarkodik", vagy ilyesmi?
Akkor is vörös posztó, köd borul az agyadra, s megvadult bikaként viselkedel?
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy amikor OTTHON ülsz a gép előtt, s ilyen dolgokról olvasol, akkor arra hogy reagálsz?
Az otthoniak azt látják, hogy káromkodsz, vered a fejed az asztalba? 246826-odszorra (is), amikor olvasol valami trágyaságot erről-arról?
(Mert mi itt ezt látjuk...)
Vagy amikor valamelyik családtagod említi, hogy valami hülye ismerőse mondjuk beoltatta magát, vagy ezt vagy azt mondott a vírusról, vagy az orvos nem engedi dolgozni a Covid miatt, mert hátha elkapta, vagy valami hasonló baromság, vagy ha valamelyik családtagod mondja, hogy rászóltak, hogy vegye fel a maszkot a buszon (ez mind csak példa természetesen) vagy ha pl. azt mesélik neked, hogy a Gizike a hatodik szomszéd "nagymagyarkodik", vagy ilyesmi?
Akkor is vörös posztó, köd borul az agyadra, s megvadult bikaként viselkedel?
Igen, de a legtöbbször csak magamban szoktam emlegetni a hülyék-elmebetegek-rohadtak-mocskok-ganajok-kretének-sz.rok nőági felmenőit ugye, mivel ez a világ SOHASEM(!!!!) AZ IGAZSÁGROL, SOHASEM A VALÓSÁGROL, SOHASEM A JÓZAN ÉSZRÖL,SOHASEM AZ EMBERHEZ MÉLTÓ LÉTRÖL szól ugye, hanem arrol, hogy mondjuk "három farkas és egy bárány megbeszéli azt mindig demokratikusan és bajtársiasan, hogy mi lesz a vacsora aznap estére"... (Ha érted ennek a bölcs mondásnak a lényegét...) Éshát mivel ebböl kiindulva nem akarom azt, hogy a világban vég és fék nélkül hemzsegő és tobzódó elmebetegek-rohadtak-sz.rok-degeneráltak-hülyék-ökrök-mocskok-ganajok-kretének-debilek és egyébb, mélyen ember alatti valamik kényszerzubbonyba kötve zárjanak be valami bolondokházába mint közveszélyes "bolondot", hát NYÍLTAN,NÉPEK KÖZÖTT, NEMNAGYON SZOKTAM ÉN HÁBOROGNI SOSEM, SEMMIN...A saját, jól felfogott érdekemben..De az anoním fórumportálokon (Mint pl. itt is...) azért időnként el szoktam engedni ilyen téren magamat, csakúgy szórakozásképpen...Neked viszont NEM KÖTELEZŐ minden hszemet olvasni!!!! Ezt próbáld már megérteni valamikor, a jó ég álldja már meg!!!!! (És akkor a magam részéröl ezt a témát újracsak lezártam...Remélem többször már tényleg nem kell majd újra belekezdenem...)
Én most csak azt kérdeztem, hogy "otthon" is így reagálsz-e a dolgokra?
Mert akkor nagyon sajnálnám a családtagjaidat, s én nemigen könnyedén tudnék egy fedél alatt élni veled...na, nem mintha ez bármikor is opció lett volna, csak úgy eszembe jutott.
De akkor most azért csak megtudtam a választ, köszönöm.
Mert akkor nagyon sajnálnám a családtagjaidat, s én nemigen könnyedén tudnék egy fedél alatt élni veled...na, nem mintha ez bármikor is opció lett volna, csak úgy eszembe jutott.
De akkor most azért csak megtudtam a választ, köszönöm.