Elmélkedések a világ dolgairol...

és gondolatok...
Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Elmélkedések a világ dolgairol...

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Volt régen Amerikában ugye egy rusnyapofájú, sunyi, köztörvényes négerbűnöző, aki magát "emberjogi harcosnak" kiadva azt prédikálta kezdetnek, hogy:"Van egy álmom"! Aztán jött ugye ezután rögtön a néphülyítés lényege is a megtévesztő kezdés után az arra fogékonyaknak...(Azaz az ostoba hülyéknek!) Én mondjuk nem vagyok holmi amerikai néger, valójában sátánszolgája kamutiszteletes, de azért szerintem ettöl függetlenül lehet nekem is egy álmom,nem? Egy kellemes, de teljesen valószerűtlen álmom? Egy olyan álmom, ahol mondjuk látom Gyurcsányt az utcán mászkálva egy táblával a nyakában, amire az van írva,hogy: MAGYAR VAGYOK! És mellette látom még álmomban Orbánt is, amint beszédet tart a rendvédelmi tisztek avatásán, és azt mondja,hogy: Tisztelt most avatott rendvédelmi tisztek! Mindig lebegjen a szemük előtt, hogy az önök leendő dolga és feladata A BECSÜLETES,TISZTESSÉGES, NORMÁLIS MAGYAR EMBEREK SZOLGÁLATA ÉS VÉDELME, nem pedig a zsidóké, a cigányoké,a négereké,az aberráltaké, a bűnözőké!!!!!!!! EZT SOHA NE FELEDJÉK EL!!!!!! Aztán látom álmomban a Toroczkait is, amint feláll a parlamentben, és azt mondja: Tisztelt képviselőtársaim! Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a tisztelt országgyűlés MAGYARORSZÁG(!!!!) parlamentjében ülésezik, ami ország területe kb.93030 km2 jelenleg! Ami azon túl van, AHHOZ AZ ITT JELENLÉVŐKNEK SEMMI KÖZE SINCS!!!!! Tehát nincs közük se Israel államhoz, se az egykori un. "Nagymagyarországhoz"! Ami régen volt az elmúlt, MOST A JELEN VAN!!!!! És ebböl kell kiindulnunk! Mindig, minden helyzetben!!!!! És ezért kezdeményezem a "holokauszt," a "Szent korona," és a " trianon" szavak azonnali betiltását az országgyűlés minden jellegű munkája során!!! Nos...Hát ilyesmi álmaim szoktak lenni ráérő időmben...Jó hülye vagyok, igaz? Valszeg a leghülyébb minden magyarországi lakos közzül, amiért ilyesmi hülye álmaim vannak időnként!!!!! (Hogy egy NORMÁLIS(!!!!) Magyarországrol álmodok néha...Meg NORMÁLIS politikusokrol...)Ezt a tényt mondjuk énis elismerem mindig, készségesen...

