Elmélkedések a világ dolgairol...

és gondolatok...
Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Elmélkedések a világ dolgairol...

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

Mi volt az, amit már ezerszer elmondtál? Hogy MAGYAR POLITIKUSNAK csak akkor higgyem egy szavát is,ha már szarvasmarha legel a sírján? Ezt mondjuk tudom magamtol is, ezért is csodálkoztam módfelett a Varga Mihályos cikken, de abbol indultam ki,hogy a jelek szerint CSODA TÖRTÉNT!!!! De akkor mégse történt ugye csoda...Ezt is láttam magamtol...Szóval mit mondtál már el ezerszer? (Azt ne is kérd soha,hogy ne higgyek Gödény dokiban, Gattyánban, Boros Imrében, Bigében, Palotásban, meg a hasonló alakokban, mivel ezek OKOS-ÉRTELMES, AZ ÉLETBEN MÁR BIZONYÍTOTT(!!!) SZAK ÉS ÜZLETEMBEREK, nem pedig ilyen Orbán-Gyurcsány-Toroczkai-Karácsony féle debil,demagóg,semmihezsemértő hordószónokok és bohócok!!! Az ilyesmi nyomorult,minősítetten hazaáruló sz.rokbol elég volt már nekem az elmúlt 32 évben bőven...Ne feledd el azt semmikor ,hogy én csak amolyan országszégyene és népellensége "kocamagyar" vagyok, nem ősi szittya mint a többi sok millió ökör!!!)

Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Nem érdekes...már ezerszer megbeszéltük...csak ismét feleslegesen járt a szám, de felejtsd el...nem kérek semmit, nem mondok semmit...bármit írnék, úgyis csak oda lyukadnánk ki ezeregyedszerre is, hogy közlöd velem, nem kell, hogy olvassam, amit írsz...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://divany.hu/szuloseg/dia-vetito/? ... 9b254ba375 Hát igen...Nekem is pontosan ilyen emlékeim vannak a gyerekkorom diavetítős korszakárol! Nagyobb élmény volt az ilyesmi nekem mindig, mint pl.a mozibajárás, vagy a tévénézés! Felért egy ünneppel mindig, amikor az óvodában vagy az alsótagozatos iskolában-napköziben diavetítést rendeztek nekünk az óvónők vagy a tanárok!!! Sőt...Hajdanában a legtöbb gyereknek otthon is volt diavetítőfelszerelése...Nekem is volt, és kisiskolás koromban a hosszú őszi-téli estéken odáig fejlesztettem a diavetítőzést, hogy időnként beállítottam a vetítőt az ablakba, és a mellettünk lévő ház hatalmas fehér oldalára vetítettem ki a képet, aztánmeg az ablakpárkányra könyökölve olvastam a képek alatt lévő szöveget! Nekem amúgy a mai napig is megvan itthon az egykori diavetítőm meg a több mint 50 darabos diafilmgyűjteményem!!! És bizony amíg a gyerekek kicsik voltak, sokszor rendeztünk nekik mi is itthon diavetítést! (Hasonlítani sem lehet az ilyesmi vetítések élményét/hangulatát ugye a videózáshoz, számítógépes-tévés filmnézéshez!! Ebben tökéletesen egyetértek a cikkben leírtakkal... Úgyhogy bizony e téren is sokkal jobb volt ugye régen gyereknek lenni, mint manapság...)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://propeller.hu/itthon/3891057-nov ... m=referral Na...Most az egyszer kivételesen jól beszélt a Kata...És igaza is volt tökéletesen!!!! Végre akkor valaki a politikában rátapintott a lényegre! Miszerint kész csoda az, hogy EGYÁLLTALÁN MÉG MEGVAN A HAZÁNK!!! Gondolom sok hülyének (Azaz Jobbos-balos gané, rohadék sz.rnak...) fel sem tünt az a Kata beszéd olvastán, hogy önkéntelenül is milyen jól leírta a hazai viszonyok lényegét! És nemcsak az elmúlt egy év lényegét, hanem az elmúlt 33 évét is!!!!!!!! Bizony-bizony...Amilyen utolsó, mocsok,ganaj, rohadék, szemét, embernek sohasem számítható, sátáni aljasságú és rohadtságú senkiházi tróger moslékok vezetik "POLITIKUSOKKÉNT" ezt az országot 33 éve egyfolytában, un. jobbos-balos, MINŐSÍTETTEN HAZAÁRULÓ váltógazdaságban, valóban kész csoda az, hogy EGYÁLLTALÁN áll még ez az ország valamennyire...De persze ez se nekik köszönhető, hanem azoknak, akik VALAHOGY FELÜLTUDVA EMELKEDNI a jobbos-balos mocsok trágya és ganédumákon, ( Pl. a trianonozásokon, holokausztozásokon,romázásokon, bociszemű menedékkérelmezőségezéseken, Karácsony Gergely féle b.zizászlólengetéseken, stb,stb,stb,stb...) a hátukon viszik ezt az országot!!! És működtetik erőn felül, írtózatos nehézségek árán! Én személy szerint AZ ILYEN ILLETŐKRE VAGYOK CSAK BÜSZKE, ÉS AZ ILYEN EMBEREKNEK kívánok akkor most BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJÉVET, a rohadt-ganaj-trágya-mocsok JOBBOS ÉS BALOS politikusoknak meg trógereknek viszont azt kívánom az új évre, hogy DÖGÖLJENEK MEG MINNÉL HAMARABB!!!!! Minnél hamarabb!!!!!!!! A rohadtak!!! A sz.rok!!!!!!!!!!VISZONT ÉLJEN A NORMALITÁS ÉS AZ ÉPELMÉJŰSÉG!!! 2023-BAN PEDIG KÜLÖNÖSEN!!!!!!!!!!!!
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: NyűgösFred »

