Térkép, Navigáció

Egy térkép szolgáltatás a Google Maps remek alternatívájaként. Szeretném nektek bemutatni a Here WeGo-t!
https://wego.here.com

Térkép

A HERE WeGo egy webes térképészeti és navigációs szolgáltatás, amelyet a Here Technologies üzemeltet. Eredetileg a Nokia fejlesztette HERE Maps néven. A térképészeti szoftveralkalmazást először 2013-ban adták ki a Windows Phone és a világháló számára a Nokia Maps megújult változataként. A Here Maps alkalmazást ezután 2014. december 10-én, 2015. március 11-én pedig az iOS platformra bocsátották ki, 2015. március 11-én pedig az iOS rendszerre, és 2016 júliusában a neve Here WeGo névre változott. Ez az alapértelmezett térképszolgáltató az Amazon Fire táblagépekhez és okostelefon. Az adatokat házon belül biztosítja a HERE, amely műholdas nézeteket, forgalmi adatokat és egyéb helymeghatározó szolgáltatásokat tartalmaz. A térképeket kéthavonta frissítik.

2012 novemberében a cég a Nokia Térkép nevet HERE Maps -ra változtatta meg. A márkanévvel ellátott verziót először iOS-re, később pedig 2013 februárjában adták ki az összes Windows Phone 8 eszközön. Kiadták a Nokia Asha platformon és a Firefox OS-en is. A régi Symbian és Series 40 verziók a régi nevet használták, HERE márkanév nélkül.

A Here alkalmazást először 2014. augusztus 29-én jelentették be egyes Samsung Galaxy okostelefonok bétateszt változataként. [14] Az alkalmazás 2014. október 8-tól letölthető a Samsung Galaxy Apps Store-ból. Ugyanezen a napon dobták piacra a Samsung Gear S okosórát is. A béta Itt alkalmazás első nyilvános kiadása (az összes Android platformon 2014. október 21-én volt, APK letöltésként a HERE.com webhelyről. Az alkalmazás 2014. december 10-től vált elérhetővé a Google Play áruházban. 2015. február 12-én a HERE stabil változata megjelent a Google Play áruházban.

Létezik tehát Androidra letölthető változata is. :)
https://play.google.com/store/apps/deta … e.app.maps
És iPhone-ra is:
https://apps.apple.com/app/id955837609

További cikkek

demonic