Elmélkedések a világ dolgairol...
Re: Elmélkedések a világ dolgairol...
Hát...Most,hogy elérkezik az orosz-ukrán konfliktus lezárása lassan, megintcsak elmemondhatjuk akkor magunkrol azt ugye, hogy MÁR MEGINT,MÁR MEGINT,MÁR MEGINT a vesztes oldalon értük meg a cirkusz végét!!!! Dehát a "MAGYARTOL" mást mit is lehetne várni bármikoris? Mást mit is lehetne? Csatlakoztunk az immár győztesnek nevezhető oroszok elleni gazdasági,politkai,retorikai szankciókhoz,(Azaz más szavakkal a degenerált "nyugat" kíméletlen, és módfelett fájdalmas legújabb öntökönlövéséhez...) a nyakunkon marad megint (MÁR MEGINT, MÁR MEGINT!!!!!!)egy rakás un."menekült" néger meg cigány Ukrajnábol, úgyhogy nem lehet panaszunk akkor a szokottan "magyaros" papírformára most sem...Most sem...De sebaj...Nálunk Magyarországon ugyanis már olyan megszokott dolog az ilyesmi ugye, hogy az emberek már szabályosan kényelmetlenül éreznék magukat ha csak egyetlen egyszer is nem vesztesként/ balekként jönnénk ki bármiböl is a viágban...Ha véletlenül mégis előfordulna ilyen eset valamikor, ,akkor azt hiszem,hogy még énis teljesen el lennék képedve, és napokig skandálnám azt fejcsóválva és hitetlenkedve, hogy: "Ezt nem hiszem el!! Ezt nem hiszem el!!! Ilyen a Földön nincs"!!!! (De persze ismervén már jól a "magyart," affelöl nyugodt vagyok , hogy az ilyesmi értetlenkedéstöl és hitetlenkedéstöl megkímél majd a sors mindig...Mindig!)
https://www.nyugat.hu/cikk/nazo_katonak ... ag_kormany És nem fogunk már megint kimaradni a ganéságbol,és nem fogunk már megint...Hiába na..."Magyar politikus"...Ennél a szóösszetételnél undorítóbb kifejezés nemtudom,hogy van-e a világon...
-
- Nem: Férfi
- x 69
- x 18
- Kapcsolat:
Ez pedig nem volt jó ötlet.
Na...Hát mire kellett már megint ébrednem ma nagy gyanútlanul? Na mire? Hát arra,hogy már MEGINT ÉS ISMÉT tekergetve vannak az órák, úgyhogy arrol (Is...) akkor ennyit, hogy "már befejezték tavaly ősztöl" ezt a KIBASZOTT-ROHADT-ALJAS-GANAJ- MOSLÉK órahuzigálást az EU egész területén! Befejezték? Befejezték? Vagy akárcsak ITT, Magyarországon is?????Vagy akárcsak ITT, Magyarországon is? Be a nagy lóf.szt...És NEM ELÉG, NEM ELÉG, MÉG MINDIG, MÉG MINDIG NEM ELÉG(!!!!!!!) ugye a már két éve tartó,végtelenül hazug és fantasztikus aljasságú(!!!) koronavírusbohóckodás meg baromkodás, a rohadt-tetves "ótakoztatása" a jónépnek mindenféle lóf.szt se érő meg teljesen felesleges sz.rral, meg a TELJES GAZDASÁGI CSŐDBE HAJSZOLÁSA(!!!!!!!) ennek a szerencsétlen országnak és népnek, hát akkor itt van nekünk ugye MÁR MEGINT EZ A ROHADT-GANÉ KIB.SZOTT ÓRAHUZIGÁLÁS IS ÚJRACSAK!!! HADD VESSZENEK MEG, HADD BOLONDULJANAK MÁR MEG VÉGRE TELJESEN AZ EMBEREK JELSZÓVAL UGYE!!!!!!! Merthát végülis MIÉRT VANNAK ugye a politikusok a világon???????? Na ugyan miért!!! Hát AZÉRT, hogy