Elmélkedések a világ dolgairol...

és gondolatok...
Titusz
Nem: Férfi
x 38
Kapcsolat:

Re: Elmélkedések a világ dolgairol...

• Idézés
  • Be kell jelentkezned ehhez a művelethez!

Hozzászólás Szerző: Titusz »

https://www.bien.hu/halak-tudnak-szamol ... 2205032309 Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam ezt a cikket...Azt mindigis tudtam, hogy ezeknek az un. "embereknek" a nagytöbbségéhez képest pl.a hangyák maguk a tökéletes "észkombájnok", mivel bár ők is " társadalomban" élnek akárcsak az emberek, de ŐK SOHASEM HALLGATNAK HÜLYE ÉS ELMEBETEG társaikra érdekes módon, (Bizony, a hangyák között is akad elmebeteg állat, ha nemis gyakran, de azért akad...Viszont az ilyet a többi hangya hamar a háttérbe szorítja, és nem hallgatnak rá, bármiröl is próbálja meggyőzni a többi hangyát!)és NEM MENNEK VAKON ILYENEK UTÁN, nemúgy mint az emberek szinte mindegyike időtlen idők óta, viszont a halak meglepően fejlett szellemi képességeiröl eddig fogalmam sem volt...Úgyhogy tényleg teljesen ledöbbentem a fentebb belinkelt cikk megállapításain! Hogy mik ki nem derülnek lassan az állatokrol! Még a halakrol is! A végén még az is kiderül majd, hogy még GONDOLKOZNI is tudnak, ellentétben sok-sok "teremtés koronája, a világegyetem egyetlen értelmes faja" emberrel...(Magyarral meg különösen...)

Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://index.hu/belfold/2022/05/05/hab ... onvedelem/ Remélem, hogy ez a rusnya kancsal k.rva meg a tágra kúrt seggű buzi fiacskája fogja majd MINDEZEKBEN A DOLGOKBAN mutatni a legjobb példát, és nemcsak MÁSOKAT(!!) agitál most az olyasmi "csodás dolgokra", mint az ÁLLTALÁNOS HADKÖTELEZETTSÉG, MEG A HÁBORÚ!!!!!!!!! Mert ugye az ilyesmiben a rohadt-ganaj politikusok és csicskásaik ugye utolérhetetlenül tehetségesek mindig! MINDIG!!!!!!!!! (MILYEN HÁBORÚ, te ótvar kurva? Milyen háborúrol beszélsz? KIVEL áll háborúban Magyarország? Vagy KIVEL AKAR(!!) háborúzni? És miért? Te rühes dög! Én(!!!) személy szerint NEM AKAROK HÁBORÚZNI SENKIVEL SEM, és az oroszok meg az ukránok baromkodásaira is köpök nagy ívben! Vagy MÁSOK érdekeiért kéne háborúznom nekem is meg az országnak is, RÉGI JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT ÚJRACSAK, te gané lotyó? Újracsak? Vagy a "szörnyű trianon" visszaállításáért kéne? Vagy MIÉRT(?????) kéne háborúzni pl.nekem? Köpök rád is meg a trianonodra is, te rakás trágya! Meg a globalista hiéna Amerikádra is, meg EU-ra is!!!! Meg a mocskos-aljas NATO-ra is, te okádék p.csa! Régen rossz az már(!!!!!!) , ha egy országnak HÁBORÚRA/HALÁLRA/PUSZTÍTÁSRA van szüksége ahhoz,hogy ÉLHESSEN!!!!!! Régen rossz az már akkor!!! És az adott ország VEZETŐINEK/POLITIKUSAINAK a totális alkalmatlanságát, semmirevalóságát, aljasságát, ganajságát mutatja MINDIG!!!!!!!!!!! MINDIG!!!!!! MINDIG!!!!!!! Te rühes moslék! Hogy is mondta egykoron SZUN CE a híres kínai bölcs és nagy hadvezér? Na,hogy..."Az igazán jó és tehetséges hadvezér AZ HÁBORÚ NÉLKÜL(!!!!!!!!) GYŐZI LE AZ ELLENSÉGET! ÉS AZ ILYEN DOLOG AZ IGAZI ÉS A TELJES GYŐZELEM"!!!! Háborús uszítás, "álltalános hadkötelezettség" propagálás helyett inkább olvass több Szun Cét te kancsal, ostoba, lökött p.csa!!!!! Hadseregre persze egy MINIMÁLIS SZINTEN SZÜKSÉG VAN MINDIG de csak elrettentés céljábol...SEMMI MÁSÉRT!!!!!!! Viszont erre meg ott vannak a HIVATÁSOS katonák, akik ezt ÖNKÉNT vállalják, életcélként, élethivatásként!!!!! Mert szeretik a "katonaéletet"!!!!(Vagy mert alapbol szeretnek ölni-gyilkolni...) De ÁLLTALÁNOS HADKÖTELEZETTSÉGRÖL ne ugassál soha te nyomorult ocsmányság!!!!! Mert az ilyen jellegű képzelgéseid TOTÁLIS ELMEBETEGSÉGRE vallanak!!!! Te sz.r...Mondom mindezeket a dolgokat szokás szerint csakúgy költőien, a fenti cikkre és rühes k.rvára reagálva csakúgy magamnak...)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Azért ŐRÜLET az, totális őrület, hogy tele az ország mindenféle világmocska "idemenekült" söpredékkel a szélrózsa minden irányábol, hazai trógerekkel-bűnözőkkel-aljanéppel, buzikkal és egyébb aberráltakkal,(Meg ugye semmihezsemértő, lámpavasra való hazug-mocsok-ganaj politikusok hadával...)a nép nagyrésze nyomorban, teljesen kilátástalan élettel, a pénzünk, a gazdaságunk, a kultúránk,MINDENÜNK a béka hátsója alatt, a gyerekeinknek semmi jövője, az emberek TOTÁLISAN EL ÉS LEHÜLYÍTVE, de akkor egy nyomorult, kancsal, ócska, ótvar, DE KÖZPÉNZEKBÖL IGENCSAK JÓL KITARTOTT(!!!) k.rva, egy buzi fiacskával "megáldva" meg holmi "háborúrol" meg " álltalános hadkötelezettségröl" fantáziálgat nyiltan és pofátlanul! Hát...ESZMÉLETLEN ez az egész! Eszméletlen! (Nem akarok kéretlenül holmi tanácsokkal szolgálni ezen nőszemélynek, szóval amit írok mindig róla, az csak a magánvéleményem, de szerintem baromságok szajkózása helyett jobban tenné ez a nő, ha inkább szerencsét próbálna valamelyik kamionparkolóban, mint "mindent bevállaló" prostituált...MINDENKI ÍGY JÁRNA SZERINTEM A LEGJOBBAN! Ő is, az ország is, az emberek is, meg valszeg a nemzetközi kamionosok is...)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.origo.hu/gazdasag/20220510- ... aggregator Az irány szerintem jó...Szóval bizzunk abban,hogy a "házi fogorvoskodás" módszertana rövidesen kiváltja majd a FOGORVOSOK(!) mocskos-gané ténykedését nemcsak Angliában, hanem nálunk is...A kezdeti lépések a jelek szerint már megtörténtek az angoloknál, innen meg már akkor reméljük nem lesz megállás, és a szükségletek életrehívják majd a MIND FEJLETTEBB HÁZI FERTŐTLENÍTŐ ÉS TÖMŐANYAGOK KIFEJLESZTÉSÉT, amik segítségével a beteg OTTHON, SAJÁT MAGA(!!) tudja majd ellátni, és rendbetenni a fogait,holmi "fogorvos" nélkül ...A kezdet akkor már megtörtént, reméljük, hogy innen a már nem lesz többé megállás, és a sok GANAJ-ROHADT-MOSLÉK-TRÁGYA fogorvos, megy majd nemsokára a világ minden táján közmunkásnak éhbérért, HARÁCSOLÁS-KAPZSISKODÁS helyett!!!! Én elvböl gyűlölöm ugye az orvosokat már önmagukban is, de valamennyi orvos közzül a fogorvosokat gyűlölöm a legjobban, mivel a sok évtizedes Földi létem alatt, CSAK FANTASZTIKUS KAPZSISÁGÚ ÉS PENZÉHSÉGŰ FOGORVOSOKAT LÁTTAM MIDENFELÉ, akik kínjukban-kapzsiságukban azt se tudták sose, hogy HOGYAN ÉS MI MÓDON NYÚZZÁK KI A SZERENCSÉTLEN, KISZOLGÁLTATOTT BETEGBÖL AZ UTOLSÓ FILLÉRÉT IS!!!!!!!! Mert a "doktor úrnak" az Isten pénze se volt elég sose!!!l Ha már aranybol volt még az otthoni ajtókilincse meg a wc lehúzó lánca is, még az se volt neki/nekik sose elég a betegek nyúzását,kizsigerelését illetően!!!!!!! És csak harácsolt-harácsolt pofátlanul az ilyen tovább!!! Mondom, én másfajta fogorvost az elmúlt 32 év során még nem láttam...(Előtte még csakcsak...)A hajdani szoc.időkben még úgy-ahogy kénytelenek voltak valamenyire visszafogni magukat a fogorvosok-orvosok, de amióta " dicső kapitalizmusban" élünk, azóta NEM LEHET BÍRNI SEHOGYSE A ROHADTAKKAL!!! Csak nyúzzák a betegeket, csak nyúzzák, ahogy bírják!!!!Mocskosul és pofátlanul! Úgyhogy én örülök ennek az angliai példának, remélem ez a tendencia eljut majd ide hozzánk is nemsokára, és módom lesz majd látni pl.az itteni "doktor urat/urakat " is füvet kapálni az árok szélén közmunkában...Hű,de utálom én a KAPZSI-PÉNZÉHES DISZNÓKAT!!!! A minden rendű és rangu pénzéhes disznókat!!!!!! Hű de utálom!!!! Hogy rohadna meg holnapra az összes ilyen alja-mocsok gané!!!!!!!!A nyomorult pénzével egyetemben!
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Nade lássunk akkor most egy konkrét "fogorvoskalandot" is, hogy érzékeltessem azt,hogy milyenek is ezek a mai fogorvosok úgy álltalában...Néhány éve volt az eddigi leghírhedtebb fogorvoskalandom, amit most röviden leírok...Volt egy fogam, amit még gyerekkoromban kiidegeltek és betömtek...Soha-semmi bajom nem volt a nevezett foggal és nincs ma sem, de ezelőtt néhány évvel ennek a fognak letört az egyik sarka...Hát...Én meg úgy voltam akkor a dologgal, hogy elmegyek a fogorvoshoz kiigazítatni a fogat, hogy azért ne legyen már csorba...Abbol indultam ki, hogy az egész egy öt perces gyorsmunka csak, úgyhogy hátha nem fog sokat kérni majd az a majom orvos...Na...Szépen oda is értem a fogorvoshoz, kivártam türelmesen a soromat, majd miután beültem a fogorvosi székbe, mondtam a muksónak hogy nincs semmi panaszom a nevezett foggal, csak nem akarom hogy csorba legyen, úgyhogy csak annyit kérnék, hogy a letört sarkot egészítse ki, aztán tovább már nemis rabolnám az idejét...Erre mondja a tróger nagy fontoskodva,hogy:"Jaj, az nem csak úgy van! Először csinálni kell egy FOGRÖNTGENT(!!) X forintért, aztán ki kell bontani a fogat, újra gyökérkezelni Y forintért, aztán jöhet majd a fogkiegészítés Z forintért! Szóval az egész munka kijön cirka 60 ezer ft-bol...Ugye nemis lesz drága"? Nos...Ezeket hallván majd megvesztem, de nyugalmat erőltetve magamra, kifejtettem a majomnak,hogy:Nade doktor úr...Mi a csudának akar fogröntgent(!!) csinálni,meg újra szétbarmolni az egész fogat? Erre semmi szükség...Egészítse csak ki a letört sarkot úgy ahogy van, az egész művelet nem lesz öt perc, felesleges dolgokat minek akar csinálni? Én nem kérem rá...Erre nekem állt a farok nagy erőszakoskodva, hogy:"Én vagyok a fogorvos, hadd tudjam már én,hogy mit kell csinálni a foggal"! Erre én meg mondtam ugye neki,hogy:NEKEM VISZONT NINCS PÉNZEM FELESLEGES DOLGOKRA, ÉS KÜLÖNBEN IS EGY SZOLGÁLTATÁST VESZEK IGÉNYBE, ÚGYHOGY ÉN MEG HADD TUDJAM MÁR AZT,HOGY MILYEN KEZELÉSRE VAN IGÉNYEM! Se fogröntgenre, se újabb gyökérkezelésre nincs igényem meg szükségem, 60 ezer ft-ért meg főleg nem...Csak egészítse ki a letört sarkot, aztán már itt sem vagyok...Na...Ekkor kezdett még csak őrjöngeni a tróger! Gondolom nem tetszett neki, hogy nem fog tudni madárnak nézni, és mondvacsinált okokkal jól megkopasztani! Merthát így mi lett volna a reménybeli jó pénzével? Ha csak tényleg annyit csinált volna, hogy kiegészíti a letört fogat, aztán ennyi? Ennyiért, hogy kérhetett volna el 60 ezer ft-ot? Az egész munka nem lett volna 1500 ft...Viszont én meg nemnagyon kedvelem azt, ha hülyének akarnak nézni, úgyhogy a nagy vita vége az lett,hogy egy idő után türelmemet vesztve felálltam a fogorvosi székböl, legyintettem egyet, aztán ott hagytam a f.szt a p.csába! Éshát azóta elvagyok akkor a csorba foggal immáron sokadik éve, bármi probléma nélkül...Szóval ezért tetszik nekem az angol példa az OTTHONI FOGORVOSKODÁST ILLETŐEN!!! Megfelelő anyagok,egyszerű, otthon használható fogorvosi eszközök beszerzésével szerintem mindenki meg tudná oldani magának odahaza is a saját fogproblémáit különösebb gond nélkül,HOLMI FOGORVOSOK POFÁTLANUL SOKBA KERÜLŐ SZOLGÁLTATÁSAIRA MEG NEM LENNE EZ ESETBEN SEMMI SZÜKSÉG! Mehetnének a kapzsi ganajok kaszálni az árokpartokat közmunkásként, mint ahogy annyi más ember...A pénzéhes disznók!!!!
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

