Elmélkedések a világ dolgairol...

és gondolatok...
Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Elmélkedések a világ dolgairol...

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Szóval Jani bácsi a múlt század 80-as éveinek a közepére egyre inkább kezdett már alkalmatlanná válni egy államfői szerepre, mivel a testi-szellemi képességei már egyre jobban hanyatlottak!!! Mondom, én olyan 1985-re teszem a vízválasztó vonalat...Ekkor kezdődött immáron jól láthatóan is AZ ORSZÁG EGYRE GYORSULÓ LEJTMENETE!!! Amikoris Kádár képességeinek rohamos gyengülését MEGÉREZTÉK AZ ORSZÁGBAN ÉLŐ, ADDIG HÁTTÉRBE SZORÍTOTT SZ.ROK-MOCSKOK-ROHADÉKOK-GANAJOK- TETVEK- ÉS MOSLÉKOK!!!!!!! Úgyhogy ezek az aljadék, hazaáruló figurák, egyre jobban kezdték felemelni a fejüket, és egyre jobban kezdtek beszivárogni a közéletbe, az államigazgatásba!!!! De mivel a várható koncon és lopni-rabolnivalókon ezek a mocskok és szemetek már akkorsem tudtak megegyezni, hát HAMAR KÉT IRÁNYZATRA SZAKADTAK!!!! A "JOBBOS meg a BALOS SZ.ROK" két rohadék, hazaáruló bandájára!! Aztán olyan 89-90-re az addig EGÉSZSÉGES, A NORMALITÁSRA ÉPÍTETT KÁDÁR RENDSZERT végleg felváltotta ugye a jobbos meg a balos sz.rok rohadék,aljas-ganaj, és megosztó világa!!!! Ezelőtt 32 évvel ugye az MDF-SZDSZ világ és konkurenciaharc fémjelezte az új, "jobbos-balos" ellentétre alapuló ORSZÁGROMBOLÓ RENDSZERT, manapság meg ugye az ORBÁN-GYURCSÁNY páros váltógazdaságu hazaárulása!!!! De jól van ez ennek a mai generációnak!!!! Ezeknek a mai embereknek!!!! Így legalább van nekik ugye "demokrácia"!!!! Tudnak választani, amit KÁDÁR ALATT NEM TUDTAK!!! Hát...Lelkük rajta akkor a barmoknak!!! Ha egyszer a " demokrácia" mindenkori megléte a lényeg a sok tuloknak, és nem pedig a NYUGODT-KIEGYENSÚLYOZOTT, A NORMALITÁSRA ÉS A MAGYAR NÉVRE, ILLETVE A MAGYAR HATÁROKON BELÜLI LÉTRE(!!!!) ALAPOZOTT KISZÁMÍTHATÓ, ÉLHETŐ ÉLET!!!!! Akár "demokrácia" nélkül is!!!!!!!!!!! (A NORMALITÁSNAK NINCS ALTERNATÍVÁJA, BARMOK!!!!!!!K Az vagy van,vagy nincs!!!!!! "Választani" CSAK A JOBBOS MEG A BALOS SZ.ROK ÉS GANAJOK KÖZÖTT LEHET, MAJMOK!!!! De ha ez kell ugye a sok marhának, akkor legyen nekik ugye...Én a magam részéröl amúgyis csak KÖPÖK RÁJUK, MINDIG ÉS MINDENHOL!!!!!!!)