Ezen is elmélkedjetek egy kicsit:
https://demonic.hu/politika/uvb-76-a-zummogo/
https://demonic.hu/politika/halott-kez/

A Zümi és a Halott Kéz. :)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Hiába na...Van ezeknek az oroszoknak eszük,meg mindigis volt,pl. a fődbuta,befolyásolható, kihasználható, könnyen hülyíthető magyarokkal ellentétben! Ez a "zümmi" adás is jó példa akkor minderre...Hű...Ha belegondolok most abba, hogy "hivatalosan" az orosz nekünk MÁR MEGINT ellenség, az ukrán meg a nyugat, a NATO, meg "barát" illetve "szövetséges", hát, legszívesebben a fejemet marnám megintcsak!!!! Jól elintézték ezt nekünk most is a 33 éve az országot féktelen aljassággal-mocsoksággal-ganésággal pusztító és rohasztó senkiházi politikusaink!!!! Horthy után szabadon...(Aki ugye nem elég,hogy BÁRMI OK NÉLKÜL hadat üzent a rohadt-ganaj németek elvtelen, s.ggnyaló csatlósaként az oroszoknak/SZU-nak, de később még akkoris a "Nyugati" csapatokat várta megszállónak/felszabadítónak elmebeteg módon, amikor már az oroszok ott álltak ugye a KÁRPÁTOKBAN!!!!) Ilyen "barátok" meg "szövetségesek" mellett mint amilyen az ukrán meg az EU. a NATO, ellenségre már nincs is szüksége megintcsak ennek az ÖRÖK VESZTES, LÚZER MAGYARORSZÁGNAK!! Mert kétsége ne legyen senkinek se!!! Ezen mostani orosz-ukrán cirkusz esetében is a VESZTES OLDALON fogjuk megérni a cirkusz és a háború végét!!!!!!! Magyaroktol, meg MAGYAR POLITIKUSOKTOL(!!!!) mást nemis lehet amúgyse várni!!! Orosz barátság, partnerség,olcsó olaj,gáz, meg egyébb nyersanyagok helyett fogunk akkor kapni majd megint egy méretes nagy f.szt a hátsónkba, mint ahogy 1945-ben, az akkori ostobaságainkért!!!! De sebaj, a "dicső magyar nép" az ilyesmi dolgokat amúgyis megszokta már a a büszke 1100 éves történelme során, eggyel több vagy kevesebb ráb.szás már meg se kottyan neki! Nekünk!!!! (Hogy az ég szakadjon rá AZ ÖSSZES KÁDÁRT KÖVETŐ ROHADT-GANAJ MAGYAR POLITIKUSRA!!!!!! ORBÁNRA MEG GYURCSÁNYRA MEG KÜLÖNÖSEN!!!!!!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://privatbankar.hu/cikkek/penzugyi ... m=referral Hát...Lehet,hogy Petőfi helyett inkább a másik Sándor, a RÓZSA(RUZSA...) SÁNDOR képe valszeg jobban mutatna az új 30ezer ft-os érmén vagy esetleg bankjegyen...Vagy a Csiccsolina, Vad Kati csupasz p.csája! EZEK AZ ILLETŐK, ÉS AZ Ő NEMES TESTRÉSZEIK inkább méltóbbak lennének egy VÉCÉPAPÍR értékével bíró "NEMZETHY SZITTYA MAGYAR" fizetőeszközhöz, attol tartok!!! Azt az egetl!!!! 