Magyarirtás Kárpátalján

Magyarirtás? Létezik ilyen? Kárpátalja szerintem senkit sem lep meg. Ott mindig is elnyomták a magyarokat. Volt ott már nyelvtörvény, volt ott már minden. A háború előtt már jó sok évvel ment a „kést a magyarok torkára”.

Az elnyomás nem csak magyarokra terjedt ki, Donbasszt például rendszeresen ágyúzták és kifejezetten a lakótelepeket, vagy ott volt Majdan.

Volt azonban egy tökös vezető, aki egy felszabadító hadjáratot indított megsegítésükre az ukrán nácik ellen. Nevezzük is őt nevén Putin Vladimir volt az, aki megindította azt a háborút, amit orbaneszku elvtársnak már 2016-ban kötelessége lett volna, de gyáván elsunnyogott. Az ukránok fenntartanak egy МИРОТВОРЕЦЬ, azaz béketeremtő nevű weblapot, mely tartalmaz többek közt egy halállistát, melyen számos magyar ember neve is szerepel. Akik oda felkerültek és Ukrajna területén éltek, vagy beléptek oda, azok közül többen már nem élnek. De vannak akik ezek közül Európa hatalmas demokráciájában vesztette életét egy másik országban.

Magyaritás ukrán módra

Kárpátalján elkezdődött egy szisztematikus államilag vezérelt népességcsere. A magyarokat mindig is utálták, de a legális kiirtásukra most először nyílott lehetőségük a történelmükben. Nemes egyszerűséggel megtiltották, hogy magyar ember elhagyja Ukrajnát. Akinél magyar útlevelet találnak azt az utcáról viszik a frontra az első vonalba ahol az átlagos élettartam elérheti a két órát is. Ukránoknak természetesen nem kötelező ott harcolniuk és szabályos postán kiküldött behívókkal kérik fel őket. Ha pedig be is vonulnak, őket hátrébb helyezik el.

Különleges hadművelet

Nyugati média szerint Putin Vladimir nem háborút folytat, hanem különleges hadműveletet. Nem szeretnék erről külön cikkezni a médiaferdítések kategóriába, de azért nézzük már meg ezt is egy kicsit!

Én elég régen követem az eseményeket, mondhatni Majdan és Olaysha Zukovska óta. És mégis jelennek meg ilyen cikkek: Putyin először nevezte háborúnak… Gyerekek a világ legnagyobb médiaferdítését legelitek! Putin Vladimir számos beszédét néztem végig és soha sehol, sehogy másként nem nevezi a történéseket mint война (háború), vagy военный кризис (háborús krízis). Az orosz és ráadásul kifejezetten állami kézben lévő (Putin felügyelete alá tartozó vkontakte (kapcsolatban) közösségi portál külön csoportokat és oldalakat tart fenn pl. Война Украина (Háború Ukrajnában) stb… címmel. De nyugodtan keressél is rá ha kicsit is beszélsz oroszul, soha sehol másnak még nem nevezték mint háborúnak.

Ny.F.