Mi a véleményed a koronavírusról?

NyűgösFred
Nem: Férfi
x 69
x 18
Kapcsolat:

Re: Mi a véleményed a koronavírusról?

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: NyűgösFred »

Huhha. Nem szívesen lennék a helyükben.

NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Ezt így teljesen nevek nélkül szeretném veletek megosztani. Tegnap írta egy hölgy ismerősöm:

XXX küldte, ekkor: Tegnap, 19:37
Baj van , hoztam egy kibaszott rossz dontest .
Halgattam a pasimra XY-ra es beadattam a pfizer vakcinat,utana 2 oravaltol homalyosan latok
Hugomnak aki mellettem ult szolni se mertem!
Ha erre a szemem ramegy nem tudom hogy dolgozom elek meg
Az hogx a jobb szemem felett faj meg egy plusz
Csak azert mondtam el neked mert regota haverom vagy, ertelmes vagy,es hogy tanulj az en karomon ,ne fogadd el
Hugom iskola tarsa trombozist kapott ,meselte tegnap. Anyam koleganoje kedden vetelt el
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Titusz »

https://pestisracok.hu/szelidul-a-jarva ... nyomas-is/ Na...Ez akkor remek hír,úgyhogy akkor talán annak is itt van az ideje ugye, hogy az illetékesek befejezzék végre ezt az egész, minden emberi képzeletet felül,avagy alulmúlóan aljas,hazug, és mocskos koronavíruscirkuszt, meg hisztit!!!!!! Azt hiszem, ilyenkor szokás azt mondani,hogy: A buli jó volt, mindannyian jól szórakoztunk, az elmebetegek és a különböző módokon megzsarolt szerencsétlenek "felvették" a mérgező és lóizét se érő "védőoltásokat", az aljadék,nyúzásérett,rohadék politikusok és " járványszakértő virológusok" is jól megszedték magukat mostanra ezen a förtelmesen undorító és hazug víruscirkuszon, úgyhogy akkor innentöl talán békén is lehetne hagyni a még megmaradt csekély számú, ÉPESZŰ, normális honpolgárt, nem? Akik eddigis LETRÁGYÁZTÁK ezt az egész hazug, aljas,mocskos, és förtelmesen ndorító VÍRUSCIRKUSZT!! Hadd legyen már nekik is jó napjuk valamikor...
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Nem kutyahúgyot?
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Sinapharm oltás után két héttel:

Kép
Kép

A kishölgy a Facebookon tette közzé a képeket. Az a gond, hogy nem azonos a tegnapival. Ő másik.
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Hát...Hogy mi van az oltásokban, azt mi laikusok ugye nem tudhatjuk...De még az is elképzelhető, hogy valóban kutyahúggyal oltják a sok ostoba, idióta marhát...(Akik ugye politikusnak hiszik akár egyetlen szavát is...) Amilyen hatásosak ezek a "koronavírusvakcinák", meg amennyire "rendkívül halálos" ez a k.baszott, nevetséges NÁTHAVÍRUS, amit ugye kineveztek szörnyű veszélynek?Egy ilyen helyzetben már minden elképzelhető! Amúgy szánalmas röhely ez az egész koronavíruscirkusz továbbra is!!!!l Oltásostol, maszkozástol, " járványügyi vészhelyzetestöl"...Írtam itt már sokszor,hogy énis túlestem már máciusban ezen a "rendkívül halálos," szörnyű betegségen...Aztán annyi volt az egész, hogy néhányat köhögtem tőle vagy 3 napig!!! Még NÁTHÁNAK IS MÓDFELETT GYENGE VOLT EZ A "SZÖRNYEN HALÁLOS" VÍRUS...Úgyhogy továbbra is csak azt tudom mondani,hogy aki akar,az maszkozzon,oltakozzon,rettegjen, de akit NEM ÉRDEKEL EZ AZ EGÉSZ SZÁNALMAS KORONAVÍRUSBOHÓZAT, AZT HAGYJÁK MÁR VÉGRE BÉKÉN AZ ELMEBETEG POLITIKUSOK!!! Másfél év őrült, és hazug koronavírustébolya után!!! Olyan nagy kérés lenne ez?
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Van baj... Kiderült, hogy az oltottak rendkívül veszélyesek, mert csak bennük képes olyan vírusvariáció kifejlődni amely ellenáll az oltásnak.
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