30 ezer ft-os(!!!!!!) érme vagy bankjegy!!! A k.rva életbe!!!! Már csak a gondolatára is majd megbolondulok!!!! Nade jól van ez a sok degenerált JOBBOS-BALOS hülyének, f.szkalapnak, baromnak, ökörnek, tuloknak,trógernek, ganénakl!!! Lehet nekik most akkor már tényleg bőszen trianonozni, holokausztozni, segítsük a szegény menedékkérőketezni, roma testvérezni, b.zizászlókat lengetni vég nélkül tovább, végülis a "magyarnak" ezek a dolgok és "értékek" a fontosak ugye örökké, hát akkor ezt is kapják mindig a politikátol a sz.rok!!! Nem SZAKÉRTELMET, MINŐSÉGI ÉLETET, TUDÁSALAPÚ, KREATIVITÁSRA, ÉS LEGFŐKÉPPEN NORMALITÁSRA, ÉPELMÉJŰSÉGRE ÉPÜLŐ TÁRSADADALMAT!!! Ilyesmi dolgokra ebben az országban ugyan kinek is van igénye? Szinte senkinek!!!! Akinek meg mégis, azt meg hamar lehurrogja ugye a túlerőben lévő sok ökör!!!!!! Dehát végülis ERRÖL SZÓL A CSODÁS DEMOKRÁCIA!!!! Ami annyira kellett nekünk ugye 1990-ben!!!!! Na...Hát akkor élvezzük!!! Élvezzük csak még jó sokáig!!! Az idők végezetéig!!!
NyűgösFred
x 69
x 18
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: NyűgösFred »

Boldog névnapot Titusz! :)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/buk ... 60032.html Na...Ez egyre szebb...Ebben a cikkben meg már egyenesen 50 ezer ft-os új címletekröl írnak! Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, hogy a boldogemlékezetű "PENGŐ" címletrekordját mikor fogjuk elérni a forinttal, vagy esetleg még túl is szárnyalni!!!!! Ilyen politikusokkal és "szak(r...)emberekkel megáldva mint amilyen pl. ez az Orbán, Gyurcsány, Toroczkai, Varga Misi, Karácsony, Matolcsy, Békesi, Draskovics, stb,stb,stb, hát...A kérdés igencsak nyitott!!! JOBB ÉS BALOLDALON egyaránt!!!! De mi lenne a helyzet pl.egy SZAKÉRTŐI KORMÁNY esetében? Ami kormány NEM PÁRTPOLITIKAI ELVEK mentén szerveződne??? Hát...Ezt nem lehet tudni, mivel ilyen kormány Magyarországon még sosem volt, és lehet,hogy soha nemis lesz!!!! Ebben az országban ugyanis csak trianonozóknak, Horthyzóknak, holokausztozóknak, b.zizászlólengetőknek, korrupt ganajoknak van és lehet csak jövője ugye mindig, nem pedig a SZAKÉRTŐKNEK!!!! Dehát ez van akkor...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

NyűgösFred írta: 2023. január 4. 17:17 Boldog névnapot Titusz! :)
Köszi Fred!!!
Válasz küldése