Amúgy hozzátartozik a dolgokhoz az is,hogy nálam az öltözködés dolga mindig KÉTOLDALU...Az csak az érem egyik fele, hogy szeretem meghatározni azt,hogy egy velem lévő hölgy hogyan öltözzön, mit vegyen fel...Az érem másik fele meg az,hogy amennyiben rólam van szó, akkor meg ELVÁROM AZT VISZONZÁSUL, hogy a hölgy mondja meg mindig, hogy hogyan nézzek ki, és mikor mit vegyek fel...Szóval nálunk ebböl kiindulva a nejem szokott öltöztetni, mármint olyan értelemben, hogy mikor mit vegyek fel, sőt, még azt is ő szokta megmondani, hogy mikor van már itt az ideje a borotválkozásnak, hajnyírásnak...A magazinok öltözködési tanácsait meg nem azért szokták buzik végezni,mert ez így illik, hanem azért, mert a tulajok is szinte MIND BUZIK!!! A "divatszakma" az két fő csoport kezében van már legalább egy évszázada! A buzi "pasik", és a bűnronda, leszbi nők alkotják ezt a két csoportot, és gyakorlatilag MÁST NEMIS ENGEDNEK MAGUK KÖZZÉ!!! Ez is pont olyan, mint pl. az OSCAR DÍJ esete, aholis ugye egy belterjes zsidó társaság díjaz MINDIG(!!!) egy belterjes zsidó társaságot!!! Mást azok se engednek be maguk közzé! A "filmipar" az ugye hallgatólagosan és köztudottan a ZSIDÓK magánpraxisa az EGÉSZ EURÓPAI KULTÚRKÖRBEN, a divatszakma meg a BUZIKÉ, LESZBIKUSOKÉ!!! Ezért van az Szami, hogy ha "pasit" látol valami magazinban bárkinek is ÖLTÖZKÖDÉSI TANÁCSOT ADNI, akkor az 100% hogy buzi...De ez nem jelenti azt, hogy nem szabad egy nőnek férfitöl öltözködési tanácsot elfogadni...Legalábbis a való életben...A MAGAZINOK azok meg egy külön világ! Azokkal normális ember sohasem foglalkozik...
Titusz írta: ↑2022. augusztus 15. 13:52
Amúgy ugye tudod,hogy a fekete posztó harangkabátodra máig is élénken emlékszem az Örsi karácsonyi vásárbol? Még 30 év után is? És látod, ott sem szólítottál meg, pedig úgy bámultalak, hogy majd kiesett a szemem...
Hááát...jó.
És akkor erre most szerinted mit is kellene válaszolnom?
Pl. azt,hogy jó lett volna tudni akkoriban, hogy én ANNYIRA DE ANNYIRA másabb vagyok mint az addig megszokott palik,hogy azt szavakkal elmondani nem lehet...(A szó szoros értelmében olyan voltam ugye már akkoris,mint aki egy teljesen másik világbol került ide...) Amúgy hol is vetted azt a harangkabátot? A Sugárban? Valamikor már írtad,hogy hol, de nem emlékszem már erre biztosan...
No igen... ADDIGRA már jópár "helyes fiú"-val hozott össze a sors, akikben csalódnom kellett.
Valóban mondhatnám: ha tudtam volna...de
nem tudtam. Honnan tudhattam volna?
Hol vettem a hosszú szövetkabátom?
Már nem tudom biztosan.
Vagy a Sugárban, vagy a Skálában. Anno nem sok variáció volt.
A Skálában többször vettem ruhát, mint a Sugárban.
https://www.bien.hu/melyik-szoknyahoz-m ... 2210101735 Nem tudom,hogy mi okbol, de én világéletemben undorodtam mindig a bokacsizmás nőktöl...De a szó legszorosabb értelmében undorodtam!!!!!!! Viszont a hosszúszáru csizmát hordó nőket már annál inkább kedveltem, és kedvelem ma is...Persze csakis kizárólag szoknyás-harisnyás hölgyeken...Hm...Ha nadrágos nőn látok hosszúszáru csizmát, hát...Akkor azokat is legszívesebben csak leköpném mindig...Szóval az ebben a cikkben is szereplő változatok közzül egyes-egyedül csak a hosszúcsizmás variációkat nézegettem kedvtelve, a bokacsizmás képeken igyekeztem minnél hamarabb túllépni...
A hosszú szárú csizma - nyilván - nőiesebb/szexibb. (Természetesen minden egyéni ízlés dolga, de leköpni egy nadrágot/csizmát viselő nőt azért túlzás lenne...még gondolatban is... inkább maradjunk abban, hogy ne foglalkozz velük, ha nem tetszik, jó? Megígéred ezt nekem? ... )
Az a sötétzöld hosszú rakott szoknya nekem nem tetszik.
Sosem szerettem ezeket a rakott szoknyákat, max a rövideket, de nem sokáig volt olyan alkatom, hogy hordhattam volna. Max 17 éves koromig.
Rakott szoknya valóban csak a vékony lányokon mutat jól...
Jó...Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a bokacsizmás-nadrágos, sb,stb nőket én soha észre se vettem...Viszont pl.a combcsizmás-miniszoknyás hölgyekért meg szabályszerűen megvesztem, meg megveszek a mai napig is...(Szóval pl. pesti koromban is az ilyenek közeledési szándékát mindig jónéven vettem és érdeklődve viszonoztam, attol függetlenül persze, hogy néha öszefutottam időnként ebböl kifolyólag ravasz-dörzsölt luxusprostikkal is, de ezeket a helyzet tisztázása után egyböl el is hajtottam a fenébe...A prostik azok szintén nem tartoztak sohasem a kedvemrevaló nők közzé...Hogy FIZESSEK a szó legszorosabb értelmében az együttlétért? Na nem...Az ilyesmi az én esetemben mindig teljesen elképzelhetetlen volt...Viszont mondom, azt nagyon ellenállhatatlannak találtam rendszeresen, ha a velem valahol szembejövő, avagy a VELEM LÉVŐ HÖLGY "ki volt öltözve" mondjuk combcsizmába-harisnyába-miniszoknyába...Ha magátol nem tudta ezt az illető hölgyemény, akkor már az első randin mondtam, hogy a továbbiakban majd így akarok elmenni vele sétálni, úgyhogy addigra nézzen egy csinos combcsizmát...Ha nem tellik rá, akkor inkább majd veszek én neki...De persze ez csak ősszel-télen működött így, nyáron azért kicsit hülyén nézett volna ki a dolog, hogy egy combcsizmás nővel mászkálok pl. a pesti körúton...Annyira azért nem voltam elvakult mániákus, de arra még nyáron is mindig ügyeltem, hogy a velem lévő hölgyek lehetőleg elegáns úrinő képzetét keltsék...Pacuha, farmeres-tornacipős, igénytelen öltözékű nőkkel én soha szóba sem álltam...Bárhogy is próbáltak volna mászni rám...)