Mi a véleményed a koronavírusról?
Re: Mi a véleményed a koronavírusról?
Magam részéről nagyon el vagyok keseredve.
2020 -ban képesek lehetnek mesterségesen világjárványt készíteni.
Aminek soha nem lesz vége.
Akik létrehozták, felelősöket képtelenség ítélőszék elé állítani. Mert vélhetően az ítélőszékekre is befolyással vannak.
Szerintem akik csinálták,- a sátán földi helytartói.
2020 -ban képesek lehetnek mesterségesen világjárványt készíteni.
Aminek soha nem lesz vége.
Akik létrehozták, felelősöket képtelenség ítélőszék elé állítani. Mert vélhetően az ítélőszékekre is befolyással vannak.
Szerintem akik csinálták,- a sátán földi helytartói.
https://azuzlet.hu/bulgaria-szeptembert ... navirusra/ Na...Hát már a bulgároknak is megjött végre az eszük? Igazuk is van...Bár igazság szerint már az ELSŐ PERCTÖL így kellett volna kezelniük ezt az egész hazug,szélhámos bohóckodást!!!!! Rólunk már nemis beszélve! Dehát akkor hogyan hülyítették, vették volna palira a népet az ilyen Orbán, Gyurcsány, Toroczkai, Merkely,Szlávik, Kásler, Rusnyai, Novák Előd és Hunor, Győrfi, Buldogkői, Müllercili, Nagyferó, stb,stb féle ALJADÉK GANAJ SZ.RHÁZI MOCSKOK, ÉS AZ EGYÉBB, HOZZÁJUK HASONLÓAN POKOLBÉLI ROHADTSÁGU SZEMÉT TRÓGEREK VÉGTELEN SOKASÁGA! Egyedül GÖDÉNY DOKI, meg a Lenkey volt az, aki MINDVÉGIG(!!!!) BÁTRAN SZEMBEMENT AZ ALJASSÁGGAL, A HAZUGSÁGGAL, A NÉPHÜLYÍTÉSSEL, A SÁTÁNI GONOSZSÁGGAL!!! SENKI MÁS KÖZÉLETI SZEMÉLYISÉG NEM ÁLLT SOHA KI MELLÉJÜK!!! Ezt egy percre se feledjük el soha! SOHA!!!!!! A hülyék-szarok-elmebetegek- un.határontúlimagyarok éppen most ügyeletes "nagy reménysége" a Toroczkai féle trógerbanda viszont ugye EGÉSZEN AZ IDEI VÁLASZTÁSOKIG pápább volt még a pápánál is, és őrjöngve követelte sokáig a maszkozást,lezárást, "kötelező oltakozást", és csak AZUTÁN vált " nagy oltásellenessé", miután kiderült az, hogy GÖDÉNY DOKI ÉS A PÁRTJA is indul a választáson!!!! Gondolom a sz.rok abbol indultak ki, hogy EZÁLLTAL el tudnak majd szipkázni szavazókat Gödényéktöl!! (Hú...Valamennyi politikai formáció és párt közzül nekem ez a mocskos-hazug sunyi, a kib.szott trianonozáson kívül semmihezsemértő Toroczkai banda a legvisszataszítóbb, pedig azért rajtuk kívül is elég erős a mezőny ugye!)