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://telex.hu/belfold/2022/11/13/tor ... el-ukrajna Hát...Ez a Toroczkai nyilatkozat jó szokás szerint úgy hiányzott már megint, mint lepratelepre a sárgaláz...Dehát mást ettöl a rakás sz.rtol is ugyan mit lehetett volna várni? Nem elég ugye,hogy pár napja volt csak, hogy a "nemzethy kakadunk" már megint, MÁR MEGINT az un. "kárpátaljai magyarságért aggódott" úgymond, hát akkor jött most újra ez a másik f.szfej is ugye gyorsan, nehogy ő is lemaradjon már megint a jól megszokott,jól bevált, a "magyar" fülének oly kedves újabb "trianonozásrol"...Aminek persze MOST SINCS AZ ÉGVILÁGON SEMMI ÉRTELME, AZ ÉGVILÁGON SEMMI JELENTŐSÉGE,AZ ÉGVILÁGON SEMMI REALITÁSA, VISZONT ARRA MEGINT CSAK TÖKÉLETESEN MEGFELELŐ, HOGY MÉGJOBBAN MEGUTÁLTASSA A MAGYAROKAT A SZOMSZÉD ORSZÁGOKKAL..Leírtam már ezerszer,ezer helyen is, hogy a "magyar", meg a rohadt tetves-ganaj politikusai is olyanok mindig pont, mint az egyszeri hülyegyerek, aki addig hergeli a harapós kutyákat, meg addig játsza nekik az eszét, ameddig az egyik kutyának el nem veszlik a türelme, ÉS JÓL A SEGGÉBE NEM HARAP!!!!! Aztán az ilyen lebőgések után meg jön egyböl, hirtelen hangnemet váltva a hülyegyerek szánalmas sírása, hogy:"Engem MINDIG MINDENKI CSAK BÁNT!!!!! SEGÍTENI RAJTAM MEG NEM AKAR SENKI"!!!! Ez a példabeszéd amúgy nem a képzeletem szülötte, mivel kisiskolás koromban A SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM AZ EGYIK DÉLUTÁN EGY ILYEN ESETET!!!!! Az osztályunk hülye Sanyikájának az esetét az egyik környékbeli farkaskutyával...Hű de nagy pofája volt ennek a Sanyikának ameddig abban a meggyőződésben leledzett, hogy a kutya "nem tud úgysem kijönni a kerítés mögül"!!!! Aztán addig piszkálta meg hergelte a harapós kutyát eszelős módon, ameddig a kutya dühében át nem ugrotta a kerítést, és jól meg nem kergette!!! De akkormeg persze már ő volt egyböl a "szerencsétlen áldozat, akit szét akar tépni a hamis, őrjöngő, harapós kutya!!! Pedig nemis csinált semmit"!!!! Emlékszem, hogy amikor láttam ezt az esetet, nem szóltam semmit sem, csak KÖPTEM EGYET, és néztem szó nélkül,ahogy kergeti a hülyegyereket őrjöngve a kutya...ELMEBETEGEKÉRT, AGYALÁGYULTAKÉRT,SAJÁT MAGUKNAK BAJT CSINÁLÓ HÜLYÉKÉRT én sohasem mozdítottam a kisujjamat sem, és ha az ilyen Toroczkai meg Kakadufélék megint értelmetlen háborúba fogják taszítani az országot a degeneráltságukkal-hőbörgésükkel, semmirevaló "trianonozásukkal" , hát EZÉRT AZ ORSZÁGÉRT SEM FOGOM MOZDÍTANI MÉG A KISUJJAMAT SEM!!! Mert lehet,hogy a "hülye magyart" be tudják vinni az erdőbe mindig II.Lajos,Rákóczi, Kossuth,Horthy óta az elmebeteg politikusaik, de ENGEM NEM FOGNAK!!!!! NEM FOGNAK!!!! Sem a jobbos sz.rok, sem a balos sz.rok a saját oldali hülyeségükkel, aljasságukkal-balf.szságukkal-hozzánemértésükkel-néphülyítésükkel!!! (Legfeljebb végignézem majd szomorúan azt, ahogy ez az ország immár végleg eltűnik majd a sülyesztőben...De ELSÜLYEDNI NEM FOGOK A SOK HÜLYÉVEL EGYÜTT, AZ Ő MARHASÁGUK,DEBILSÉGÜK, ELMEBETEGSÉGÜK, FELELŐTLENSÉGÜK MIATT!!!! Ez az egy dolog biztos!!!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Szóval ha a rohadt-aljas-kretén-néphülyítő magyarországi hordószónokok BEDŐLVE az oroszok jelenleg hallható szirénhangjainak,HÁBORÚBA VAGY EGY ÚJABB P.CSÁNRÚGÁSBA FOGJÁK TASZÍTANI AZ ORSZÁGOT, akkor én a magam részéröl pont azt fogom tenni, AMIT TETTEM A KORONAVÍRUSBAROMKODÁS, ÉS AZ EZZEL KAPCSOLATOS, ALJAS-HAZUG NÉPHÜLYÍTÉS ALATT IS!!! Köpök majd az egészre!!! A dicső és csodálatos "magyarok" meg majd csinálnak azt, amit akarnak, csak ENGEM HAGYJANAK MAJD KI AZ EGÉSZ CIRKUSZUKBOL...Ebböl a cirkuszukbol is, pontosabban fogalmazva...Mivel akárcsak a koronavíruscirkusz alatt, úgy MOST SEM VÁLLALOK KÖZÖSSÉGET semmilyen elmebajjal, semmilyen ostobasággal, semmilyen idiótasággal, semmilyen birkasággal...Hasznos és okos, előrevivő dolgok mellé MINDIG ODAÁLLTAM AZ EDDIGI ÉLETEM ALATT, ÉS EZT FOGOM TENNI A TOVÁBBIAKBAN IS, de elmebetegek, nemnormálisak, birkák, degeneráltak között én ezúttal sem fogok kézenfogva menetelni a vágóhídra!!!! És ilyen szempontbol nem érdekel a "de a magyarság mindenek előtt" duma se...Nálam ugyanis nem az "akármilyen elmebeteg, akármilyen