Hát...Nagy szerencséje az ennek a TÖMEGGYILKOS, méregkeverő boszorkánynak, hogy már nem a középkorban élünk!!! A hajdani időkben ugyanis azért a sok mocsokságáért, aljasságáért, EGÉSZSÉGES EMBEREK szándékos,avagy gondatlanságbol, kapzsiságbol, kóklerságbol elkövetett MÉRGEZÉSÉÉRT már régen MÁGLYÁRA KÜLDTÉK VOLNA EZT A MOCSKOS RIBANCOT!!! De lehet,hogy még manapság is jó helye lenne neki azért egy csinos kis máglyán!!! Egy hatalmas népünnepély keretében!!!! Egy ilyen eseménynél azt hiszem,hogy én is az első sorokban csápolnék nagy vígan!!!! És kiabálnám jó hangosan azt,hogy: Na! Pirul már az ocsmány,aljas,méregkeverő, gonosz boszorkány!!!Hogy a POKOL tüze is égesse majd az örökkévalóságig a rohadt lelkét, ne csak ez a remekbe készült máglya a dögtestét!!!
Na most számomra annyi jön le a történetből, hogy ha akkoriban a kormánynak dolgozott, mért gondoljam, hogy most nem így van? Lehet hogy egy másik ország kormányának, de akit egyszer beszerveztek az szerintem mindörökre kém marad, még akkor is ha disszidált. Legfeljebb rácsap az ottani kormány.
Na...Hát alakul szépen a sátáni terv,alakul, ahogy elnézem...Egy jellemző példa akkor erröl az egész helyzetröl!: A nagybátyám vagy 2-3 napja kapta meg a "koronavírus elleni védőoltását", aztán TEGNAP meg már orvost kellett hívni hozzá(!!!), olyan rosszul lett hirtelen!!!! De persze SENKI SEM TUDJA,HOGY MITÖL!!! Az orvos TERMÉSZETESEN azonnal kizárta annak a lehetőségét,hogy az OLTÁSTOL lett volna ennyire rosszul a nagybátyám..Hát persze!!!! Az ki van zárva teljesen,hogy az oltás lenne a ludas a rosszullétében...Ilyet még csak feltételezni is!!!! Amikor a " védőoltás" az azért van, hogy megvédjen mindenkit a SZÖRNYŰ, RENDKÍVÜL HALÁLOS JÁRVÁNYTOL!!! Megmondta a szeretett Orbán viktor miniszterelnök úr is! Meg mondta a tévé is ugye! Aztán,hogy akkor meg MITÖL lett borzalmasan rosszul a nagybátyám az OLTÁS MÁSNAPJÁN(!!), azt az orvos még megtippelni sem tudta...De az oltással való összefüggés az ugye kizárva! Hát igen!!! A hülye az meg ugye én vagyok! Jó szokás szerint ebben a mai világban...
Azért iszonyú dolog belegondolni újracsak abba is,hogy micsoda HATALMAS PÉNZEKBE VANNAK AZ ADÓFIZETŐKNEK ( Nem Orbánnak, meg a rohadt,mocskos gané,aljas bandájának...)ezek a "csodás, a népnek a szeretett kormánya álltal ingyen(???) biztosított" ,koronavírusvakcinák! Úristen az égben!!!l Csak gondoljunk már mindebbe bele! És akkor egy semmi kis nátha ellen(!!!) megy ez az eszeveszett, TELJESEN ELMEBETEG ÉS SÁTÁNIAN ALJAS(!!!!!) OLTÁSKAMPÁNY ÉS ZSAROLÁS!!!!!!!! Egy olyan nátha ellen,amit a fertőzöttek 90%-a észre sem vesz! Hát van ettöl még lejjebb??? Én CSAKIS OLTOTTAKROL TUDOK, akik "koronavírushoz köthető" betegséggel,tünetekkel kórházba kerültek, avagy orvost kellett hívni hozzájuk, esetleg bele is pusztultak nemsokkal az oltás után valami "titokzatos betegségbe"...Szóval jól ki van ez találva...Az aljas politikusok meg a rohadt sleppjük, A LAKOSSÁG SAJÁT PÉNZÉN(!!) MÉRGEZI és gyilkolja TUDATOSAN ÉS SZÁNDÉKOSAN, MAGÁT A LAKOSSÁGOT!!!!! És akkor immáron már a gyerekeket is!!!!! Gátlástalanul, és aljasul! (A fentebb írt dolgok amúgy NEMCSAK a "koronavírusvakcinákra" érvényesek,hanem állnak minden másfajta OLTÁSRA(!!) is! (Csak sok hülyének még mindig nem esett le ugye a tantusz...A mai napig se...)