https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/omi ... 59396.html Ó mily bánat! Mi lesz akkor velem most? Mivel én ugye a mai napig is "ótásmentes" népellensége vagyok, hát akkor nem kaphatok majd ebböl a legújabb csodavakcinábol! (Vagy sz.rbol...) Jaj-jaj...Ki vagyok mostmár rekesztve a csodavakcinára méltó és arra váró "mintaállampolgárok" sorábol!! Kellett nekem ugye kételkedni a nagy tudású, a népért élő-haló szak(r)értők eddigi ajánlásaiban, most meg akkor nem vagyok jogosult az új "szupervakcinára"!!! ( Sz.rra...) Azt az eget! Mi lesz akkor most így velem? El fog vinni a szörnyű mindmeghalunk koronavírus omikron változata!!! Hogy miért is nem hallgattam én eddig az okos Merkely-Szlávik-Kásler-Rusnyai-Győrfi-Orbán- Müllercili féle professzorurak és hölgyek jótanácsaira(??), hogy "ótassam" magamat még időben legalább háromszor! Most meg akkor ÍGY NEM KAPHATOK az új "szuperótásbol"!!! Hát mi lesz akkor így velem? Kérdem sokadjára is... (Na ugyan mi lenne...Az, ami eddig...Úgyhogy ezentúl is pont ugyanúgy köpök majd a koronavírusra, a " szuperótásokra", a "nagytudásu virológusokra", mint ahogy eddig is köptem mindezekre a ganaj sz.rokra...És továbbra sem kívánok résztvenni a világméretű elmebajban-tébolyban, és a néphülyítő hazugságokban-aljasságokban!!! Az új "csodavakcinával" meg törölje ki a hátsóját MINDEN HÜLYE!!! Nekem akkor se kéne ez a legújabb sz.r se, ha még nekem fizetnének érte! Aztán ennyi, szokás szerint!!!!)
https://telex.hu/tudomany/2022/10/02/ko ... unrendszer Az anyátok vasporos popsiját hülyítitek MÁR MEGINT (Avagy tovább...) a népeket ti kib.szott, aljas-moslék, gané tetvek!!!! Ti rohadék szemetek!!! Hú...Még MOST IS manipulálnátok a sok ostoba hülyét, ti pokolbéli rohadékok? Szóval akkor nem egy SEMMI SZ.R KIS NÁTHÁT(!!) állítottatok be eddig "HALÁLOSAN GYILKOS PANDÉMIÁNAK", amit a népek nagyrésze úgy átvészelt, hogy az fel se tünt nekik, ugye? Nem...Hát persze, hogy nem! A k.rva anyátokat moslékok! A VALÓSÁGOT KIFORDÍTVA(!!) azt akarjátok beadni újabban a dilinyósoknak, hogy AKIK BÁRMI TÜNET NÉLKÜL ÁTVÉSZELTÉK a "gyilkos és veszélyes pandémiát"(HA-HA-HA!!!!) azok "különleges immunrendszerrel" rendelkeztek, úgyhogy legyenek büszkék magukra...Jaj...Már az oldalam is megfájdult a kacagástol, ekkora baromság olvastán...Nem, sz.rházi hazudozók! PONT FORDÍTVA állt a dolog!! A normális immunrendszerű, EGÉSZSÉGES emberek bármi komolyabb tünet nélkül átvészelték a "halálos pandémiát", és CSAK A MÁR ADDIGIS BETEGES,GETHES, FÉL LÁBBAL MÁR AMÚGYIS A SÍRBAN ÁLLÓ ALAKOK ESETÉBEN voltak csak ezen okbol súlyosabb problémák!!!! De akkormeg MINEK az egészségeseket b.sztattátok meg korlátoztátok, "ótogattátok" sz.rral ti mocskok? Ti pokolbéli aljasok? MIÉRT NEM a getheseket meg a betegeseket, immunhiányosokat próbáltátok védeni, elkülöníteni, trágyalével oltogatni, ti sz.rok? MIÉRT NEM? Azért nem, mert egy semmirevaló, semmihezsemértő, ganaj, moslék,aljas-hazug rohadékok vagytok!!!!! MIND!!!! MIND!!! Az egész magyar ORVOSI ÉS POLITIKUSI GÁRDA!!!!!!!! AZ EGÉSZ MAGYAR ORVOSI ÉS POLITIKUSI GÁRDA!!!!! Néhány nagyon ritka kivételtöl eltekintve persze, mint pl. Gödény doki...
Hurrá!!!
Erre előbb is rájöhettek volna...
Erre előbb is rájöhettek volna...