idióta, akkoris magyar" jellegű TÖRZSI GONDOLKODÁS(!!!!!!) áll mindig mindenek felett, hanem A NORMALITÁS, A JÓZAN ÉSZ, AZ ÉRTELEM, A REALITÁS, ÉS A CÉLSZERŰSÉG FOGALMA!!!!!! A "magyar" szó nálam az mindig csak ezen fogalmak után szokott jönni...Aki meg még mindig a primitív "törzsi szellem" jegyében bír csak gondolkodni, akkor az majd menjen csak nyugodtan most is fejjel a falnak, hallgasson a "nagytudasu politikusokra-szagértőkre" majd most is, akárcsak a koronavírushazugság idején...Váljék majd ugyanúgy az ilyenek egészségére majd a dolog most is, mint ahogy az egészségükre vált az eddigi maszkozás, az "oltakozás", a kényszerű lezárások, az ország ez okbol történt tönkretétele, csődbevivése is!!! Én megmaradok majd EZÚTTAL IS, EZÚTTAL IS, "A HAZA, A MAGYARSÁG, A KÖZÖSSÉG, A NÉP ELLENSÉGÉNEK" MAJD!!!! De annyi baj legyen ugye...Ezt az állapotot az elmúlt 32 év alatt már úgyis megszoktam...Már enélkül érezném magam kényelmetlenül...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Viszont bár nem vagyok se nagytudasu "hozzáértő" politikus, se ugyancsak nagyon "hozzáértő" biztonságpolitikai szakértő, sem "dicső és okos, önérzetes "magyar", csak egy egy "örök haza és népellensége" figura ugye, de azért most mégiscsak leírom azt, hogy JELEN HELYZETBEN szerintem mit volna érdemes tenni AZ ORSZÁG ÉRDEKÉBEN:KIVÁRNI-KIVÁRNI-KIVÁRNI!!!!!!!! Ameddig el nem dől el EGYÉRTELMŰEN A VILÁG FOLYÁSA!!! Hogy melyik oldal kerül győztes helyzetbe!!! És még mielőtt "elütné az óra a 12-t", AZELŐTT LÉPNI CSAK ÖT PERCCEL!!!!! De addig KIVÁRNI,KIVÁRNI, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!! Nem hőbörögni, nem pofázni, nem trianonozni, nem "a független Ukrajna" s.ggét nyalni, nem az oroszoknak keresztbe tenni!!!!! KIVÁRNI KELL!!! KIVÁRNI!!!! Jelenleg PONT DÖNTETLEN AZ ÁLLÁS "kelet-nyugat" harcában!!!! Pont döntetlen!!!!! Nem lehet tudni, hogy ki fog nyerni és ki veszteni!!!!!! Aki a végkifejlet előtti "öt percig" BEÁLL BÁRMELYIK TÁRSASÁG MELLÉ, VAGY BÁRMELYIK TÁRSASÁGGAL SZEMBEMEGY, az hazaáruló gané!!!! HAZAÁRULÓ GANÉ az, aki jelen helyzetben trianonozik, és HAZAÁRULÓ GANÉ az is, aki oroszellenes szankciókat szavaz meg, meg az is, aki "kiállunk Ukrajna területiépségéértezik"!!!!!!! Azaz régi jó szokás szerint HAZAÁRULÓ MOST IS A TELJES MAGYAR POLITIKUSI GÁRDA JOBTOL-BALIG, BALTOL-JOBBIG!!!!! A kurva anyját az összes kretén marhának!!! Ameddig nem dől el egyértelműen a dominó vagy keletre, vagy nyugatra, ADDIG fogjátok már be valahogy a pofátokat, barmok!!!!!!! Fogjátok már be!!!!! Elég volt már a Thököly, meg a Horthy, Nagy Imre féle ostoba f.szfejekböl a k.rva anyátokat!!! Vagy ennek a "dicső magyar népnek" az "ilyen" vezetőkböl sose elég? Hát akkor egészségére szokás szerint ennek a "dicső magyar népnek" megint!!!! Megint!!!
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://propeller.hu/itthon/3878522-tra ... m=referral Ugyanmár...Nem kell itt aggódni senkinek,semmiért...Vagy legalábbis aki úgy érzi,hogy "itt valami nagyon nem kerek ezzel az országgal", akkor az jó volna ha nem feledkezne meg arrol sosem, hogyha vannak is "kisebb problémák" szép hazánkban, akkor annak megvan sajnos mindig a maga oka, amit minden DICSŐ, RENDKÍVÜLI, ÉS CSODÁS MAGYAR EMBERNEK KAPÁSBOL TUDNIA KELL : Tatárjárás, török 150 év, Habsburgok,trianon, holokauszt, komcsi 40 évnyi elnyomás, és a legutóbbi nagy nemzeti sorscsapás, a koronavíruspandémia!!! De nem baj, ennyi csapás és balsors után legalább örüljünk annak, hogy vannak/voltak nekünk mindig-minden korban csodálatos, teljes szívvel hazaffhy
magyar politikusaink, (Mint pl. mostanában ugye Orbán,Gyurcsány, Toroczkai, Novák Katika sb,stb,stb féle hírhedt, és még történelmi távlatokban nézve sem mindennapian hazaáruló és kártékony, senkiházi trógerek,ganajok, és ingyenélő tetvek...) meg egy rendkívüli, az egész világ álltal irigyelt, és sokra hivatott országunk és népünk!!!! Szóval nem kell aggódnia szerintem senkinek-semmiért, holmi inflációkért meg némi gazdasági problémákért meg különösen nem!!! Éljen a mindent legyőző, dicsőséges Magyarország!! És vesszen trianon!!!!
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Majkát és a stílusát lehet szeretni, vagy nem szeretni, lehet kritizálni stb.