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hi ... l-szemben/ Na...Hát akkor kezdheti is már a Toroczkai meg a bandája skandálni újra a jól bevált "hazafias" mantrákat, meg szövegeket ugye, hogy:"Vesszen trianon"!! Meg "Mindent vissza"!! Orbán meg szintén kezdheti akkor újracsak önteni a MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT a "határontúli magyar testvéreinknek", esetleg felújíthat még néhány újabb zsinagógát is meg zsidótemetőt! Határon belül is,meg azon kívül is! Ja igen...És ugye lehet,hogy még jól jönne néhány ezer új lélegeztetőgép is, meg pár tízmillió adag újabb koronavírusvakcina is!!! Nemis értem,hogy mi is van most ezekkel a csodálatos magyar politikusokkal...Itt a baj, aztán meg hirtelen lapít mind, mint hal a vízben! Ki érti ezt? Pedig eddig még a csapbol is ezek a témák folytak ugye 32 éve egyfolytában, váltógazdaságban, a jobb és bal oldali kormányoknak köszönhetően! Hú...De szép látvány lenne az, ha mondjuk a Nagykörúti fák ágain "TESTVÉRI EGYETÉRTÉSBEN" lógnának hosszú kötelek végén az elmúlt 32 év(!!!) politikusai! Aztán meg az alattuk ácsorgó népek ott mutogatnák egymásnak ugye a sok, kötélen himbálózó mocskos trógert! Pl.valahogy így: Nézze csak uram azt a ganét ott fent! Az egy jobbos tetű volt életében! Más se ömlött a pofájábol állandóan mint a trianonozás meg a határontúlimagyarozás! És látja azt a másik tetvet is mellette lógni? Na az meg egy okádék balos volt! Abbol meg a liberalizmus csodálatossága, a holokausztozás, a "roma polgártársaink" meg a "meleg büszkeség" fennségessége fröcsögött egész életében! Most meg mind a két ganaj tetű moslék ott lóg a fán egymás mellett,békés egyetértésben! Stílusosan az egyik JOBBROL, a másik meg ugye BALROL! (Na...Addig amíg ez a látvány nem válik valósággá, addig ebböl az országbol NEM LESZ SOHA SEMMI!! Soha semmi! Bal és jobboldal! A két mocskos rohadt, gané banda! Amik/akik kölcsönös elmebaja cirka 32 év alatt lenullázta tropára az országot! De úgy kellett a sok hülyének! Úgy kellett nekik! Mert a HARMADIK UTAT, (A NORMALITÁST!!!!!! ) nem igényelte soha-senki! Rajtam kívül persze...Mivel nekem az elmúlt 32 évem ugye végig azzal telt, hogy köptem a jobbosokra is meg a balosokra is EGYFORMÁN, ahogy csak bírtam! Ahogy csak bírtam! És 32 éven keresztül vártam azt a szót politikus pofájábol, hogy: "NORMALITÁS"!!! SEMMI MÁS, CSAK NORMALITÁS!!! CSAK NORMALITÁS"! De persze hiába vártam...Viszont legalább sok hülyével ellentétben az én lelkiismeretem tiszta maradt végig...Egész végig...32 éven keresztül!!!!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://hvg.hu/vilag/20220708_foto_abe_ ... ilkos?s=hk Hát...Miután megláttam és elolvastam ezt a cikket, olyan jó hangulat fogott el azonnal, hogy úgy éreztem magamat sokáig, mint akire még a nap is másként süt! EGY MOCSOK-GANAJ, ROHADT-ALJADÉK P-O-L-I-T-IK-U-S-S-A-L , MONDOM P-0-L-I-T-I-K-U-S-S-A-L (HÚ...Már csak pusztán a "politikus" szóra is csakúgy gyűlik mindig a nyál a számba...) KEVESEBB LETT A VILÁG!!!!!!!! Te jó ég! Micsoda örömhír! Igaz, hogy Japánban történt ez az örvendetes eset nem nálunk, de akkoris remek hír! A POLITIKUS AZ "POLITIKUS" UGYANIS A VILÁG MINDEN ORSZÁGÁBAN!!!!!!!!! NÁLUNK IS,MEG JAPÁNBAN IS! Úgyhogy az a lényeg, hogy az irány és a cikk üzenete jó! Nagyon-nagyon jó!