megzavarítsanak,tönkretegyenek maguk körül mindent és mindenkit, ahogy csak bírnak !!!!!! Nade még egy hét, és ugye "választani" fog ez az ország újra...Választani! Hogy melyik mocsok trágya, gané banda TEGYE TÖNKRE még azt is az országbol ugye, ami eddig még valahogy megmaradt!!!!!! Mondjuk nagyon nem akaródzik nekem résztvenni ebben az okádék, hányingertkeltő kutyakomédiában, de még tavaly megfogadtam ugye, hogy AMENNYIBEN AKAD EGY OLYAN POLITIKUS/PÁRT , AKI/AMI az ígéretei alapján BEFEJEZI VÉGRE EGYSZER ÉS MINDENKORRA(!!!) ezt a sátáni aljasságú és pokolbéli mocskosságú koronavírusbaromkodást, hát akkor ARRA elmegyek majd mégiscsak szavazni!!! Nos...Mivel Gödény doki és a pártja indult a mostani választáson, hát, akkor RÁ ÉS A PÁRTJÁRA FOGOK MAJD SZAVAZNI...Bármi habozás és mérlegelés nélkül!!!!!!
És most kivételesen az sem fog érdekelni, hogy a derék doki agyontetovált, sőt, meg az se, hogy betért zsidó, NEM ÉRDEKEL MÁR SEMMI SEM VELE KAPCSOLATOSAN, CSAK AZ, CSAKIS AZ, HOGY VÉGRE VÉGET VESSEN ENNEK A MOSLÉK KORONAVÍRUSBAROMKODÁSNAK, ÉS POKOLBÉLI ALJASSÁGÚ(!!!!) GANÉKODÁSNAK EGYSZER ÉS MINDENKORRA!!!!! Hogy nem "hivatásos" politikus? És? Mi jelentősége van ennek? Láthatjuk azt NAP MINT NAP, hogy HOVA(!!!!!!!!!!!!!!!!) vezették a "hivatásos" politikusok és pártok ezt az országot az elmúlt 32 évben!!!!!! Láthatja bárki!!! Sokszor leírtam már a nagy bölcsességet, hogy ÍGY, AHOGY AZ ORSZÁGOT VEZETIK ezek a jelenlegi politikusok és pártok, ÍGY(!!) elvezetné akár meg egy aluljáróbol előszedett és politikusnak kinevezett nyomorult, alkesz csöves is bármikor!!! BÁRMIKOR!!!!! Sőt, lehet,hogy még jobban is!!! Így akkor akár még egy gyógyszerész, tehát még csak nemis aluljáróbeli csöves, Gödény doki is,nem? Szóval van egy olyan érzésem, hogy TELJES ES TISZTA LELKIISMERETTEL FOGOK ELMENNI MAJD A VÁLASZTÁSRA, leadni a szavazatomat Gödény dokira és pártjára!!! Mondjuk a Toroczkai féle banda is "oltásellenes" állítólag, csak ugye az a társaság világéletében szélsőségesen ELMEBETEG(!!!) IRREDENTA ÉS NEONÁCI CSÜRHE VOLT, ÉS MA IS AZ!!! Ma is az!!!!!! Oltásellenesség ide vagy oda! Nekem az is régi és jól bevált elvem, hogy OLYAN PÁRT VAGY TÁRSULÁS, amelyik még csak egy elejtett mondatként is felhozza a "TRIANONOZÁST", "HORTHYZÁST, " UN."BECSÜLETNAPJÁZÁST", (Amikor pedig valójában az a nap MINDENRÖL SZÓLT IGAZÁBOL, CSAK PONT A BECSÜLETRÖL NEM!!!!!!!!!) meg a hasonló neonáci elmebetegségeket, nemhogy még ezeket a degeneráltságokat tűzi a zászlajára, az olyan párt meg társulás részemröl mindig csak egy JÓKORA KÖPÉST ÉRDEMEL!!!!!! Nos...Akkor a Toroczkai féle csürhét sem méltatom ezek alapján másra!!!! Csak erre! Akárcsak az ELLENPÓLUST, az állandóan "holokausztozó", cigány, néger, és zsidópátyolgató, elmebetegen globalista és buzirajongó, BALOLDALI ELMEBETEGEK