Viszont a társadalom és rendszerkritikája most is nagyon ott van.

Titusz, gondolom, hogy a stílusa nem fekszik neked, de a mondandójával azt hiszem teljesen egyetértesz.

Persze ha elolvasod az idézeteket, és a klippet is megnézed.

Ha minderre azt mondod, hogy: "Nem fogod megnézni, mert téged nem érdekel sem Majka, sem a hülye szövegelése...",akkor azt mondom, most azért olvasd el, s azért nézd meg a klipet, mert mindig kérdezed, hogy nekem mi a véleményem az itthoni dolgokról, politikáról stb, s én mindig azt mondom, engem nem érdekel, nem foglalkozom vele, nem politizálok.

Viszont Majka - nem most először - kimondja mindazt, amit én is gondolok. (még ha én visszafogottabb formában fogalmaznék is, ha valaha megfogalmaznám.)
Nagyon ott van, minden sorával egyetértek...

A cikkben belül ott a klip is, de ha nem találod tudom külön linkelni. Vagy biztosan megvan a szöveg is külön, ha nem érted a klipből.

https://www.digitalhungary.hu/media/Maj ... att/18285/

https://www.google.com/amp/s/index.hu/f ... os-dal/amp
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Jaj...Ezt a "Majka" nevezetű utolsó nyomorult trógert én annyira nem bírom,hogy az ajánlott klippet végig sem bírtam nézni...Vagy egy másfél percet bírtam belőle, aztán feladtam nagy átkozódások közepette a küzdelmet...Borzalmas volt hallgatni meg nézni azt a nemis emberi majommakogást...Viszont ha társadalomkritikát akarsz hallani-olvasni ARRA MÉLTÓ EMBEREKTÖL, (Nem állatkertböl kiszabadult, rikácsoló-makogó majmoktol...) akkor inkább olvasd végig az álltalam fellinkelt blogbejegyzést!! Érdemes a hozzászólásokat is átböngészni...Ez az:https://hataratkelo.blog.hu/2022/11/21/ ... gyarorszag
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Már tudom honnan veszed az olykor "túlzó" véleményeket, hogy milyen is az Élet mostanában pl. Pesten...tudom, a cikk nem (csak) Pestről, hanem az országról szól...

"Nincs felháborodás," hogy pl. "alig" van élelmiszer az üzletekben...igen,valóban furcsa ez 2022-ben, amikor pár éve még minden polcról folyt le a sok termék...
De, hmmm...
Ezen még te sem "akadtál ki", még te is azt mondtad nekem, hogy minden lesz, max. esetleg jegyre lehet majd kapni dolgokat.

Én azért ekkora aggressziót nem látok az utasok-buszsofőrök, autós-autós, vevő-eladó stb. között, pedig elég sokat utazom tömegközlekedésben, járok üzletekbe...mindig voltak ilyenek, persze lehet ez is több, mint régen volt, de azért ezt nem lehet csak az elmúlt 2 év elteltére fogni, hogy sokat romlott, ez folyamatosan romlik már huszonharminc éve.

Én is hagytam ár ott üzletet, mondván nem nekem kellene lennem az eladóért, hanem ő van/lenne igazándiból énértem.