De nemcsak a fogászkodás terén jön el előbb-utóbb az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD a világ minden táján, hanem szerintem sok más egyébb téren is, ugyanis az EMBERI KAPZSISÁG- ALJASSÁG-MOCSKOSSÁG-GANÉSÁG-POFÁTLANSÁG már tűrhetetlen állapotokat eredményezett mára a világ minden táján és területén! És ezeket a dolgokat ÍGY MÁR NEM LEHET SOKÁIG CSINÁLNI!!!!!! Én pl. már jóideje nem eszek többek között "bolti kenyeret", mert minek egyek? Vegyipari anyagokat, állományjavítókat,adalékanyagokat egyek KENYÉR NÉVEN FUTTATVA(!!) és azt is borzalmasan horror árakon,vagy mi? Csakis azért, hogy a pékségek gazdái,dolgozói vasvillával forgathassák maguknak odahaza azt a pénzt, amit a naív, becsapott, kihasznált , hülyére vett emberek zsebéböl húznak ki gané módon? Liszt helyett VEGYIANYAGOKBOL készült "kenyerekkel"? Na nem...Az ilyesmire én nemnagyon vagyok vevő már jóideje...Úgyhogy a nejem mostanában már rákapott arra, hogy LISZTBÖL(!!) és itthon süti meg a kenyeret amit eszek...(Hát...Bizony így is lehet! Lisztböl is lehet kenyeret sütni,bármennyire is furcsán hangzik már mindez egy ilyen mai világban!) Ugyanis az ilyesmi kenyérnek valóban KENYÉR ÁLLAGA,ÍZE,ÉS KINÉZETE szokott lenni mindig, ráadásul mindez a bolti ár töredékéért! De ez még nem minden, ugyanis egyre többet hallom mostanában mindenfelé, hogy mások is kezdik így csinálni a dolgot!!! (Már nagyon közel van szerintem ennek a mocskos-trágya-ganaj un. "FOGYASZTÓI TÁRSADALOMNAK" a szánalmas bukása és gusztustalan vége, hogy rohadt volna bele a k.baszott k.rva anyjába még időben az a rohadt-gané-aljas-mocsok, aki még ki is találta!!!!!!!!!! De akkor EZ kellett nekünk magyaroknak is ugye 1990-ben, mert nem voltunk megelégedve az addigi "langyos állóvíz" szocializmussal! Így aztán eljött nekünk akkor ez a csodás "fogyasztói társadalom" a sok mocskos,kapzsi disznójával! Meg ezek ténykedéseivel!)
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