BANDÁJÁT!!!!!!!!!! Gyurcsányt, ORBÁNT,meg az ő csürhéjüket! (Amik valójában EGGYEK!!!!! Hiába az állítólagos ellentét az Orbán és a Gyurcsány banda között!! Ezek ugyanazok!!!Csak a nevekben,logókban, retorikákban különböznek!!!) Szóval marad akkor számomra ugye kizárólag AZ ELMEBETEG IDEOLÓGIÁKTOL MENTES(!!!) csakis a "nyugodt, normális életvitelt, ésszerűséget " propagáló GÖDÉNY DOKI ÉS PÁRTJA!!!! Tetoválás meg betért zsidóság ide vagy oda!!!! Ez a legjobb amit szerintem egy ilyen mai világban tenni tudok...Hogy a Gödény féle pártra fogok majd szavazni...
Én örülnék, ha ez az óraállítgatás lenne a legnagyobb problémánk. De sajnos nem ez az.
Egyébként meg már vagy 3-4 éve megy ez az "ez lesz az utolsó", - illetve a Covid miatt ez is "elmaradt", ha meg nem az lenne, akkor találtak volna más kifogást, hogy éppen mi más fontosabb dolog van még ennél - aztán így meg abban sem állapodtak még meg, hogy melyik maradjon.
Akkor meg azon mérgelődnél, mert úgy tűnik, hogy akárhányszor is szóba kerül, a többség mindig úgyis a nyárinál akarna maradni, hiába nem az az eredeti.
Egyébként meg már vagy 3-4 éve megy ez az "ez lesz az utolsó", - illetve a Covid miatt ez is "elmaradt", ha meg nem az lenne, akkor találtak volna más kifogást, hogy éppen mi más fontosabb dolog van még ennél - aztán így meg abban sem állapodtak még meg, hogy melyik maradjon.
Akkor meg azon mérgelődnél, mert úgy tűnik, hogy akárhányszor is szóba kerül, a többség mindig úgyis a nyárinál akarna maradni, hiába nem az az eredeti.
-
- Nem: Férfi
- x 69
- x 18
- Kapcsolat:
Covid nem értem miben tudja befolyásolni az óraállítást. 

Azt hiszem egy éve írtak erről valami olyasmit, hogy a Covid miatt nem került sor az előterjesztésére, mert egyáltalán nem volt fontos, hogy még ezzel is foglalkozzanak.
Tudod, olyan ez, mint ahogy a haború most meg fontosabb, mint a Covid...most már bárki átjöhet a határon, oltott-oltatatlan, mindegy, egyes munkáltatók melyek eddig igen (nem egészségügy ) már nem kötelezik a munkavállalóikat , hogy csak beoltottan dolgozhatnak, vagy menjenek fizetés nélküli szabadságra.
A Covid biztosan ott marad a határon, s így nem lesz gond az ideiglenes nem magyar, vagy két nemzetiségű munkavállalóknak...
https://444.hu/2022/03/30/segitettel-ba ... enek-errol Hát...A cikkben feltett kérdésre én a magam részéröl azt válaszolom most csakúgy "költőien" ugye,hogy:Nem...Nem segítettem semmivel sem az ukrajnai menekülteket, mivel nagyon nagy ívben köpök Ukrajnára is, meg az "ukrajnai menekültekre" is...Van nekem mivel foglalkoznom,ugye...Meg van pont elég gondom nekem, saját magammal kapcsolatban is...Meg a közvetlen családtagjaim kapcsán is...Mások gondja-baja-nyűgje meg engem nem érdekel...Mivel az én gondjaim-bajaim-nyűgjeim sem érdekelnek ugye senkit sem...Az ukránokat meg különösen nem...
