Mi a véleményed a koronavírusról?
Re: Mi a véleményed a koronavírusról?
Ne dühöngj, árt a szépségednek!
Engem is elkaphatott valami virusnyavaja...3 napig holtfáradt voltam, (ezért nem jöttem ide sem) mire hazaértem, szinte csak bedőltem az ágyba, lázam nem volt, az első 2 nap fájt a torkom.
De legfőképpen nagyon fáradt voltam, mintha egy hete nem aludtam volna.
Amint megéreztem, hogy fáj a torkom letoltam az ilyenkor szokásos mézes-almaecetes-C-vitaminos-fahéjas fertőtlenítő keveréket, és ügyeltem, hogy igyak bőven.
Toltam még a 3 nap folyamán hagymát meg gyömbért is...ártani biztos, hogy egyik sem ártott .
Engem is elkaphatott valami virusnyavaja...3 napig holtfáradt voltam, (ezért nem jöttem ide sem) mire hazaértem, szinte csak bedőltem az ágyba, lázam nem volt, az első 2 nap fájt a torkom.
De legfőképpen nagyon fáradt voltam, mintha egy hete nem aludtam volna.
Amint megéreztem, hogy fáj a torkom letoltam az ilyenkor szokásos mézes-almaecetes-C-vitaminos-fahéjas fertőtlenítő keveréket, és ügyeltem, hogy igyak bőven.
Toltam még a 3 nap folyamán hagymát meg gyömbért is...ártani biztos, hogy egyik sem ártott .
-
- Nem: Férfi
- x 69
- x 18
- Kapcsolat:
Más se hiányzik már. 

Azért valamiröl most kivételesen megfeledkeztek a "cickányvírusrémítők"!!!!!! Hol vannak a hírek az utcákon összeeső és ott "azonmód elhalálozó" járókelők millióirol?????? A köztereken emeletnyi halmokba dobált, cickányvírus okozta hullahegyekröl???Hol vannak a tudósítások a new yorki Central parkbol, ahol éjjel-nappal földmunkagépek tucatjai ássák a tömegsírokat a cickányvírusáldozatok óriási tömegeinek??? (Ne csináljátok már rohadékok... Ne csináljátok már aljasok! Hát így mi alapján lesznek majd beszerezve megint a lélegeztetőgépek ezrei-tízezrei? Darabonként vagy 10 milliós áron???? És mi lesz a régi jó mantrával, hogy:"Mindmeghalunk"? Ej-ej...A cickányvírus tán rosszabb mint a jó öreg koronavírus,vagy mi? Vagy a nagytudásu "virológusok-politikusok-szak(r...)értők" ennyire beleuntak már az elmebajba meg a hazudozásokba? ENNYIRE? Hát mi van már ezekkel a ganajokkal-tetvekkel-sz.rokkal-mocskokkal? Ez ÍGY(!!!) egy nagy lóizé!!!! Egy röhely! Tessék már egy kicsit megerőltetni magukat a néphülyítőknek!!!! Az úristenit neki!!!! Hát ebböl ÍGY nem lesz tömegpánik!!! Mi lesz a "védőótásgyárakkal"? Meg a milliárdos profitjaikkal? És a professzorzseni Karikakatalinnal? Hazánk nagy fiával? (Ja bocs:Lányával...) Mi lesz a sok agyhalott maszkbuzival, a "mindenkifelelősmindenkiért" elmebetegekkel? Akik "beoltatják magukat pl.értem"?? Nem lesz ez így jó, marhák!!! Ebböl így nemlesz sehogyse "VILÁGPANDÉMIA"!!! Pedig a célhoz azért akadna most is elég degenerált hülye!!!! Hű...De még mennyi!!! Csak egy kicsit jobban rá kéne kapcsolni a néphülyítőknek!!! Mert ez így egy lóf.sz!!!!!!!!!)
-
- Nem: Férfi
- x 69
- x 18
- Kapcsolat:
Én egész Európában nem láttam olyat aki az utcán összeesve ott nyúvadt volna meg, sőt még olyat sem aki köhögött. 

Elég volt ugye az is, ha a TÉVÉNÉZŐK láttak!!! Napjában többször is...Aztánmeg ugye milyen ezeknek a népeknek a nagyrésze? Inkább hisz a tévének, Műllercilinek, a patkánypofájú Győrffinek, a Nagyferónak, mint a SAJÁT SZEMÉNEK!!! Agyrém, de ez van, vagy volt...(És akkor ugye Orbánt még nemis említettem, aki tavaly decemberben közzé tette a fatvát, miszerint AKI ÁPRILISIG NEM OLTATJA BE MAGÁT, AKKOR AZ MIND MEG FOG HALNI KORONAVÍRUS ÁLTAL!!!!(Hú...) És akkor ugye EZT A SÚLYOSAN KÖZVESZÉLYES ELMEBETEGET(!!) megint megválasztotta kormányfőnek a "dicső magyar nép" kétharmaddal!!! Kell ennél többet mondani?)
Ma évenkénti munkaalkalmassági orvosi vizsgálaton kellett részt vennem...és maszkot kellett felvennem!

De ugye nem a cickányvírus okán? (Az aztán már tényleg mindennek a teteje lesz,ha lesz, hogy jelen állás szerint akkor egyszerre 3 maszkban kellesz majd pompáznia esetleg a kellően hülyéknek, vagy a szerencsétlen kényszerítetteknek a jövőben...Egy maszk fog "védeni" ugye a koronavírus ellen, egy másik a majomhimlő ellen, egy harmadik meg a cickányvírus ellen!! Nagyon gyönyörű lesz ez így,ugye? ...Persze mindez ENGEM továbbra sem fog érdekelni, és ezentúl sem fogok SOHA-SEHOL bohócmaszkot hordani, sem egyet, sem hármat, mivel NEM VAGYOK BOHÓC!!! Meg bolond sem! És ebböl kiindulva nekem nem szokásom ELMEBETEGEK utasításainak engedelmeskedni!!! Demokrácia meg kormányrendelet ide vagy oda...Köpök mindig a demokráciára is meg a kormányrendeletekre is, ha egyszer jól láthatóan ELMEBETEGEKKEL(!!) VAN DOLGOM!)
https://hirklikk.hu/kozelet/merkely-a-k ... lt/402774/ És ugye még mindig nincs tébolydába zárva EZ A KÖZVESZÉLYES ELMEBETEG SE, ez se...Akárcsak a többi hasonló agyi potentát...(Bár már az is haladás, hogy már "csak" ajánlja(!!!) ez az ökör a szélhámos trágyalevek beadatását, és nem akarja kötelezővé is tenni...Már EZ IS NAGY HALADÁS KÉREM! Egy ilyen mai, TÉBOLYODOTT ELMEBETEGEK URALTA VILÁGBAN! Már ez is nagy haladás...)
Na, csak várjuk ki a végét!!!
A "múltkor" is eleinte csak ajánlották az első kettőt, majd később tették kötelezővé itt-ott.