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Magyarokat kilakoltatják, ukránokat belakoltatják...Megnéztem nemrég ezt az újabb Molnár F. Árpád videót, és teljesen elámultam rajta,hogy MILYEN JÓL LÁTJA MÁR MEGINT a dolgok lényegét mind az Árpi, mind pedig a vendége...Csak próbálnának egy kicsit kevesebbet trágárkodni ugye...Nade ha a retorikátol eltekintünk egy kissé, akkor azt be kell látnunk sokadjára is, hogy az Árpi meg a Maya zseniálisan okos illetők, akik most is jól beszélnek...Az persze már egy más téma, hogy ENNEK A "CSODÁS ÉS RENDKÍVÜLI MAGYAR NÉPNEK", aztán beszélhetnek ugye most is...(Akárcsak Gödény doki, meg annyi de annyi más, szintén értelmes ember!) Ennek az öröklúzer, degenerált balféknépségnek sose kellenek/kellettek ugye az okos gondolatok, csak az elmebaj! Mindig csak az elmebaj! Azaz csak a "BAL" meg a "JOBB"! És nevesítve: Az ORBÁN, a TOROCZKAI, meg a hasonszőrű jobbos senkiházi demagóg ganajok, vagy másik oldalrol meg a Gyurcsány, Fegyőr, MZP, Vadai, Donáth Anna, stb,stb, féle, ugyancsak senkiházi demagóg ganajok! Szegény Gödény doki és a "NORMALITÁS PÁRTJA" meg kapott ugye a legutóbbi választáskor is vagy 0,8 %-nyi szavazatot! ENNYIRE(!!!!) értékelte őket ez a "csodás és sokra hivatott, rendkívüli magyar nép"! Szóval Árpi nagy-nagy naívságán sokszor szoktam csodálkozni, amikor nézem a videóit! Hogy hogy van neki kedve-ereje még mindig TENNI újra és újra ezért a népségért! Dehát végülis ő tudja ugye,hogy mit miért csinál...És az ő dolga...Én nem akarok ebbe beleszólni...Ismeretlenül meg főleg nem...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Hallottam, hogy az elmúlt napokban két tüntetés is volt Pesten az Orbán banda dilettáns, és teljesen debil gazdaságpolitikája ellen...Ez eddig nagyon jó hír...De az már kevésbé az, hogy a tüntetők MINT MÁR ANNYISZOR, ÉS MÁS ESETEKBEN IS, végtelen ostobaságtol vezérelve most is hagyták, hogy JOBBOS(!!!) ÉS BALOS(!!) poltikai pártok és politikusok beszivárogjanak a soraikba! Na...NNENTÖL akkor már vesztett ügy is egyböl az egész tiltakozási tevékenység! És teljesen mindegy az,hogy melyik mocskos-gané-sz.r politikai irányzat fogja majd kéretlenül a tiltakozók élére erőltetni magát!!! A balos MOMENTUM, VAGY A JOBBOS TOROCZKAI GANÉBANDA! Ahol felbukkan a "JOBB" vagy a "BAL" szó és mentalitás, ONNANTOL VÉGE IS VAN MINDIG MINDENNEK!!!!! Mert onnantol MÁR CSAK IDŐ KÉRDÉSE MINDIG(!!!!) hogy mikor tompul el az eredeti cél, és mikor kerülnek elő majd a "hagyományos" JOBBOS ÉS BALOS JELSZAVAK!!! Úgymint a TRIANONOZÁS, A HORTHYZÁS, A HATÁRONTÚLI MAGYAR TESTVÉREZÉS, "A HAZA(?????) VÉDELME MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐ, TEHÁT TÁMADJUK MEG (ÉRTJÜK? TÁMADJUK MEG!!! MI!!! ŐKET!!!) A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKAT, MERT VESSZEN TRIANON", illetve BALROL meg ugyancsak idő kérdése lenne majd csak az, hogy mikor fog az "kiderülni", hogy tulajdonképpen az egész tiltakozási hullám valójában az "LMBTQ KÖZÖSSÉG és az elnyomott roma testvéreink meg a világ minden tájárol idemenekült(?????) menedékkérők" szenvedései miatt történt!!!!!!!! Aki meg valami másra emlékszik, az akkor téved!!! Ez kell a sok ostoba hülyének