Akkor ezek szerint csak én látom úgy a dolgot,hogy a fenti cikk szerzője és a cikkben szereplő pokolbéli aljasságú ganajok a jelek szerint még mindig igyekeznek FORDÍTVA FELÜLTETNI A LÓRA a sok megvezethető hülyét? Hát...Ez esetben akkor nincs mit tenni...Ez van...Legyen akkor pl.nekem is "különlegesen szuper immunrendszerem"...(Mivel ugye vagy három napig köhögtem egyszer-egyszer a fertőzés ideje alatt, meg volt esténként némi enyhe hőemelkedésem...(Kb.37,8 fok...) Aztán ENNYIVEL megúsztam akkor a "szörnyen halálos,borzalmasan gyilkos, mindmeghalunk pandémiát"...) Egye fene...Nem bánom...
Nem, nem erről van szó...most nem érted, miért írtam ezt, de majd elmondom privátban...
https://ezalenyeg.hu/kozugy/tovabb-foly ... ign=293361 Igen...És tegyük hozzá a dolgokhoz azt is, hogy New Yorkban újabb földmunkagépek százait vezényelték ki a Central parkba további tömegsírokat ásni a tegnapi újabb 1,5 millió koronavírusáldozat elföldelésére, Kínában meg már újabban napi 38 millió oronavírusfertőzött esik össze váratlanul holtan az utcákon, Olaszországban meg rohamtempóban épülnek mindenfelé az újabb krematóriumok, hogy győzzék továbbra is égetni az ott is drámaian megszaporodott koronavírusáldozatokat..Így bizony!!!! (Az az apróság meg már akkor tényleg szót se érdemel, hogy én meg jelen pillanatban is a túlvilágrol netezek, mivel Orbán már tavaly decemberben kinyilatkozta ugye, hogy: "Aki jövő áprilisig nem oltatja be magát, (Tegyük hozzá:Sz.rral-ganéval-lóhúggyal...) akkor az mind meg fog halni!!!" Éshát mivel ugye most jelen állás szerint már OKTÓBER KÖZEPE VAN, NEMHOGY ÁPRILIS,(!!!) hát akkor más nem lehet ugye csak az, hogy én, mint "oltatlan nép és emberiségellensége" már április óta a túlvilágrol írkálom ide a hszeimet!!!!!! Hát...Jó akkor tudni...)
https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/k ... =hirkereso Amikor megláttam ezt a cikket, a hasamat fogtam a kacagástol, mivel lelki szemeim előtt újracsak megjelent a kép a New Yorki Centralparkban milliós tömegsírokat ásó földmunkagépekröl, a kínai utcákon séta közben holtan összeeső koronavírusfertőzöttekröl, a bergamói krematórium előtti téren hegyekben álló koporsótömegröl, ami látvány ugye állítólag a koronavírus számlájára volt írható! Most mit csináljak? Rám ilyen hatással van már lassan harmadik éve BÁRMI, a koronavírussal kapcsolatos hír...Régen,ha kacagni akartam, akkor rádiókabarét hallgattam, (Kedvenc humoristám a Litkai Gergely...) de az utóbbi három évben már inkább "koronavírushíreket" olvasok, ha egy kis stresszlevezető kacagásra vágyok...És igen, a FELÜLMÚLHATATLAN FŐHUMORISTA, Orbán is eszembe jutott most megint a frenetikus és nevezetes poénjával, miszerint:"Aki 2022 áprilisáig nem oltatja be magát, az MIND MEG FOG HALNI"!!!! Jaj...Újracsak megfájdult a hasam a kacagástol!!!!(Vagy esetleg a koronavírustol?) Szegény Litkai Gergely meg a remek poénjai elbújhatnak most is az "Orbán és az operatív ganébandája," illetve a "WHO és az álltala kilóra megvett, aljas-hazug-tetű-trágya-sz.r mocsokbanda" álltal vezetett "KORONAVÍRUSKABARÉ" című műsor mellett!!!!! Juhhéééé!!!!!!!!! Ez aztán a humor, a móka és a kacagás!!!! A "Koronavíruskabaré" éppen aktuális, mai adása!!! (Ami ugye olvasható fentebb!!!!!!)