És az őrült téboly,csak megy tovább a maga útján, és csak megy tovább!!! Hiába,hogy már NEM TUDNAK MIT HAZUDNI az Orbán,meg a Merkely, Szlávik féle féktelen aljasságu pokolbéli rohadékok, hogy fennttarthassák valahogy ezt a tragikomikusan elmebeteg és hazug víruscirkuszt, és ezért KÉNYTELENEK ideiglenesen egy kicsit visszafogni az emberek hülyítését ezzel a "RENDKÍVÜL HALÁLOS KORONAVÍRUSSAL" kapcsolatosan, de van egy olyan érzésem,hogy a még ÉPELMÉJŰNEK megmaradt emberek azért még csak óvatosan lélegezzenek fel! Ugyanis néhány napja olvastam a Hírkeresőn, hogy állítólag DEBRECENBEN már gőzerővel épül valami hatalmas VAKCINAGYÁR!!! Természetesen a nép nagy-nagy örömére, ezt gondolom mondani sem kell! Na! Hát, lesz akkor már nekünk nemsokára NEMZETI(!!) KUTYAHÚGYUNK IS,amit lehet majd a gyengeelméjüekbe oltogatni "vakcinák", meg " védőoltások" címén!!! Addig,amíg bele nem dögik majd az a sok elmebeteg a folyamatos"védőoltások" felvételébe!!! Mert azt gondolom mindenki sejti akinek még megmaradt valamennyire az ép elméje ebben az őrült tébolyban, hogy a jövőbeli csodás "NEMZETI" MAGYAR VAKCINAGYÁR nem raktárra akarja majd termelni azt a sok kiampullázott kutya(?),meg lóvizeletet(?)!!! Lesz itt majd még olyan OLTAKOZÁSI HULLÁM nemis olyan sokára,hogy csak na!!! Amikor majd mondjuk SZEPTEMBER 1, OO ÓRÁTOL elkezdenek majd felbukkanni az addig ismeretlen, újabbnál újabb,és "halálosabbnál-halálosabb" koronavírusmutánsok!!!!! Naponta akár 10-20-30 is,ha nem lesz szerencsénk velük !!!! Úgyhogy szeretett kormányunk és annak operatív törzse, onnantol is megfog majd tenni mindent a magyar nép egészségéért, effelöl kétsége ne legyen senkinek!!! Ahogy eddigis megtett ugye mindent!!!! Szóval jöhetnek majd a rohadt vírusmutánsok számolatlanul! Lesz majd nekünk hazai, nemzeti, magyar LÓ,MEG KUTYAHÚGYUNK (Azaz bocs: " Védőoltásunk"! ) a rohadt mutánsok ellen!!!l És ily módon a magyar nép bátran szembeszállhat majd a bitang mutánsokkal!!!!! Szeretett kormányunk MINDEN HONPOLGÁR SZÁMÁRA BIZTOSÍTANI FOGJA MAJD TOVÁBBRA IS az "oltóanyagot" a szörnyű betegség ellen!!! (Új mutáns? Semmi gond! Csak egy újabb kissé kellemetlen "szuri", és már le is győztük a legújabb, 47. koronavírusmutánst is!!!! 47 oltakozás naponta,(!!) az nemis olyan nagy ár ezért a hatalmas győzelemért,igaz?) Azok a mocskos-rohadt OLTAKOZNI NEM KÍVÁNÓK meg majd a HAZA ELLENSÉGEI LESZNEK úgymond...Akik nap mint nap VESZÉLYEZTETIK MAJD a beoltottak egészségét!!! Bár ez mondjuk már ma is így van ugye!!! Megmondta nemis olyan rég Orbán Viktor "miniszterelnök úr",meg a Müller Cili! (Előre akkor a " szép új világ" felé bátran! Szorgos népünk győzni fog! Halál az oltatlan, haza ellenségeire!!! Fel az 2348765. oltakozásotokra is, híveim!) Az iménti, kissé hosszúra sikerült eszmefuttatás amúgy az ÉPÜLŐ ÚJ MAGYAR VAKCINAGYÁR kapcsán ötlött az eszembe, csakúgy véletlenül...Hiába na! Ezt a mai, már teljesen őrületbe fulladt világot ismerni kell! De ne legyen igazam! Egy ilyen variációnak én örülnék a legjobban!
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Na, én abba őrülnék bele, ha így bánnának velem...ha beteg vagyok, hagyjanak békén...

https://semmelweis.hu/hirek/2020/03/31/ ... i-apolasa/
Válasz küldése