A véleményem semmit sem változott...nézd meg az emberek arcát...többségük unott arccal lötyög. (Akárcsak azokon a videókon, amiket régebben linkeltél)
Vagy 10 perc után változik a helyzet valamit?
Ennek nem sok értelmét látom, de hát biztosan jól szórakoztak. Pont úgy néznek ki.

Ugyanezt tapasztaltam, amikor barátnőmmel kettesben elmentünk diszkóba...én is pont úgy éreztem magam, amikor ott voltam, mint a videón lévő unott pofák...(azt leszámítva, hogy barátnőmmel röhögtünk a helyzeten, hogy mennyi unott pofa van itt, ismerkedni pedig nem lehet senkivel)...csakhogy én nem mentem oda többször ezért.
Túlélem, hogy ebből kimaradtam.
Ha volt társaság, akik jól ismerték egymást, és valóban jól érezték magukat, azoknak tuti jobb volt...de én sosem kedveltem a hangoskodó-italozó-cigiző helyeket, választottam inkább más szórakozást. Nem italoztam, nem cigiztem, nem oda való vagyok/voltam, ennyi...akikkel megismerkedtünk volna, egyből tolták volna..."gyere piáljunk, gyújts, rá, lazuljunk"...mondtam, kösz nem, nem iszom, nem cigizem...erre pofavágás, becsmérlő pillantások, s már ki is néztek onnan...én is pofát vágtam, s leléptem...hiába ez van, nem az volt az én világom...
Másik helyen már ismerős társasággal voltam vidéken. S mondtam, hogy ott jobb is volt a helyzet...nem erőltették a cigit, meg az italt, mert ismertek.
Ott jól éreztem magam...de amikor erről írtam, akkor azt mondtad, hogy ne legyek naív, ott sem volt más helyzet, mint máshol...szóval ott meg te beszéltél ellene...