https://www.agroinform.hu/allattenyeszt ... tent=56328 Végre egy értelmes ötlet a rengeteg elmebetegség közepette, ami uralja ugye mostanában a világot...A húsfalás az emberi mivolt megcsúfolása, szerintem is! Gazdasági, és egyébb értelemben is! Az a tétel, miszerint a hús LÉTFONTOSSÁGÚ TÁPANYAG, az egy borzalmasan mocskos, aljas hazugság és téveszme!!!! Az ember szervezete ugyanis eredetileg NEM HÚSEVÉSRE épült! A húsevés az már csak akkor került be a képbe, amikor már túlságba is kezdett e faj elterjedni a Földön,és a növényi alapú gyűjtögető étrendre már nem volt elég terület...De manapság, a FÖLDMŰVELÉS már gazdagabb étrendet tud ugye nyújtani,mint a gyűjtögetés, úgyhogy manapság már a húsfalás halálos vétek, MINDENFÉLE ÉRTELEMBEN! Ezt jól tudom a saját példámon is, ugyanis én már évtizedek óta nem eszek semmiféle húst vagy hústerméket, sőt,még tojást és tejterméket is KIZÁRÓLAG csak kiegészítő táplálékként fogyasztok időnként! A fő tápanyagom a burgonya és a búzakenyér!!! Aztán tökéletesen vígan elvagyok magamnak a mai napig is, majd 60 évesen! Ráadásul jó erőben lévő testépítőként,nem holmi gírhes aszkétaként! Viszont bevallom, burgonya nélkül nagy bajban lennék, mivel az abbol készült ételeket nagyon imádom! Pl. a sült burgonyát...Jórészt ezen is élek mindig, úgyhogy én a magam részéröl csak kacagni szoktam mindig a húsfalók sírámain, hogy már "megfizethetetlen árakban vannak a húsok"! Én meg ugye mindeközben napi 2 kiló burgonyán vígan elvagyok! Akár önmagában is...Talán ez is oka annak, hogy én világéletemben jól el voltam mindig szinte fillérekböl is? Igen...Ez is oka,többek között...A húsfaló barmok meg csak hadd óbégassanak, hogy már lassan majd éhen halnak, olyan drága a hús! Csak hadd óbégassanak! A tulkok!
Samantha
Nem:
x 23
x 35
Kapcsolat:

• Idézés

Hozzászólás Szerző: Samantha »

Titusz írta: 2022. május 23. 14:37 Végre egy értelmes ötlet a rengeteg elmebetegség közepette, ami uralja ugye mostanában a világot...A húsfalás az emberi mivolt megcsúfolása, szerintem is! Gazdasági, és egyébb értelemben is! Az a tétel, miszerint a hús LÉTFONTOSSÁGÚ TÁPANYAG, az egy borzalmasan mocskos, aljas hazugság és téveszme!!!! Az ember szervezete ugyanis eredetileg NEM HÚSEVÉSRE épült! A húsevés az már csak akkor került be a képbe, amikor már túlságba is kezdett e faj elterjedni a Földön,és a növényi alapú gyűjtögető étrendre már nem volt elég terület...De manapság, a FÖLDMŰVELÉS már gazdagabb étrendet tud ugye nyújtani,mint a gyűjtögetés, úgyhogy manapság már a húsfalás halálos vétek, MINDENFÉLE ÉRTELEMBEN! Ezt jól tudom a saját példámon is, ugyanis én már évtizedek óta nem eszek semmiféle húst vagy hústerméket, sőt,még tojást és tejterméket is KIZÁRÓLAG csak kiegészítő táplálékként fogyasztok időnként! A fő tápanyagom a burgonya és a búzakenyér!!! Aztán tökéletesen vígan elvagyok magamnak a mai napig is, majd 60 évesen! Ráadásul jó erőben lévő testépítőként,nem holmi gírhes aszkétaként! Viszont bevallom, burgonya nélkül nagy bajban lennék, mivel az abbol készült ételeket nagyon imádom! Pl. a sült burgonyát...Jórészt ezen is élek mindig, úgyhogy én a magam részéröl csak kacagni szoktam mindig a húsfalók sírámain, hogy már "megfizethetetlen árakban vannak a húsok"! Én meg ugye mindeközben napi 2 kiló burgonyán vígan elvagyok! Akár önmagában is...Talán ez is oka annak, hogy én világéletemben jól el voltam mindig szinte fillérekböl is? Igen...Ez is oka,többek között...A húsfaló barmok meg csak hadd óbégassanak, hogy már lassan majd éhen halnak, olyan drága a hús! Csak hadd óbégassanak! A tulkok!
Ez tény, én is osztom a véleményt, de nem csak a hús van lassan megfizethetetlen árban.