De egy nap 2-3 ilyenbe belefutni nem jellemző...mondom, majd minden munkanap eljutok valami apróságért egy-egy üzletbe...de 2-3 hetente ha belefutok egy ilyenbe...a cikkíró lehet, csak épp peches volt...

Ami feltűnő azért...igaz, hogy egyre türelmetlenebbek egymással az emberek, és nagyon sok "idegen nyelvet" lehet hallani a járműveken, üzletekben...ez engem zavar...

Egyre több a különböző App-os alkalmazás...nem az én világom...engem nem vonz, hogyha vennék a boltban 5000 forintért bármi vacakokat, akkor a máskor 600 forintos valamit, amit nem is akarok venni, most megkapom 525 forintért. De sokan rázizzennek...sajnos. Pedig meg sem akarná venni...de most olcsóbb...oh, hány ilyen ismerősön van...és az ilyen s7mír, hogy minden milyen drága, és ezek mondják, nincs elég kaja, meg nincs elég pénz???
(Akinek kevés van, az nem sír, nem kesereg ...az spórol.)

Amúgy meg ez a mit lehet kapni, és mit nem..persze, mondjuk tankolásnál nem mindegy...főleg ha a következő benzinkút 20 km-re van, s nem biztos, hogy ott is kap...ha nem lenne muszáj elmenni oda...meg addig is fogy a benzin...de sokakat felháborít, hogy nincs az üzletekben a polcokon (kirakva) mondjuk 200 kg liszt, csak 20, nincs 120 kiló cukor, csak 50.

Nos, eddig volt túl sok...oké, megszoktuk a túltermelést...de most ne mondja senki, hogyha csak 2 kg cukrot, vagy csak 5 liter tejet vehetek egyszerre egy nap a boltban, akkor éhen fogok halni...csak az emberek megszokták a hatalmas bőséget...

A "vidéki" - és nem pejoratív értelemben - helyzetet persze nem tudom, ott lehet rosszabbak az arányok...itt még nem jártunk úgy, hogy nem kaptunk volna valamit, amit akartunk...ha mást nem, mindenből látunk néhány kilónyit...egy kazallal valót pedig semmit nem akartam venni.

Én több okból nem preferálom az önkiszolgáló kasszákat sem, s a múltkor meglepődtem, amikor az egyik drogériában a pénztárosok nem szolgálták ki a kártyával fizető vevőket, mert kerek-perec közölték, hogy fáradjanak az önkiszolgáló kasszához.
Én mondjuk amúgy is készpénzzel akartam/szoktam fizetni, de ha csak kártya lett volna nálam, ott is hagyom az üzletet, hogy nehogymár...a sok "balga" kártyás meg szépen ZOKSZÓ NÉLKÜL DOLGOZOTT AZÉRT, INGYEN, A PÉNZTÁROSOK HELYETT, hogy megvehesse, amit akar.

Felháborító még a sok utcán "elszórt" elektromos roller, illetve az a kulturálatlanság, ahogy közlekednek vele...

Na, ezek jutottak eszembe hirtelen a cikket olvasva ...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://rtl.hu/kulfold/2022/11/22/orban ... lf%C3%B6ld Na, dicső,csodás, rendkívüli "magyarok"!! Lehet őrjöngeni megint a gyönyörtöl, hogy a hős országvezetőtök hogy megmutatta megint a szomszéd kutyáknak, hogy hol a helyük!!! Aztazeget!!!! De aztán majd nehogy TI szűköljetek majd idővel ezredszerre is, hogy :"Jaj...Már megint elkenték a szánkat! Jaj...Már megint a "magyart" bántják, csak azért, mert "MAGYAR"!!!!! JAJ-JAJ"...Siralom ez az egész már megint! Már megint!!! Aztán ÉRTELME volt-e már MEGINT ennek a legújabb Orbán baromkodásnak , akárcsak ahogy a már szokásos,megszokott, Toroczkai féle ökörködéseknek is szokott? ÉRTELME volt-e már megint? Nos barmok? Nos?(Rettenet ez az ország továbbra is...Egy borzalmas, tébolyodott rettenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jól van ez a sok hülyének...Jól van ez...)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://telex.hu/zacc/2022/11/22/orban- ... ia-hatarok Jaj, buta naív labancok...Tudhatnátok már ti is, hogy ELMEBETEGEKNEK,(!!) MEGALOMÁNIÁS, HATALMI TÉBOLYOS ŐRÜLTEKNEK aztán lehet is már holmi térképeket mutogatni, meg normális észérveket felhozni...Ilyen erővel akár a falra is hányhatnátok a borsót...
Válasz küldése