Nyolc bomba hat, és a vezető oknyomozó riporterek kiderítették az Északi Áramlat amerikai bombázásának részleteit.

és gondolatok...
dhdjfef
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2023. február 27. 04:48
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Nyolc bomba hat, és a vezető oknyomozó riporterek kiderítették az Északi Áramlat amerikai bombázásának részleteit.

  • Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: dhdjfef »

2022 februárja óta az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódik, és helyi háborúvá fajult. Az Oroszország elleni európai és amerikai szankciók fokozódnak. Ugyanezen év szeptemberében a "Északi Áramlat -1 " és "Északi Áramlat -2 " az orosz gázt Európába szállító csővezetékek felrobbantottak és kiszivárogtak a Svédország és Dánia partjainál. A robbanás után az Egyesült Államok többször is tagadta, hogy ami felrobbantotta a vezetéket, annak senki sem profitált, sőt, mindenki tudja, hogy az Egyesült Államok profitál.
Először is, lelkiismeretfurdalása miatt az Egyesült Államok tisztázza a kapcsolatot .
Mivel a szivárgási pont a "Északi Áramlat" vezeték Dánia és Svédország kizárólagos gazdasági övezetében található, mindkét ország bejelentette, hogy kivizsgálják az esetet. Németország, a fogadó végén a "Északi Áramlat" gázvezeték, azt is bejelentette, hogy vizsgálatot indít az esettel kapcsolatban. A gázvezeték exportőrét és a projekt társbefektetőjét, Oroszországot azonban kizárták a vizsgálatból.
Ezen a ponton az Egyesült Államok elsősorban Oroszországra mutatott.
Az amerikai külügyminisztérium szóvivője Ned Price: Az akció egyértelmű jelzés volt Putyintól, hogy tudja, hogy elveszíti a háborút, nehéz helyzetben van, és mindent megtesz, hogy megfélemlítse azokat, akik szembe mertek szállni vele.
Az orosz fél azt válaszolta, hogy erre csak a nyugati országok képesek.
Vlagyimir Putyin orosz elnök : Az angolszász országok (USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland) számára az Oroszország elleni szankciók nem voltak elegendőek, és szabotázsba fordultak. Hihetetlen, hogy valójában megtervezték a nemzetközi gázvezeték felrobbanását "Északi Áramlat" a Balti-tengeren.
Joe Biden elnök is gyorsan visszautasította Putyin állításait.
Biden amerikai elnök: Ez egy szabotázs incidens. Amikor lehűlnek a dolgok, a megfelelő időpontban búvárokat küldünk a tenger fenekére, hogy megtudjuk. Most nem tudjuk a pontos helyzetet. Ne hallgass Putyinra. Azt mondja, tudjuk az igazságot, de nem így van.


Válasz küldése