ARÁNYÁBAN, SAJÁT MAGÁHOZ KÉPEST a krumpli is - mint minden - sokat drágult.
Szóval ha azt nézem, hogy eddig sem igen ettem húst, de minden más miatt amit eszem, jóval mélyebben kell a pénztárcámba nyúlni.
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Jaj de frenetikus kárörömmel nézem én mostanában ennek az un. "fogyasztói társadalomnak" az undorító és förtelmes, egyre gyorsuló sebességű összeomlását! Mivel mindigis MINDEN IDŐK LEGMOCSKOSABB, LEGALJASABB TÁRSADALMI RENDSZERÉNEK TARTOTTAM AMÚGYIS...A pénzhajhászat, mások INTÉZMÉNYESÍTETT, TÖRVÉNYESÍTETT, LEGÁLIS KIFOSZTÁSA, BECSAPÁSA MEG HÜLYÉNEK NÉZÉSE? Na nem...Ezt a rendszert én mindigis borzalmasan gyűlöltem! És ahányszor csak fel is említette valaki, nekem mindig a következő tanmese jutott eszembe róla: Megy két mocskos, aljas gazember egymás mellett az úton...És ahogy sétálgatnak, az egyiknek eszébe jut az, hogy a másik trógernek több pénze van mint neki! És ettöl a gondolattol nem lett túl jó kedve...Valamit tenni kéne ez ellen,mert ez így nem járja, dünnyögte maga elé...Nemsokára lett is egy jó ötlete, mivel az út szélén meglátott egy jókora tehénlepényt...Te Józsi, mondta a másik trógernek...Ha adol 1 millió ft-ot, akkor én ezt a tehénlepényt boldog örömmel megeszem! A másik tróger kapva kapott ugye az ajánlaton, hogy a NAGY RIVÁLISÁT LÁTHATJA MAJD TEHÉNLEPÉNYT FALNI! Micsoda nagy győzelem lesz ez a számára? Az üzlet meg is köttetett tehát, a pénzéhes egyik tróger befalta aztán jó pénzért a tehénlepényt, a másik meg jót röhögött rajta...
Titusz
x 38
Kapcsolat:

• Idézés

Csak aztán később lett egy kis probléma, ugyanis ahogy sétálgatott tovább a két tróger az úton, a másiknak eszébe jutott a gondolat, hogy a tehénlepényt falt ökör keresett az előbb 1 millió forintott, miközben ő meg egy petákkal sem lett gazdagabb!! A csudába is, hát ez így nem lesz jó! Végtelen kapzsiságtol hajtva ő is, gyorsan körülnézett maga körül, hogy mi olyat tudna tenni, amiért a másik hajlandó lenne neki fizetni? Faljon ő is tehénlepényt? Na nem...Még jó,hogy pont az előbb röhögte ki a másikat a tehénlepényfalásért! Úgyhogy az ilyesmi szóba sem jöhet! De akkor mit csináljon? Törte a fejét, törte a fejét, úgyhogy meg is lett hamarosan az ötlet...Te Béci, szólt oda a másik alaknak...Ha adol te is nekem egymilliót, akkor kinyalom a hátsódat! Erre a kecsegtető ajánlatra a társa egyszerűen nem tudott nemet mondani, úgyhogy az üzlet ezúttal is megköttetett...És miután megtörtént a hátsónyalás, mind a két tróger magával megelégedve sétált tovább nagy boldogan, hogy kerestek mindketten fejenként egymillió forintot, ráadásul még látták is a másikat MAGÁBOL HÜLYÉT CSINÁLNI! Hát kell ennél nagyobb boldogság? Éljen a FOGYASZTÓI TÁRSADALOM! Ahol mind a két érintett jól járt ugye! És meg lehetett magával elégedve...Igaz, többje végülis nem lett egyik marhának sem, de legalább mindketten jól szórakoztak, ahogy mondani szokás! Hát...Gond akkor nemis volt ugye egy szál se! Viszont ÉN valahogy sose kértem az ilyen világbol...Meg az ilyen emberekböl! És nemis fogok kérni sose!
Válasz küldése