majd? Ez kell majd? MINT MÁR ANNYISZOR, DE ANNYISZOR az elmúlt 32 év során? Hát...Ha ez kell nekik, akkor csak csinálják!!l Játszák le ezt a témát századszorra-ezredszerre is!!!! Aztán meg csodálkozzanak majd továbbra is, hogy MÁR MEGINT, MÁR MEGINT CSÖBÖRBÖL VÖDÖRBE JUTOTTAK!!!!!! AMIKOR A "JOBBOT" FELCSERÉLTÉK A "BALLAL", VAGY FORDÍTVA!!!!! A hülyék...SE JOBB-SE BAL, BARMOK!!!!!!!! FOGJÁTOK MÁR FEL VÉGRE VALAMIKOR!!!! NORMALITÁS, JÓZAN ÉSZ, TEHETSÉG!!!! Ennek az országnak SEMMI MÁS JELSZÓRA NINCS SZÜKSÉGE VALÓJÁBAN!!!!!!!!! Csak erre, azaz CSAKIS ERRE a három dologra!!!A politika és az emberek terén is!!!! Ébredjetek már fel valamikor barmok! Ti idióta, nyomorult barmok!!!! (Mondom ezt ugye sokadjára is költőien...Csakúgy költőien!!!!!!)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://ezalenyeg.hu/kozugy/parbeszed-m ... ign=279694 Na...Végre egy értelmes ötlet...De ugye kedves "Párbeszéd," ezt a jövőbeli SZAKÉRTŐI KORMÁNYT úgy értettétek ugye, hogy:Semmi(!!!) holokausztozás, semmi trianonozás, semmi határontúli magyar, meg határonbelüli roma "testvéreink" NINCSENEK EZENTÚL, és LMBTQ közösség sem létezik! Meg "Szent korona" sincs, meg "menedékkérők" sem jönnek ide a világ minden tájárol, csak POFÁTLAN,GANÉ, ÜTNI-VÁGNI VALÓ, BETOLAKODÓ MIGRÁNSHORDÁK, igaz? Meg Ukrajnához és a WHO-s koronavírusganékodásokhoz sincs SEMMI KÖZÜNK, ugye? Úgyhogy ezek is elmehetnek mind a k.rva anyjukba,jól mondom? Ha ezen felsorolt dolgokbol akárcsak EGYETLEN DOLOG, EGYETLEN DOLOG IS(!!!!!) úgy marad ahogy eddig volt, meg úgy megy majd ahogy eddig, hát...Ez esetben akkor az az új kormány MINDEN LESZ MAJD, csak nem SZAKÉRTŐI!!! Ezt már most megjósolom előre!!!!! Én, egy egyszerű, és kissé lökött állampolgár, a 8,5 millióbol...Szóval akkor hajrá "Párbeszéd"!!!! Lássuk minnél hamarabb a konkrétumokat is a témában! Hogy mit értetek KONKRÉTAN a "SZAKÉRTŐI KORMÁNY" fogalom alatt...(Ugye nem azt, amit Karácsony Gergely értett a FŐPOLGÁRMESTER szó alatt!!l Miszerint egy Főpolgármesternek az a dolga, hogy BUZIZÁSZLÓT tűzzön a Városházára, mert ez őelőtte még sose volt kitűzve! Vagy ti is valami hasonló dolgot értetek SZAKÉRTŐI KORMÁNY alatt? Hogy mondjuk immáron akkor már a Parlamenten is loboghat majd nyíltan is a buzizászló? Vagy triplájára emelik majd a holokausztkárpótlásokat, a romafelzárkóztatási pénzeket, meg évente ezentúl 3 buzifelvonulás is lesz majd az Andrássy úton? Ugye NEM EZT(!!!) értitek SZAKÉRTŐI KORMÁNYON? UGYE NEM EZT? (Kérdezem akkor továbbra is csakúgy megszokottan, költőien! Választ nem várva!!!!!)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

EZEKTÖL a tüntetőktöl, meg EZEKTÖL a szervezőktöl te vársz valamit,Szami? Én nem várok az égvilágon semmit se!!! Ahol BAL vagy JOBBOLDALI politikus felbukkan, ott NEM ÉRDEMES SOHA-SEMMIT SE VÁRNI!!!! (Max. talán csak Gödény dokiban lehetne megbízni manapság!!! Senki másban!!!!!!)
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Semmit...csak az történik, hogy örökké megbénul a forgalom itt vagy ott, zugolodij az is, aki "csak" menne valamerre...

Csak arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha valaki elkezdi jobban lincselni a rendőröket.
Válasz küldése