Jaj...Erröl a fenti cikkröl eszembe jutott most az elmúlt idők szintén köpedék, hazug álhumanizmusa is, amikor ELMEBETEG(!!!!) KORONAVÍRUSRETTEGŐK,MEG SÁTÁNI ALJASSÁGÚ,HAZUG POLITIKUSOK "KEDVÉÉRT" NEKEM IS BE KELLETT VOLNA ÁLLNOM UGYE AZ ELMEBETEGEK(!!!!!!!) MELLÉ A SORBA! Ilyen "elvek" mentén,hogy:"Azért veszek fel maszkot, hogy téged védjelek, meg beoltatom magam érted is",ugye...Nos...Én senki miatt nem hordtam bohócmaszkot sehol sem, és nemis "ótattam" be magamat senkiért, viszont cserébe NEMIS VÁRTAM EL AZT SENKITÖL SEM(!!!!!!!!!!!) hogy "értem" valaki ilyet cselekedjen! Mivel a majd 60 éves Földi pályafutásom alatt már alaposan megtanultam AZT A LECKÉT, hogy az un "embertársaimnak", meg ennek a "Magyar államnak" a "segítségeitöl" csak a magasságos ÚRISTEN AZ ÉGBEN óvjon meg mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezen elvben a mostani koronavírusbaromkodás és ocsmány cirkusz kapcsán sem kellett akkor csalódnom ugye!!!! Egyetlen percig sem!!!!!!!!De még mennyire, hogy nem!!!!!! Szóval megtanultam én már a leckét ALAPOSAN, még gyerekkoromban:Hogy SAJÁT MAGAMON, A SAJÁT JÓZAN ESZEMEN KÍVÜL, ESETLEG EGY-KÉT HOZZÁM NAGYON KÖZEL ÁLLÓ ILLETŐN KÍVÜL EGYEDÜL CSAK AZ ISTEN ÉS A SORS SEGÍTSÉGÉBEN, KEGYELMÉBEN BÍZHATOK CSAK MINDIG!!!!!!! MINDIG!!!!!! Szóval most is csak keserűen kacagni tudok azon a nagy "segítségen" amit pl. a magyar állam is nyújtott, vagy akart nyújtani nekem a "koronavírus" kapcsán ugye: Elmebeteg és röhelyes bohócmaszkok, sz.rral-f.ssal-trágyával-ganéval való oltogatások, hónapokig tartó kijárási tilalom képében! Hát...EZEKET(!!!!!!) a nagy "segítségeket" akár meg is takaríthatta volna szerintem az állam!!! Meg az un. "embertársaim" is!!!!!!! Ha VALÓBAN(!!!) segíteni akart volna rajtam bárki is, AKKOR AZZAL SEGÍTHETETT VOLNA A LEGJOBBAN, HA BÉKÉN HAGYOTT VOLNA AZ ELMÚLT KÉT ÉVBEN!!!!!!! Azzal az elvvel,hogy:Majd tudni fogom azt ÉN(!!!!) MAGAMNAK, hogy hogyan és mi módon akarok majd védekezni az állítólagos "koronavírusjárvány" ellen!!!!!!!!!! Vagy,hogy egyálltalán AKAROK-E VÉDEKEZNI!!!!!! Egy nagy SEMMI(!!!) ellen!!!!! Dehát ilyet még csak elvárni is ugye bárkitöl/bármitöl is!!!!!! "Megsegítünk, mégha beledöglessz is" a mai világ elve ugye minden téren!!!!!! Minden téren!!!!!! Ha kéri ezt az adott illető, ha nem!!!! Hiába na! Egy elmebeteg világban élünk sajnos! Egy elmebeteg, tébolyodott, debil világban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!